@Num@n durumun düzeldiğine göre charı satmana gerek yok sanırım ama 7gb da az değil.
benimde ; Bu ay 200 ytl geçen ayda 150 ytl geldi.. Faturalar hala duruyor ! ya bu kadar aşmam imkansız :S Biri virüs demişti ? virüstenmi kaynaklanıyor ?
upupupup numan kardeşimize destek.ben bu ay 300m biiktirebildim onunla da çarıma gb pre kash item felan alcam olmsaydı yardım ederdim numan kardeş. nese upupupupuupupupupupupup
up up up
Yukarı-Güncel-Up
Upidi upidi up up upidi.
Up ! Hadi Bi Alıcı Çıksın Artık
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSis
süper charın var satmasan iyi olour ama senin fikrin tabiki
up!!
Çok acil olarak paraya ihtiyacım var. Bu ay virüs girmiş ve kota şu an 17 GB. Üstelik limitli kullanıcıyım. Satmak zorundayım. Resim için imzamı kullanabilirsiniz arkadaşlar.
Hönggk . gif
Numan Sen b.k u yemişsin abicim o charı alan çıkmaz
Anca Havale millet bu devirde babasına güvenmiyo ama
havada bulut sen interneti unut kısacası
350 YTL ye SaT 170 Faturayı Öde
180 YTL Kaldı OnunLa Yine GüzeL Bi Char DizeRsin
Aynı İtemLer sadce Ske Belti Alamassın
UplayıpTamı Yükseltsek Uplamadanmı Yükseltsek
YukarUU uppidik up
up up alıcısı cıkar inş.
g.o kardes bndede 120 gelıodu falbn sabite gectim daha rahat bu arada charı ıns satarsın almayı dusundumde bendede aynı ıtemler war ske harıc
numan abicim geçmiş olsun inş. charını satarsın
Yukarı.
Bence sadece Ske yi sat kalan 50 ytl için de Peder beye yalvar guzelim char yazıktır gunahtır
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
of numan keşke satmasaydın daha vs yapcaktık bn bi ara kotayı 7 gb yapmıştımbu haziranda 6.900 biraz sınırsız kullanıyorum ama bu ay daha geçmedi inşallahda geçmez sende inşallah carı satarsın bu arada yeni car kasarsın demi kasarsan edanada kas