Zerre gülmüyorum nesi komik abi bu videonun? edit: Yanlış bir laf söyledim özür dilerim geri aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 1 Temmuz 2021; 19:14:5 > |
Sen abdülhamidi savunduna gülen var mı lan?

-
-
31
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mastürbasyon yaparken nemlendirici krem veya kayganlaştırıcı jel kullanmanız önemle tavsiye olunur.
-
Sen kremi savundun. alhaksız adam (!)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mizah seviyesi en gelişmiş olan sensin tamam. en zeki de sensin. übermensch'sin sen.
-
Gerek yok, tükürük en iyi kayganlasticidir 😌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi duymak istediklerini bana söyleme
Böyle bir iddiam, isteğim olmadı. Ama en azından bu videoya gülmeyecek kadar bir mizah seviyem var.
Ya da millete karışmam doğru değil belki evet ama ben bu videoya bu kadar gülünmesini çok garip buluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 1 Temmuz 2021; 18:40:22 > -
Hocam ben gülüyorum bu videoya ama neden onu söyleyeyim.. "sen abdülhamiti savundun" lafına değil de orda bi alçak p*şt diyişi var beni benden alıyor.. o yüzden kim "sen abdülhamiti savundun" dese aklıma p*şt diyişi geliyor
-
-
Perinçek'in terbiyeye davet edip sonra küfretmesi bence komik.
Milli sosyalist Maocu bir görüşü savunan bir adamın (Perinçek) o zamanların su katılmamış geleneksel komünistine, Stalinist görüşlüsüne (Kürkçü) böyle hücum etmesi de absürt. Bir Japon milli komünistinin normal bir komüniste imparator Hirohito'yu savundun sen demesi gibi bir şey.
Siyaset, felsefe ve dinde o kadar çok alt fraksiyonu var ki insanlar bunları çok bilmediği ve gereğinden fazla soyut ve bağlam dışı bulduğu için gülüyor. Şimdi darbe korkusundan Osmanlı donanmasını zincire vuran baskı (istibdat) dönemi padişahı II. Abdülhamid, kabul etmek lazım ki, biraz fi tarihinde kaldı. Menderes dahi aslında belirli açılardan çok fi tarihi. Yani "uzak geçmiş". Bizi ancak bir takım başka tarihsel mirasları veya hataları çerçevesinde (insan dediğin hata yapar) ne dersler almamız gerektiği konusunda ilgilendiriyorlar.
-
Popüler olmadan önce 32. Gün videoları izlerken denk gelmişti. O zaman çok sıra dışı ve komik gelmişti. Hala da komik aslında. 33 saniyesini izleyip komik gelmemesi normal olabilir. O videonun tamamı çok özel bir video Türk siyaseti adına.
-
Hocam ilk zamanda çok komikti, aslında komik olan hareketler. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat AlianovnaPerinçek'in terbiyeye davet edip sonra küfretmesi bence komik.
Milli sosyalist Maocu bir görüşü savunan bir adamın (Perinçek) o zamanların su katılmamış geleneksel komünistine, Stalinist görüşlüsüne (Kürkçü) böyle hücum etmesi de absürt. Bir Japon milli komünistinin normal bir komüniste imparator Hirohito'yu savundun sen demesi gibi bir şey.
Siyaset, felsefe ve dinde o kadar çok alt fraksiyonu var ki insanlar bunları çok bilmediği ve gereğinden fazla soyut ve bağlam dışı bulduğu için gülüyor. Şimdi darbe korkusundan Osmanlı donanmasını zincire vuran baskı (istibdat) dönemi padişahı II. Abdülhamid, kabul etmek lazım ki, biraz fi tarihinde kaldı. Menderes dahi aslında belirli açılardan çok fi tarihi. Yani "uzak geçmiş". Bizi ancak bir takım başka tarihsel mirasları veya hataları çerçevesinde (insan dediğin hata yapar) ne dersler almamız gerektiği konusunda ilgilendiriyorlar.
Stalinist dediğiniz kişinin adını ve soyadını biliyor musunuz acaba o kişiyi araştırmak istiyorum da
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofStalinist dediğiniz kişinin adını ve soyadını biliyor musunuz acaba o kişiyi araştırmak istiyorum da
Alıntıları GösterErtuğrul Kürkçü. Şu an hala Marksist Leninist Stalinist görüşlü fosilleşmiş bir devrimci midir bilmem; sanırım HDP'ye geçince Leninizmi bırakıp PKK tarafından otaya konan ve PYD, YPG gibi diğer ayrılıkçı Kürt unsurların ortaya çıkmasına zemin hazırlamış demokratik otonomi doktrinine kaymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat AlianovnaErtuğrul Kürkçü. Şu an hala Marksist Leninist Stalinist görüşlü fosilleşmiş bir devrimci midir bilmem; sanırım HDP'ye geçince Leninizmi bırakıp PKK tarafından otaya konan ve PYD, YPG gibi diğer ayrılıkçı Kürt unsurların ortaya çıkmasına zemin hazırlamış demokratik otonomi doktrinine kaymış.
Alıntıları Göster60-70 siyasetlerine çok hakim değilim maalesef ama öğrenmeye çalışıyorum 19 yaşındayım darbeleri yapanları ve görüşlerini Menderesi Atatürk ve İsmet İnönü sonrası tüm cumhurbaşkanlarını inceledim düşüncelerini öğrendim yakın tarih siyasetini sökmem şart gibi geliyor Atatürk ve öncesine hakimim sizin sayenizde bir kişi öğrendim sağ olun 34. Gün diye youtube kanalı var o da çok yardımcı oluyor bana eski siyasiler tartışıyor tv önünde ama şimdi bu imkansız zaman geçtikçe geriletti bazı malum kişiler ülkemizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X