Şimdi Ara

Sen Emenikeye MUHTAÇ DEĞİLSİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emenike sana muhtaç millet karısının sevgilisinin tribini çeker biz sene başından beri Emenikenin tribini çekiyoruz yeter artık Webo yerine Emenike olsa o topu Sowa atabilirmiydi

Bu adam Belediyeden geldi 33 yaşında diye niye dışlanıyor arkadaş Emenikeden % 10000000 daha verimli

• Emenike bedava gitmesin diye yapıyorlar tüm bunları.13m zarar etmek kolay değil.Ama olmuyor işte plan tutmuyor sen oynatmaya çalışsan taraftar istemiyor inceldiği yerden kopmalı artık
  • Kaç kere söyledim Webo Mallorca'dan gelseydi el üstünde tutulurdu.Bütün forvetlerimizi topla bir Webo etmez.Galatasaray maçı hava topunu indiren Webo gol oluyor.Beşiktaş maçında pozisyonu yoktan var eden yine Webo ama taraftar bu adama yeteri kadar sahip çıkmıyor.Bundan sonra her maç ilk 11 başlamalı aksi düşünülemez.
  • Muhtaç olduğun santrafor yedek kulübündeki asil Kamerunluda mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan emenikeyi savunanlar var birde,gülermisin,ağlarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Muhtaç olduğun santrafor yedek kulübündeki asil Kamerunluda mevcuttur.

LANN

• Webo hem tecrübeli , hem akıllı bir oyuncu .

Şu anki kadro içerisinde Sow ile birlikte Fenerbahçe'ye en fazla katkıyı sağlayan yabancı oyuncudur. Bugün sow-webo ikilisi , bizi şampiyonluktan kopmaktan kurtardı . Emenike maçı katlediyordu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
  • Webo hem gs macinda hem bjk macinda yine kalitesini gosterdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

Emenike bedava gitmesin diye yapıyorlar tüm bunları.13m zarar etmek kolay değil.Ama olmuyor işte plan tutmuyor sen oynatmaya çalışsan taraftar istemiyor inceldiği yerden kopmalı artık

Mevzu bu, yoksa o kadar aptal değil takımın başındakiler. Her ne kadar plan bu olsa da yeteneksiz traktör başımıza kaldı, veririz birkaç milyona gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Emenike bedava gitmesin diye yapıyorlar tüm bunları.13m zarar etmek kolay değil.Ama olmuyor işte plan tutmuyor sen oynatmaya çalışsan taraftar istemiyor inceldiği yerden kopmalı artık

Mevzu bu, yoksa o kadar aptal değil takımın başındakiler. Her ne kadar plan bu olsa da yeteneksiz traktör başımıza kaldı, veririz birkaç milyona gider..

Emenike bedava gitmesin diye CL ve Tr şampiyonluk primlerinden mi vazgeçelim 50 milyona mı gidecek bu adam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Emenike bedava gitmesin diye CL ve Tr şampiyonluk primlerinden mi vazgeçelim 50 milyona mı gidecek bu adam ?

Ben Emenike oynatılmalı mı demişim? Emenike'ye takımın başındakilerin niye tahammül ettiğini arkadaş doğru tespit etmiş, ben de onayladım. Bi yerlerden element uydurup bana nasıl çevirdin lafı? Emenike'yi şu an bonservisini eline verip yollasalar bir kelime etmem, Emenike'den gram hoşlanmayan adama sorduğun soruya bak. Kaç milyona gider gitmez orasını ben bilmem, bu hıyara katlanmalarının sebebi bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.