Şimdi Ara

Sempron 2500 (soket A) + Msi KT4A-V + Coolermaster HHC-L61 + Asus 9550GE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sempron 2500 (soket A) + Msi KT4A-V + Coolermaster HHC-L61

Anakart şu ana kadar kullandığım en sorunsuz anakartlardan biri. kurulumu, driver yüklemesi falan o kadar temiz ve sorunsuz ki.. hayret ettim yüklerken. çok fazla övmüş gib oldumkartı ama cidden aşırı sorunsuz bir kart. çok fazla özelliği yok belki ama gerekli tüm özellikler var. bir tek sata olsaydı iyi olurdu diyebiliirim.

Model numarası kt4a-v. bu modelde onboard lan mevcut, ayrıca 4 ü hazır olmak üzere toplam 8 adet usb 2.0 desteği var. onboard Realtek ALC655 5,1 ses. msi corecell chipseti de mevcut.

kart budur.
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=614

işlemci Sempron 2500+ soket A. bu da temiz sorunsuz bir işlemci. şu anda barton kullanıyorum, öyle ahım şahım bir farkını gördüm desem...yalan olur... ama fark var diyene de saygımız sonsuz

ve coolermaster hhc l61 heatsink + fan.
    iki ısı borulu bakır heatsink ve üstünde küçük bir fan. o/c için tavsiye edilmeyen ancak sessizlik için önerilen bir fan. benim de o/c ile ilişkim olmadığından gayet memnun olarak sessiz bir şekilde kullandım. 40$+kdv gibi fiyatlara satılıyormuş zamanında.
    işte bu sayfada...
    http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/cooler_test-01

Bu 3 parça için istediğim fiyat 140 YTL. Tamamen sorunsuz, stabil bir sistem.

Asus 9550 GE
    Buraya kadar olan 3 parça da en ufak bir sorun yok ancak bu parça da biraz sorun var.
    öncelikli olarak aletin fanı çok hızlı döndüğünden olsa gerek boyundan büyük ses çıkarıyor. ben dayanamadım açıkçası. fanı temizledim falan ama nafile... aleti alacak kişi muhakkak fanı değiştirmeli.
    bir de kart bir ara sapıttı azcık. bir seferinde açılışta görüntü birbirine girdi ama hemen bi reset attım düzeldi. nedenini bilemiyorum ama böyle bişi yaptı kerata... almak isteyen arkadaş deneyerek alsın isterim. sonra mesuliyet kabul etmem...

Asus 9550 ge için istediğim fiyat ise 50 YTL.

Ataşehir / İstanbul civarındayım.

parçalar için ne yazılmışsa odur, ne eksik ne fazla....
    alışverişlerim 100 ü geçmiştir belki de.. memnun olmayan varsa açıkça yazabilir.

herkese hayırlı alışverişler.

• pm attım bi bakıver görüşelim msnden
  • SENDEN HAYIR YOK BİZE ANLAŞILDI
  • öztin im msn e gel görüşelim..
    bu arada Asus ekran kartı salı günü denenerek verilmek üzere anlaşılmıştır.
  • 9550 ge/td icin anlaşılmıştır hayırlı alışverişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 28 Ocak 2006 2:12:08 >
  • kaçırdık yinee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.