Şimdi Ara

Sen Beni Birde 2006'da Görecektin.. - PENTIUM D 945

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s775 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ----- ASUS P5QPL-AM 775 PİN G41 ÇİPSET DDR2 1066 QUAD CORE PCI-E 4X SATA 2 8X USB 2.0 -----

+ AM3/AM3+ veya DDR3 İntel Anakart veya işlemci ile takas edilebilir. (Dükkanımda başka ürünler de vardır.)
    + Core 2 Quad ve Xeon desteği vardır. 1333 MHz FSB desteklidir.
    + DDR2 Dual 1066 MHz'e kadar desteği vardır. (Max 8 GB)
    + Anakart temiz ve sorunsuzdur.
    + En son BIOS sürümü yüklüdür.
    + Arka aynası mevcuttur.
    + DDR3'e geçiş yapacağımdan dolayı satılıktır.
    + Onboard VGA / LAN / SES vardır. Hepsi sorunsuz çalışmaktadır.

Anakartın Linki:https://www.asus.com/tr/Motherboards/P5QPLAM/

SATILDI

----- İNTEL PENTİUM DUAL CORE E6500 (2.93 GHz / 2 MB L2 Cache / 1066 MHz FSB) -----

+ İşlemci temiz ve sorunsuzdur. Core 2 Duo E7XXX serisine denktir.
    + Tek işlemci gönderilecektir. Fan yoktur.

İşlemcinin Linki:http://ark.intel.com/tr/products/42805/Intel-Pentium-Processor-E6500-2M-Cache-2_93-GHz-1066-FSB

SATILDI

----- İNTEL PENTİUM D 945 (3.40 GHz / 4 MB L2 Cache / 800 MHz FSB) -----

+ İşlemci temizdir, sorunsuzdur. Overclock yapılmamıştır. Yeni D0 Revizyonudur. (SL9QQ)
    + Tek işlemci gönderilecektir. Fan yoktur.
    + 2006'da kral işlemcilerden biriydi. Siz birde onu 2006'da görecektiniz :)

İşlemcinin Linki:http://ark.intel.com/tr/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB

SATILDI

----- 1 GB VOLAR DDR2 800 MHz Ram -----

+ Kasım 2014'de alınmıştır.
    + Temiz ve sorunsuzdur.

SATILDI

TÜM ÜRÜNLER TAKASA VE PAZARLIĞA AÇIKTIR.Sen Beni Birde 2006'da Görecektin.. - PENTIUM D 945Sen Beni Birde 2006'da Görecektin.. - PENTIUM D 945Sen Beni Birde 2006'da Görecektin.. - PENTIUM D 945

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperSRT -- 6 Şubat 2017; 22:17:50 >

• merhaba ben işlemciyle ilgileniyorum fiyat ne demiştiniz verdiğiniz fiyata alırım sizcede uygunsa bana hsp no bildirin hesabınıza yollayayım iyi günler.

Not 20 Tl. hangisi için 50 Tl. hangisi için çok net görünmüyor ve satılan ürün hagisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renaussance

merhaba ben işlemciyle ilgileniyorum fiyat ne demiştiniz verdiğiniz fiyata alırım sizcede uygunsa bana hsp no bildirin hesabınıza yollayayım iyi günler.

Not 20 Tl. hangisi için 50 Tl. hangisi için çok net görünmüyor ve satılan ürün hagisidir?

Pm atıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentium d945 hala elinizde mi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas1993 L kullanıcısına yanıt
    Evet hocam D 945 hâlâ duruyor

• D945 o zaman da yanıyordu yine yanıyor, dizel motor gibi sıcak çalışmayı seviyor, iyi satışlar

• flasource kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci 2 GB DDR ram ve HD 4650 DDR3 Agp ile COD MW3 açımışlığım vardır hocam. Tabi ayarlar düşüktü Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üründen ziyade başlığın 29.99 ederi var :)
  • aod.xTA26 kullanıcısına yanıt
    Yoldaki bi Murat 124'ün arka camında görmüştüm bunu 'Sen beni birde 1975'de görecektin..' yazıyordu

Diğer ürünler satılınca bende ilgi çekici olsun diye başlığı bu şekilde değiştirdim

• 2006 yılında 945 islemciyi bütün sitelerde araştırdım peşin en ucuza bi bilgisayarcida 345 liraya buldum hemen aldım ne kadar sevinmiştim. Anakartimda o fiyata alınmıştı. İslem iyi fazla voltaj vermeden 4.2 ghz de kullanıyordum çok süperdi yaw.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ah zaman ne çabuk geçiyor ya Bir zamanlar bunlara ulaşmak pek kolay olmuyordu. hayırlı satışlar
  • terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 10 yıl geçmiş üzerinden. Teşekkürler

• başlığı görünce nasreddin hoca nın fıkrası geldi aklıma; hoca bir gün eşekle yolculuk ederken ihtiyarlığın azizliğine uğramış eşekten düşmüştür, yerde sağını solunu toplarken ah ulan gençlik ah diye hayıflanırken oradan geçen biri; gençliğinde de bir şey değildin ya ! deyivermiş hocaya

ondan mütevellit D 945 in gençliğini de biliriz
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    doğru D 945 zamanı Amd, intelden öndeydi. İntel Amd yi yakalayabilmek için saat hızlarına abandı ve Pentium D serisi ortaya çıktı. Ama o zamanlar herkesin hayallerini süsleyen bir işlemci olduğunu da kimse inkâr edemez

• elimdeki marka bilgisayardan kurtulup ilk toplama bilgisayarımı kurduğumda ilk aldığım işlemci d945.. çok iyiydi.. amd nin gerisinden geliyordu.. deli gibi ınıyordu.. su gibi elektirk içiyordu.. ama 3,4 ghz hızında deli işlemciydi.. ne oyunlar yuttu.. vista gelldiğinde asta la vista değip sattım..
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    Bende marka bilgisayarımı modifiye ederken almıştım. Öncesinde P4 505 vardı. 2.66 GHz ve performansı iyi değildi, hem HT yoktu hemde 64 bit. Bunu aldım üstüne de HD 4650 GDDR3 Agp almıştım. Herhangi bir oyunu açınca bu benim bilgisayarım mı diye şaşırıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.