quote:Orjinalden alıntı: backboy2003 zz 123 ytl yimi ödeyemiyorsun :S bu arada upup Herkesin durumu ödeyecek kadar iyi olmayabilir. UP!
quote:Orjinalden alıntı: backboy2003 zz 123 ytl yimi ödeyemiyorsun :S bu arada upup Senin için bir Sorun DeğiLSe giT öDe Numan ın yeRine , Şahsen bana 123 ytL para geLSe öDeyemem , (çünkü aiLeme Söyleyemem )) Tek başıma da aldıgım harcLıklar yeterLi olmadıgından yatar o iş Numan ın Durumu da ayNIDır
quote:Orjinalden alıntı: LinC10 Herkesin durumu ödeyecek kadar iyi olmayabilir. UP! Yaşının küçük olduğu belli kendi adına telefon yazılabildiğin gün anlırsın ancak dedikelrimi
quote:Orjinalden alıntı: Num@n 350 YTL istiyorum. 70 lvl diel charın farkındasın demi? acil paraya ihtiyacın warsa daha uygun fiata vermelisin
nıman ben talibim ama 200 YTL felan veririm msn adresim noel_can@hotmail.com ekle bi konuşalım yine! fiyatta anlaşırız
tt bence mb eklio arkadaslar eskiden 24 saat kodan cıkmazdım gene dolmzdı gene cıkmıyorum ama 45 -50 fatura gelio serefsizler eklio bence
quote:Orjinalden alıntı: crazytrex kardeş bide şu başlığı türkçe yapsak ii olur türkçemizi katletmiyelim!! başka? ilgilenen arkadaşlar numan2323@hotmail.com eklesin
quote:Orjinalden alıntı: F a T a L 2. El forumu hariç YTL ile alışveriş yasak. Ee n'oluyor burda? Num@n modsun yav yapma Sen yenisin galiba.... Çoook önce serbest bıraktık .