SELİN KOLONYA 900ML 21TL

-
-
Trendyolda Eczacıbaşı market ikilisini kampanya döneminde 39,90dan kargo dahil satıyor stokları kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane ekledim sepete hala kargo var diyor almam bu şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: alemburda34
3 tane ekledim sepete hala kargo var diyor almam bu şekildeMağaza teslimatlı alınca ücretsiz
Carrefourda da bu fiyata yakındı bugün
Edit:23.92 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 24 Aralık 2020; 21:38:31 > -
%15 daha ucuzdur demek e bu da az bir indirim değil hcm bu devirde hele hele ki DH|SF çiler için.quote:
Orijinalden alıntı: mrtcakmak
Carrefourda da bu fiyata yakındı bugün
Edit:23.92 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uyum markette eyüp Sabri kolonya 1 litre 29 dan 19 a düşmüş acelem vardı alamadım bugün ama alacakların bilgisine..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 24 Aralık 2020; 22:16:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
uyum markette eyüp Sabri kolonya 1 litre 29 dan 19 a düşmüş acelem vardı alamadım bugün ama alacakların bilgisine..Alırsanız haber verinde ben marketin bir broşürü falan bulamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
uyum markette eyüp Sabri kolonya 1 litre 29 dan 19 a düşmüş acelem vardı alamadım bugün ama alacakların bilgisine..İnternette baktımda uyum marketler kapatılmış diyor.
-
Eczacıbaşı'na başlı markaların dezanfektan ve kolonyasını aldık. Açıkçası beğenmedim. Kokuları başta çok kötü. ve sanırım içerisine acı bir madde katıyorlar, alkol üretiminde kullanılmaması için olabilir.
-
Son dönemde farklı yerlerden (migros, gratis vs) bu kolonyayı bir kaç kez aldım, ama maalesef sonuç hüsran. Eski Selin ile hiç alakası yok, A101 deki Adieu Kolonya 5 TL daha ucuz ve bundan aşağı kalır yanı yok bana göre... Tercih meselesi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19İnternette baktımda uyum marketler kapatılmış diyor.
Alıntıları GösterPardon ya kim market Di ismi uyum nerde çıktıysa ama onda da etiket hatası olmuş Afrikalı ali kolonyası 19a düşmüş bende boşa gitmiş oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X