Şimdi Ara

Sen neymişsin be Müslüm Gürses!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babanın korsan diye adlandırılan babadan habersiz derlenen albüm sayısı sözümona bir çok sanatçının albüm sayısından daha çoktur, adına bir ansiklopedi dahi kurulmuştur...

http://ansiklopedi.muslumcu.com/

Allah müslüm gürsese uzun ömür versin
  • Vay be böyle bir konu açılacak ve ben yorum yazmayacağım.

Dostum Müslüm Gürses'i şarkıları yalnızca anlayabilenler ve hissedebilenler içindir. Öyle ki 1, 2 kere dinlenip değiştir gibisinden bir şey değildir.

Parça önerisi veya Müslüm Gürses ile ilgili her türlü isteğinde yardımcı olabilirm müslümcü kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errör

Babanın korsan diye adlandırılan babadan habersiz derlenen albüm sayısı sözümona bir çok sanatçının albüm sayısından daha çoktur, adına bir ansiklopedi dahi kurulmuştur...

http://ansiklopedi.muslumcu.com/

Allah müslüm gürsese uzun ömür versin

Müslüm Baba'nın 100'ün üzerinde albümü vardır yasaklanmış albümleri dahilinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

Müslüm Gürses bir yorumcudur. Bu yüzdendir ki hertürlü şarkıyı , türküyü okur. Öyle arabeskin kralı , alemin kralı ferdi tayfurdur diyenlere aldanmayın, tamam ferdi tayfurda sağlam sanatçıdır , arada açar dinlerim , bir elin beş parmağıdır, fakat müslüm gürses'in eline su dökemez.

Aynen hocam bu adamda başka birşey var sanki..hepsinden farklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

Vay be böyle bir konu açılacak ve ben yorum yazmayacağım.

Dostum Müslüm Gürses'i şarkıları yalnızca anlayabilenler ve hissedebilenler içindir. Öyle ki 1, 2 kere dinlenip değiştir gibisinden bir şey değildir.

Parça önerisi veya Müslüm Gürses ile ilgili her türlü isteğinde yardımcı olabilirm müslümcü kardeşim.

Sağolasın hocam..İnan hissederek ve anlayarak dinliyorum..Sevmediğim,beğenmediğim şarkısıy yok diyebilirim..Ahh ahh neden daha önce dinlemedim bu adamı diye dert yanıyorum..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cöldeki kutup ayısı -- 2 Mart 2010; 0:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

İşte bu yaa.. :/

• kim bilir kimler var şimdi kalbindee sen beni unuttun çoktan belkidee.. çok güzel söylüyo adam ya
  • Bi Başlayınca bırakılmıyor Müslüm Baba.
     Sen neymişsin be Müslüm Gürses!!
  • Uzaktan uzağa bir gülsen yeter ...
    http://www.youtube.com/watch?v=aRAxnioippk

1 2 şarkısını bende sever dinlerim Müslüm Gürsesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakLas1rkeN. -- 5 Mart 2010; 3:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

Bi Başlayınca bırakılmıyor Müslüm Baba.

Hocam 1-2 albüm lazım acaba yardımcı olabilirmisin?
  • eski bi hayranı olarak tüm serisi kaset olarak mevcutdu halada biraz var merdiven altında
    hakketen bi bağımlılığı var ben sigara içmekle müslüm gürses dinlemek arasında tercih yapmak zorunda kalmıştım sigarayı bırakıp müslüm dinlemeyi seçtim
    en sevdiğim şarkıları

ağlanmazmı sensiz geçen günlere
    denedim
    bak yine soldu güneş
    sende kalmış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 6 Mart 2010; 10:31:38 >
  • quote:

orda nerelerdesin ve nerelerdesin 1 isimli albümler birbirinden farklımı ? İçeriklerine bakabilirmisin , nerelerdesin 1 diye bir albümü ilk defa duyuyorumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

quote:

Hocam 1-2 albüm lazım acaba yardımcı olabilirmisin?

????
  • Sagopa Kajmer, arabesk rap denen apaçi müziğini yapmıyor... Yaptığı şey Pesimist Hip-Hop. Teması Melankolia. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın. Ayrıca Müslüm Gürses'i Sago'yla falan kıyaslamayada kalkmayın. Baba'ya saygı sonsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Nefret etmiyorum ama hiç bi güç dinletemez bana bu şarkıları.

• Babaya selam damara devam.
  • yeni konu açmak istemedim konuyu hortlatayım.müslümün pek çok şarkısını dinlerim severim..ama şu video nun başlangıç bölümü bana komik geliyor paylaşmak istedim.tabi devamı da güzel bir şarkı kamuran akkor da söylemişti
    http://www.youtube.com/watch?v=NgwM883CYNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlux -- 12 Ağustos 2011; 4:00:26 >

• En sevdiğim parçalarından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 12 Ağustos 2011; 4:45:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.