Şimdi Ara

Selin hoca vs Senin biyolojin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tartışmasız Selin Hoca, her şeyi mantığıyla anlatır, gereksiz ayrıntılara girmez, ses tonu ve tane tane konuşması insanı ders dinlerken sıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de selin hoca derim hem pdfleri de ücretsiz veriyor kadıncağız
  • selin hoca ve kenan kara youtube ücretsiz eğitimin sunduğu en büyük nimetler hocam.
  • selin + senin biyoloji soru cozumleri
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selin hoca çok detay anlatıyor senin biyolojin diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    AYT Matı en iyi anlatan hoca
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jms2

Tartışmasız Selin Hoca, her şeyi mantığıyla anlatır, gereksiz ayrıntılara girmez, ses tonu ve tane tane konuşması insanı ders dinlerken sıkmaz
    Adım adım serisinden mi bahsediyorsunuz ve senin biyolojin mantığıyla mı anlatıyo yoksa ezber mi gidiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

selin + senin biyoloji soru cozumleri
    senin biyolojin konu anlatımı nasıl mantığıyla anlatıyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D3303151

Selin hoca çok detay anlatıyor senin biyolojin diyorum
    senin biyolojin detaylı anlatmıyo mu ?
  • O da detay ama Selin hoca gereksiz detay anlatıyor. Bir de bana ses tonu çok itici geliyor, dinleyemiyorum. Bence iki kanaldan da aynı konuyu dinle hangisini beğenirsen ordan devam et çünkü herkesin beklentisi farklıdır belki sen detaylı çalışmayı seviyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D3303151

O da detay ama Selin hoca gereksiz detay anlatıyor. Bir de bana ses tonu çok itici geliyor, dinleyemiyorum. Bence iki kanaldan da aynı konuyu dinle hangisini beğenirsen ordan devam et çünkü herkesin beklentisi farklıdır belki sen detaylı çalışmayı seviyorsundur.
    senin b. mantığıyla anlatıyo mu ?
  • selin hocayı biyolojiciler ile kıyaslamayın artık her konuya yazmaktan sıkıldım.biyolojiciler selin hoca ve diğerleri diye ayrılır o kadının konu anlatımı soru çözümü kitap çözümü vs diğer hocalardan 10 gömlek üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechaZix

selin hocayı biyolojiciler ile kıyaslamayın artık her konuya yazmaktan sıkıldım.biyolojiciler selin hoca ve diğerleri diye ayrılır o kadının konu anlatımı soru çözümü kitap çözümü vs diğer hocalardan 10 gömlek üstün
    Adım adım serisine mi diyosunuz ?
  • Hocam şimdi hepsi iyidir ama benim için selin hoca daha iyi.. bu yorumu yaparken karşılaştırıyorum yani tek selin hocayı biliyorum gibi değil ..adım adım serisi değil de en son konu anlatımları var yanına da asel+palme yaptın mı evelAllah biyoloji bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jms2 -- 21 Ağustos 2019; 14:35:25 >
  • evet
  • Evet mantığıyla anlatıyor. Ama ben senin biyoloiinden çalışıp tekrar için de Bekir Avşar'ın videolarını izleyeceğim o da çok iyi anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jms2

Hocam şimdi hepsi iyidir ama benim için selin hoca daha iyi.. bu yorumu yaparken karşılaştırıyorum yani tek selin hocayı biliyorum gibi değil ..adım adım serisi değil de en son konu anlatımları var yanına da asel+palme yaptın mı evelAllah biyoloji bitmiştir
    senin b. dinlediniz mi o mantığıyla anlatıyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechaZix

evet
    senin b. biliyo musunuz ?
  • Selin hocanın hangi serisinden çalışılmalı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.