Şimdi Ara

Sele borusuna takılan bagajlar sağlam mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvenilir mi bunlara? Erdoğanlardakinin taşıma kapasitesi 9 kg. ben 5-6 kilo koyarım. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Ne bileyim tümsekten geçerken vs. Hiç güvenilir bir şey gibi durmuyor çünkü. Ne diyorsunuz? Alınır mı?

link olarak tavsiyelere de açığım.

• ve bu ürün nasıldır? kaliteli midir? kelepçesine güvenebilir miyiz?

http://www.tchibo.com.tr/fonksiyonel-piknik-sepeti-p400028883.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ve bu ürün nasıldır? kaliteli midir? kelepçesine güvenebilir miyiz?

http://www.tchibo.com.tr/fonksiyonel-piknik-sepeti-p400028883.html

Bence çantanın içine ayaklarını koyup ayağa kalksan o kelepçe kopmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine eşyalar da sığar. Almayı düşünüyorum aslında. Turlarda iş görür bir malzeme mi? Arkaya da sele borusuna takılabilir bir bagaj alacağım. Nispeten uzun turlarda ikisini tam verimle kullansam her şeyi sığdırırım gibime geliyor. Hem de dağa taşa vuracağım zaman ikisi de kolayca çıkarılabilir.

Ayrıca şimdi gördüm açıklamalarda alüminyum olduğu yazıyor kelepçelerin. Benim arkadaşımdaki plastikti. 1 haftada kırdık. Bu öyle değildir gibi.
  • Ayrıca çanta bilgisinde 15L yazıyor. Yanlış mı yazılmış o acaba?
  • valal o sele borusuna takılanlar benim gözüme zayıf geliyor yau. sebebi ağır sanayide uğraşmamız göz bikere incei gördümü uzaklaşıyor. 10 kilo taşıyabilir belki ama uzun süreli tümsek sarsındı vibrasyonda kelepçenin kaynak yerinden atması muhtemel. şayet bu askılı cantalardan alır açıkta kalan ucundan herhangi bir şey ile sele ye bağlarsanız hiç birşey olmaz 15 kilo bile taşır. umarım ne demek istediğimi anlamışınızdır
  • Fotoğraf koyabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.