Konserde boşuna "anamı ..., babam ol" diye bağırmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Cronic
müslüm gürses sevilmez mi be... dünya tersine dönse vazgeçmem..
lan varya sizin...
demin akondan sexy bitch i dinliyordum şimdi dizdim youtube da müslüm gürses sarkılarını.. durduk yere efkar moduna girdim
quote:
Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Nefret etmiyorum ama hiç bi güç dinletemez bana bu şarkıları.
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
NaSıl Yanmam NaSıL AĞLamam HeR Gün İÇip NaSıL KaHRoLmam YaĞmuR DuASımı eTTi GiDeRKen GözLeRime YoKSa GözLeRimDe Yaşın Ne İŞi VarDı Ne YaPTımSa Ne eTTimSe Ben BenDen GiTTim YoKSa SaÇımDa BeYaZın Ne iŞi VarDı Bana ÜmiT VeRmeSeYDin TeRKeDipTe GiTmeSeYDin Seni BöyLe SevmeSeYDim DerManSız DeRDin BenDe Ne iŞi VarDı
Offf off :/ :/
Esrarlı gözler çok fena. Ne zaman dinlesem bi kutu bali alasım geliyor
NE ORHAN NE FERDİ KİMSE ANLAMAZ DERDİMİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NERDEN SEVDİM O ZALİMİ...
Hocam aşk acısı çekiyorsan Cengiz Kurtoğlu önerebilirim.
Musalla Taşı Aşk Sokağı Yasak Aşk O Yarin Aklımda Gözleri Kaldı
Favori parçalarım
quote:
Orijinalden alıntı: PokerPeekFace
quote:
Orijinalden alıntı: Liu Kang
Benden de bir tavsiye Müslüm Gürses'ten Dağlarda Kar Olsaydım'ı dinleyin
Onu Ahmet Kaya'dan dinleyin
O kim oluyor ki dinleyelim...
Çoğu şarkısını dinlerim fırsat buldukça ama herzaman dinlenmez bu şarkılar psikolojisi bozulur adamın,alkol masasında dinleyeceksin ki anlamı olsun,
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
quote:
konserde bole mı dıolar
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
quote:
konserde bole mı dıolar
Jilet atanları ve secdeye yatanları gördüm ama bunu ilk defa duydum xS Vay be xS
Vay bee artık ne Müslüm kaldı ne başka biri adam gidiyo Sagopa dinliyoİsim koymuşlar bide Arabesk RapmışNe cahil insanlar var
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Vay bee artık ne Müslüm kaldı ne başka biri adam gidiyo Sagopa dinliyoİsim koymuşlar bide Arabesk RapmışNe cahil insanlar var
Ben 7 yıldır sagopa kajmer dinliyorum..ayrıca arabesk rap denilen birşey yoktur olamazda..
Müslüm Gürses bir yorumcudur. Bu yüzdendir ki hertürlü şarkıyı , türküyü okur. Öyle arabeskin kralı , alemin kralı ferdi tayfurdur diyenlere aldanmayın, tamam ferdi tayfurda sağlam sanatçıdır , arada açar dinlerim , bir elin beş parmağıdır, fakat müslüm gürses'in eline su dökemez.
müslümün sesi çok hoşuma gidiyor şuan müslüm dinliyordum zaten