arkadaşlar sempron 2800 işlemci var acaba bunun çarpan kilidini nasıl kırabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: R@pTOr
arkadaşlar sempron 2800 işlemci var acaba bunun çarpan kilidini nasıl kırabilirim...
kesici vur yere kırılsın
İmkânsız...Sadece Eski AthlonXP'lerde uygulanıyordu bu işlem.Yeni AthlonXP'lerde de mobilize etmek vardı ama tam olarak birşeye yaramıyordu.Sempronlarda ise böyle birşey hiç yok.
hadi lan ordan ne o imza 2880 çıkmaz o işlemci yalan atma 2200 de zorla çalışıyo
quote:
hadi lan ordan ne o imza 2880 çıkmaz o işlemci yalan atma 2200 de zorla çalışıyo
Celeron 2.0@2.8 o kadar da zor değil.Çıkabilir.Celeron'lar çok feci oc olur ama bişeye yaramaz.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Celeron 2.0@2.8 o kadar da zor değil.Çıkabilir.Celeron'lar çok feci oc olur ama bişeye yaramaz.
arkadaş çocuğun anakrtı kötü 2200 de zorla çalışıyor ben çıkmıyor demiyorum ki benim eski işlemci celeron 2.4@3.2 Ghz oluyordu
xhayaletx in işlemci o*c iyi olur ancak onun anakartta pek fazla kar etmiyor zaten çıksa bile performansta bi değişme pek fazla olmuyor
yani şimdi biz çarpan kilidini kıramcakmıyız oğlum zaten amdler hızlı bize diğer çarpan yetiyo
quote:
Orjinalden alıntı: saddamx
yani şimdi biz çarpan kilidini kıramcakmıyız oğlum zaten amdler hızlı bize diğer çarpan yetiyo
Maalesef kıramazsın.FSB artırmaktan başka yolu yok bu işin.Benim işlemcim de kiltiliydi 223fsb'ye kadar çıkarttım.Sen de zorlarsan çok iyi değerler alırsın.
Ya dostlar,benim işlemciyi önce 1900 de çalıştırıyordum.Daha sonra 2100'e yükselttim.3DMark 2003 de yaptığım ikinci testte, puanın yükseleceğini umarken,aksine daha da düşük puan aldım.Yani bu gördüğümüz frekans,sadece rakamlardan mı ibaret?
ZANNETMİORM bende öle bişi olmadı gayet arttı puan lar
yaw celeron çıkar nasıl çıkmaz bende eskiden celeron 266 vardı (şu cachesiz olanlardan) 466 çalışıyordu :)
quote:
İmkânsız...Sadece Eski AthlonXP'lerde uygulanıyordu bu işlem.Yeni AthlonXP'lerde de mobilize etmek vardı ama tam olarak birşeye yaramıyordu.Sempronlarda ise böyle birşey hiç yok.
...
hayır kırılıyor..elemanın biri sempron 2400ü kırmıstı..abit in sempron forumunu arat google dan o forumda var hem nasıl yapıldıgını da anlatıyordu..hatta bı zamanlar ben de topic acmıstım burda..aratırsan belki bulursun..
unutmayalım sempronlar tb b li athlon xp lerdir..
tabi kt veya sis chipset li mobo nuz olmalı!!
saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: hey
quote:
...
hayır kırılıyor..elemanın biri sempron 2400ü kırmıstı..abit in sempron forumunu arat google dan o forumda var hem nasıl yapıldıgını da anlatıyordu..hatta bı zamanlar ben de topic acmıstım burda..aratırsan belki bulursun..
unutmayalım sempronlar tb b li athlon xp lerdir..
tabi kt veya sis chipset li mobo nuz olmalı!!
saygılar..
iyi de o anakatlarla kır dur,ne kadar oc yapabileceksin ki?
KIRMAYIN İŞLEMCİLERİNİZİ YAZIK
kt600 oc da fena diil...(extreme diil tabi ama fenada diil yani)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme