Şimdi Ara

SENARİST OLUP OSCAR ALACAĞIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda çok zor zamanlar geçiriyorum. Ailemle de aram çok kötü, kardeşimden de nefret ediyorum ama benim bir hayalim var bunun için de şimdilik intihar etmeyip yaşayacağım. Savaşacağım.
    Bu ülkenin aptal sınav sistemi için çalışacağım. Çok çalışıp iyi bir network için o Boğaziçi Üniversitesi’ni kazanacağım. Senaryo planım hazır kurguma güveniyorum. Senaryo üretmeye meyilli bir yapım da var. Zaten küçüklükten beri sürekli yaptığım tek şey: Hayal kurmak.
    Deliyim belki ama akıllı bir deli. Belki de deliliğimin bana kazandıracağı şey bu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 24 Şubat 2019; 1:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevdim seni pikaçu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah Oscar'ı kazanıp Miami'de oturursun hocam.

• Yaş kaç?
  • 20

• hortlatiyim mi konuyu
  • Riders Of Rohirrim R kullanıcısına yanıt
    Sen beni mi takip ediyorsun sapık ruhlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Sen beni mi takip ediyorsun sapık ruhlu
    Yok takip etmiyorum alt konularda denk geldi. Oscar ödülleri dağıtılınca gaza gelen kimmiş diye merak ettim. Şaşırmadım.

Psikolojik bir desteğe ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Çok tezcanlısın anlaşılan
  • Riders Of Rohirrim R kullanıcısına yanıt
    Oscarı ordan burdan öğrenmişsin ama tarihini bilmiyorsun heralde ben oscar töreninden önce bu konuyu açtım. Oscar töreninini izlemedim ayrıca.
    Kimsenin yorumuna da ihtiyacım yok ben zaten kendime güveniyorum bu konuda. Sadece bu konuyu açmak istedim ve burda kalsın istedim :)
    Bence senin psikolojik desteğe ihtiyacın var hayata o kadar dar bir pencereden bakıyorsun ki. Eminim hayat senin için çok sıkıcıdır.
    O kadar güçsüzsün ki yüzüne gerçekleri vuran birini sabahtan akşama kadar stalklayabiliyorsun. Cidden bu kadar umrunda olabiliyor muyum? İstersen tüm konularımı hortlat sen zavallı birisin kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Oscarı ordan burdan öğrenmişsin ama tarihini bilmiyorsun heralde ben oscar töreninden önce bu konuyu açtım. Oscar töreninini izlemedim ayrıca.
    Kimsenin yorumuna da ihtiyacım yok ben zaten kendime güveniyorum bu konuda. Sadece bu konuyu açmak istedim ve burda kalsın istedim :)
    Bence senin psikolojik desteğe ihtiyacın var hayata o kadar dar bir pencereden bakıyorsun ki. Eminim hayat senin için çok sıkıcıdır.
    O kadar güçsüzsün ki yüzüne gerçekleri vuran birini sabahtan akşama kadar stalklayabiliyorsun. Cidden bu kadar umrunda olabiliyor muyum? İstersen tüm konularımı hortlat sen zavallı birisin kardeşim.
    Tamam ufaklık, bu kadar sinirlenmene gerek yok.
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Başlık ve altına yazdığınız mesajlar bana çok normal gelmedi. Eleştirilere açık olmalısınız. Açıkçası bu mesajda yazdıklarınız kendinize söyleyemediğiniz sözleri bir başkasına yöneltme çabanız gibi olmuş.
    Umarım kararlı bir şekilde bu hedefinize yönelik doğru adımları atmayı başarır ve sonuca ulaşırsınız.

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    Başlık size normal gelmemiş olabilir bana normal geldi. Çünkü bu şunun gibi bir şey, Aziz Sancar Tıp okuyup sonra nobel ödülü almayı hedeflediğini yazsaydı siz yine normal bulmazdınız belki dalga geçerdiniz. O yüzden size normal gelmemesi çokta önemli değil benim için.
    Bu benim hayalim. Bütün hayaller gerçekleşecek diye bir şey yok bunun farkındayım ama ben yine de elimden geleni yapmaya çalışacağım.
    Eleştirilere açığım hatta kendi kendimi de eleştiririm çünkü eleştiriye açık olmayan insan gelişemez.

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Normal gelmeyen oscar kazanma hedefiniz değil.

Bahsettiğiniz diğer yan konular, seçtiğiniz kelimeler, bazı şeyleri tanımlama şekliniz gibi şeylerdi bana normal gelmeyen.

• Hahaha İşte gülüyorum belki bir gün, gülmüşlerdi diyeceksin klasik.

• Bu başlık benim için çok değerli çünkü gerçekten çok kötü hissettiğim bir anda açmıştım. Deneme sonuçlarım düşündüğümden çok çok daha iyi geliyor. Etrafımdakiler benden derece bekliyor. Hedeflerim belli, çizdiğim yol belli. Umarım yolun sonu güzeldir ya. Yoksa cidden çok üzüleceğim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 20 Mart 2019; 21:32:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.