< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aynı şartlar 100 gb içinde geçerli imkanın varsa dene dediğine göre bi bildiği vardır ben denemedim Paketten yararlanacak numara eğer daha önce TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. numarası ise, numaranın tekrar TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye taşındığı tarih ile numaranın TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'den taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gerçi 1 ay kalıyor ama oluyorsa 6 ay kullanırız güzel olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tekrar uzamazsa 31 Aralık a kadar geçerli ya onun için yazdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ben daha önce git gel yaptım alamadım bilginiz olsun. BTK üzerinden açtığım şikayetime gelen cevap; Sayın XXXXX, İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. XXX numaralı hattınız 09.11.2024 tarihinde sistemlerimizde aktif edilmiş olup, Mobil Öğrenci tarifesi ile kullanım yapılmıştır. Hattınız, 29.06.2025 tarihinde farklı operatöre geçiş yapılması sonucunda iptal edilmiştir. 02.07.2025 tarihinde yeniden numara taşıma talebinize istinaden sistemlerimizde aktif edilmiş 11.07.2025 tarihinde farklı operatöre geçiş yapılması sonucunda iptal edilmiştir. Hattınız, numara taşıma talebiniz üzerine 13.07.2025 tarihinde yeniden sistemlerimizde aktif edilmiş olup, halihazırda Mobil Her Yöne tarifesi ile kullanım yapılmaktadır. Türk Telekom mobil yürürlükteki mevzuata uygun şekil ve sürede tarifelerinde, paketlerinde ve fiyatlarında değişiklik yapabilir, makul bir süre öncesinde kısa mesaj arama ve / veya posta ile duyurur ve Türk Telekom mobil tarife değişikliklerini abonelerin kolayca erişebileceği şekilde kendi internet sitesi üzerinden de duyurur. Ayrıca abonelerimiz ilgili hizmet kanallarından da tarifelerle ilgili bilgi edinebilir.Faturasız Merhaba 25GB Paketinden son 60 gün içinde sadece yeni hat alarak veya numara taşıma yoluyla gelen müşterilerimiz Merhaba 25GB paketinden yararlanabilmektedir. Merhaba 25 GB paketi kapsamında her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 25GB cepten internet içermektedir. Paket ücreti 150 TLdir. MERHABA25 yazıp 5555 SMS gönderimi yapılarak paket kayıt işlemi tanımlanabilir. 1 kere satın alınabilen paket, en fazla 2 kere yenilenebilir.Faturasız 3 Aylık Hoş Geldin 50GB Paketinden son 60 gün içinde sadece yeni hat alarak veya numara taşıma yoluyla gelen müşterilerimiz 3 Aylık Hoş Geldin 50GB paketinden yararlanabilmektedir. 3 Aylık Hoş Geldin 50GB paketi kapsamında her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 50GB cepten internet içermektedir. Paket ücretsizdir. 3 AY HG50 yaz 5555 yazıp 5555 SMS gönderimi yapılarak paket kayıt işlemi tanımlanabilirPaketler kapsamında faydalanacak numaranın, Türk Telekom mobil tarifelerine tekrar taşındığı tarih ile Türk Telekom mobil tarifelerinden taşındığı tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.Bildirime konu olan talebiniz ile ilgili yapılan inceleme sonucunda XXX numaralı hattınız üzerinden 90 gün kuralına uyulmadığı için tanımlama yapılamadığı tespit edilmiş olup, hata bulunmamaktadır. Saygılarımızla. |
|
taşımayı iptal edemezsiniz, boşa araştırmayın. |
|
biz 6 aylık olandan bahsediyoruz ama merhaba ve hoşgeldin alınmıyor zaten şikayette Selfy paketiyle ilgili bilgi yok ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Artık açılınca sonuca bakarsınız Baktınız olmuyor aynı gün tekrar taşınırsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şikayette alttaki ekran görüntüsünü de ek olarak yüklemiştim. Bununla ilgili dönüş yapmamışlar ama bu da alınamıyordu. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 29 Kasım 2025; 21:40:12 > |
|
|
| _____________________________ |
|
Kendilerinden kaynaklı hata olduğunda düzeltiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende 2 hafta önce git gel denemiştim kabul etmemişti. |
|
|