Şimdi Ara

Selçuk İnan Burak Yılmaz ve Fatih Terim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında ilk konum selçuk burak çolak balonu idi.

orada burak için dedim ki gol atıyor ama futbolun içinde yok, gol atamadığı dönemler gelecek, o zaman futbola da katkı sunmuyorsa paslarıyla koşularıyla vs, burak balon değil midir diye? yani iyi forvettir ama gs'nin forveti olabilecek birisi değildir diye. yine oynar ama değildir. herkes bana saldırıyordu, neden? çünkü o dönemler iyi dönemlerdi, maç kazanıyoruz kupa geliyor vs... ama şerefi olan insanlar iyi günde eleştirir ki kötü günde eleştirmeye yüzü olsun. şimdi gol atamadığı dönemlerdeyiz, olabilir, her forvetin böyle dönemi olabilir.... peki o gün vatan millet sakarya savunanlar bana saldıranlar şimdi neden burak'ı eleştiriyor???

------------------------------------------
    ------------------------------------------

fatih terim'e gelelim, bu hoca takıma geçici mi geldi kalıcı mı? 2 senedir takımın başında bu 3 oluyor. 3 senede takıma sistemsel bir şey kattığını gören var mı? geçicidir bilirsin ki bu adam 1-2 sene sonra gider dersin ya bu böyle değil.. peki fatih hoca 3 senede şu takıma ne kattın? neyi değiştirdin? hangi sistemi oturttun? kupa falan kazansak da aslında boşa giden seneler, çünkü sen temeli sağlam kurmadan başarı alıyorsun... hala sistemimiz belli değil, hala dünyada esamesi okunmayan çift forvetle oyun oynuyor, ne yaptığını kendi de bilmiyor, sırf bakın cesaret ettik ama kazanamadık demek için yer arıyor. diyorum ya terim gerçekten doğru bir isim mi? takıma bakıyorum şuan, aslında ne şuanı, geçen sene mesela, şampiyon olduk ama başlıklarımı bulursam görürsünüz, eleştiriyorum çünkü sistem yok, balla atılan kalite ile atılan goller var hep. gümbür gümbür takır takır oynadığımız maçlar yok. terim hiçbir şey katmadı takıma. hala ne oynadığımız belli değil herkes kafasına göre oynuyor.

sneijder gibi bir oyuncun amrabat bruma gibi kanadın varken melo gibi bir oyuncun varken muslera gibi kalecin varken böyle sistemsiz ne yaptığı belli olmayan kaos futbolu oynayan bir takıma sahibiz, bu yetmezmiş gibi birde tek forvet için her şey müsaitken yabancı kuralı yok, gidip bu maça da 2 forvet çıkıyorsun... 3 sene sonunda bir hoca hala sistem arıyorsa başarılı değildir.

bunun yanında fatih hocanın olayı sabredilecek bir olay da değil. eğer ruhsal fiziksel problemleri varsa sağlıklı düşünemiyorsa o koltukta yeri yok... neden bunu dedim? dün gs'yi yöneten her hoca tek forvetle maça çıkardı, 6 gol yiyebilirdik yine belki 7 yerdik 8 yerdik mesele gol yeme değil, ama en azından doğru kadroyla çıkmış olurdu az eleştiri alırdı ama terim gs'yi deneme tahtası olarak görüyor. sabredilecek bir durumu yok ki, sen takımı doğru oynatırsın doğru oyuncuları dizilimi seçersin ama takım kötüdür vs eleştirilirsin ama sabredelim dersin,fatih hoca resmen alay ediyor, elinde tüm malzeme var biz hala sistem arıyoruz.

----------------------------------
    ----------------------------------

gelelim selçuk inan'a.
    bu adamı kötülerken şunu yazmıştım, eğer takımımız kötü giderse ilk kellesi alınacak oyuncu olacak diye. görüyoruz, benim aylarca bıkmadan usanmadan yazdığım cümleler şimdi tüm forumlarda takır takır yazılıyor millet bir anda dökülmeye başladı. çünkü niye? görünürde takım iyi değil.

peki selçuk çok mu geriye gitti kötü oynuyor? selçuk'u bilen biri olarak yani ben diyorum ki selçuk inan 3. sezonunda diğer sezonlarda ne oynuyorsa aynısını oynuyor, selçuk önceden dribbling atıyordu da şimdi mi atamıyor? önceden çalım atıyordu şimdi mi atamıyor? önceden fizik mücadelelerine giriyor kazanıyordu da şimdi mi yapamıyor? önceden hücuma çok katkı sağlıyordu da şimdi mi sağlamıyor?

geçiyor orta sahaya çivileniyor,3 senedir böyle. oradan top alıp yakınındakine bırakıyor, bitti... bu oyuncunun gs'de tek yaptığı iş bu... birde 7-8 maçta bir ara pası yollamak havadan... birde 10 maçta bir frikik golü atıp zeki gs taraftarını kandırıyor bu kadar...ne hücuma katkısı var ne başka bir şeye. bu kadar düz bir oyuncunun gs'de bu kadar öne çıkması ancak böyle bir memlekette mümkündür.

melo'ya bakıyoruz, adam hücumlarda kafaya çıkıyor, şut atıyor, defansta milletle birbirine giriyor kart alıyor vs... top sürüyor takımı ateşliyor, selçuk inan bana pas gelmesin diye kaçıyor gelince de yakınına bırakıyor. hantal, yavaş seri oynama nedir bilmiyor.

selçuk'un eleştirilmediği yerde sneijder kötüleniyor, işte terim kafası ve türk taraftar kafası budur.

selçuk eskişehirspor'da kral olur ama gs orta sahası böyle olmaz.....ben yine laf etmiştim bana kızmışlardı, bugün mehmet topal selçuk şahin,,, eğer gs'de olsa selçuk'tan kat kat kat kat daha fazla faydalı olurdu... birisi desin ki bana selçuk inan bu 2 oyuncudan daha iyi defans yapıyor??? diyemezsiniz, yine birisi desin ki hücuma daha iyi katkı sağlıyor???? bunu da diyemezsiniz. çünkü topal bile kaç defa ceza sahasına girip gol arıyor, selçuk şahin dalga geçtiğiniz adam bile kaç defa girip gol arıyor oralarda...

peki ben soruyorum o bana aylarca laf edenlere? şimdi niye eleştirir oldunuz? birde kendilerini kurtarmak için diyorlar ki eskisi gibi değil selçuk... hadi ordan... takım eğer iyi gitseydi selçuk'da iyi olurdu. çünkü kimsenin selçuk'un ne oynadığından haberi yok.... hiç kimse bir maçtan sonra sohbetlerde yada kendi aklında selçuk'un adı bile geçmiyor çünkü ne oynadığından kimsenin haberi yok...

---------
    ---------

• Gs gayet iyi oynadi oyun skora yansimadi ilk golü biz atsaydik hiç konu monu açamazdin.

Galatasaray bunu telafi eder arkasinda destek olduğu sürece.

Eleştirilecek noktaar var .en önemliside gol yedikten sonra hemen çökmemiz sanieim aşiri komsantrasyon ve kazanacağimiza yüksek inancimiz yüzünden 35 dk madrid kalemize şut bile atamadi. Buysa kötü oyun hep böle oynayalim.

Balon semsin bu arada habire şişip iniyorsun köttü skorda hemen konu açiyorsun. İyo skorlarda forumda bile değilsin.

Top bizi sevmedi burakda dahil tüm oyuncular iyi mücsdele etti. Burak arkasi dönük oynayabilecek kanatta adam geçicek top tutacak oyuncu değil. Hiçolmadi olmayacakta ben buraği sadece yeterli koşmayinca eleştirirm onuda dün fszlasiyla yapti.süper bir arapas aldida kaleciyle karşi karsiya atamadimi.

Nedir derdiniz anlamiyorum dün top bizi sevmedi bu kadar basit. Öbür maçtada sever şu şkeilde oynayalim tüm rakipleri sahasina hapsederiz.

Dün çabuk dağildik bireysel hatalar yaptik melo bilsiğin asistyapti belki yilda 1 kez böle bi hata yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemin ediyorum duygularıma tercüman olmuşsun.Burak ile Selçuk'un gönlü olsun diye Drogba ve Sneijder'i adam gibi oynatamıyoruz.Her maç Sneijderi sol kanatta köşe direğinin dibinde görmekten sıkıldım.Bu adam ofansif ortasaha biri Terim'e açıklasın şunu.Selçuk'un dün 1 olumlu hareketini görmedim anca yanındaki Eboue ile al ver yapıyor.Ayhan Akman'ı sırf yan pas, geri pas yapıyor diye ıslıklayan taraftar 2-3 frikik golü görünce,peş peşe 2 m'ye 5 pas atınca; adamı Xavi yapıyorlar, ne alakası varsa Xavi'yle.Ortasahada topu kapan da Melo,ileriye taşıyan da,pozisyona giren de.Biri anlatsın bana ne işe yarıyor Selçuk?Burak'tan hiç umudum yok.Alıcısı varken satacaktık,2 sezon sonra Antalyaspor'a, Karabük'e falan yollarız.
  • Selçuk kısmına kesinlikle katılmıyorum. Bir orta sahanın yapması gerekenleri kesinlikle yapıyor. Bir Fernandes kadar etkili mi? Hayır. İlk şampiyon olduğumuz sezon oyun yükü onda olduğu için daha etkili duruyordu. Emin ol Selçuk formda ve istekli olunca orta saha da gerçekten pas trafiği etkili oluyor. Selçuk Şahin diyince film koptu zaten orada. Mehmet Topal Selçuk'u kesemez Mehmet daha defansif.

Her neyse Burak kısmına komple katılıyorum. Terim kısmına da. Maç kazandırtıyor, hocalığına saygım sonsuz ama hiçbir zaman sistem oturtamıyor.
  • bak sevgili kardeşim, senin gibi kafalarla uğraşacak vaktim yok... kötü skormuş... 6 yemişiz umrumda değil, 3 yesek de aynı 6 yesek de aynı çünkü hiçbir taktiksel plan takıma 6 gol yedirmez... yani bak şunu yapsaydın 3 gol yerdik,, böyle bir şey yok...bunun adı sorumsuzluk umursamazlıktır... ben galibiyet aldığımızda yada iyi giderken eleştiriyorum, o zaman her şey güzel gözüküyor herkes saldırıyor, iş kötü gidince eleştiriyorsun bu sefer kötü skor geldi konuşuyorsunuz oluyor...

ha bu arada sen ne oluyorsun peki?
    sanane la? bizim ilk 30 dakika iyi oynamamızın sebebi zaten maça bu kafayla çıkmamız yani madrid de biliyor ki defansı boşlarsam baskı yaparsam golü yerim çünkü rakip hücuma yönelik çıkmış... bizim taktiğimiz 90 dakika 60 70 dakika dayanabilecek götürecek bir taktik değil.... görüldüğü üzere golü yedik taktik maktik kalmadı... bitti her şey gazda bitti.

bunlar gerçekler... iyi giderken burak'a selçuk'a terim'e laf yok, kötü gittiğimiz anda gerçekler gün yüzüne çıkınca bu sefer de eleştiri yapmayın... selçuk çok vasat bir futbolcudur. insanoğlu bunu elbet anlayacak. selçuk kadar düz bir oyuncunun bu kadar parladığını türk hatta dünya futbol tarihi görmedi. adam hiç ama hiçbir şey yapmıyor, takıma katkısı SIFIR. ne bir ikili mücadelede gözüküyor ne bir hücum organizasyonunda gözüküyor, berbat kelimesi bile hafif... tek yaptığı orta sahadan sağına soluna pas dağıtmak.

• patos64 kullanıcısına yanıt
    selçuk konusuna katılıyorum.önceden tüm toplar onda buluşur hücumu organize ederdi, daha çok göz önündeydi.
    şimdi sneijder ile paylaşınca görevleri ikisi de işini tam yapamıyor.
  • Zaten 5 haftadır takımda sadece melo oynuyor selçuk yok sneijder yok drogba yok defans zaten hiçbir zaman olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Selçuk kısmına kesinlikle katılmıyorum. Bir orta sahanın yapması gerekenleri kesinlikle yapıyor. Bir Fernandes kadar etkili mi? Hayır. İlk şampiyon olduğumuz sezon oyun yükü onda olduğu için daha etkili duruyordu. Emin ol Selçuk formda ve istekli olunca orta saha da gerçekten pas trafiği etkili oluyor. Selçuk Şahin diyince film koptu zaten orada. Mehmet Topal Selçuk'u kesemez Mehmet daha defansif.

Her neyse Burak kısmına komple katılıyorum. Terim kısmına da. Maç kazandırtıyor, hocalığına saygım sonsuz ama hiçbir zaman sistem oturtamıyor.

Mehmet topal kağıt üstünde selçuk inan'dan daha defansiftir, oyun olarak hem selçuk'tan daha defansif hemde hücumda daha iyi hücum oyuncusudur katkı olarak. selçuk şahin deyince film kopmasın dostum. selçuk şahin'i bende biliyorum ancak katkı olarak inan'dan daha verimlidir.

siz hala selçuk için sıvamak için,, ''milletin açığını kapatıyor aslan parçası'' daha ne yapsın aslan parçası'' bugün kötü gününde aslan parçası'' aklında bir şeyler var aslan parçasının'' acaba neden böyle oldu aslan parçasına'' diye diye orta sahada 1 kişi eksik oynuyoruz.

anlayın işte arkadaş, bu adam vasat bir futbolcu. hiçbir artısı yok. artısı var ancak halısahada işe yarar ancak, uzun pas gol... uzun pası yiyecek takım kalmadı artık piyasada az... zaten selçuk'ta 10 maçta bir bunu yapıyor yani boş iş. selçuk inan ne pas trafiği abi? bu adamın maç içinde dün için söylemiyorum, hep böyle, ne zaman maç içinde selçuk'a helal be diye tepki verdiniz? hangi defansif müdahalede kaç kere gördünüz? defans yok, hücum zaten sıfır. defansta sadece yardım yapıyor, orta sahada kalabalık oluşturuyor.

melo'ya bak, selçuk'a bak... melo'yu bile eleştirirken adamın yaptıkları aklımızda.. ateşlemesi, şutları kafa vuruşları defansif müdahaleleri, takımı rahatlatması...

selçuk için ne hatırlıyorsun? bırak dünkü maçı, zaten madrid maçı selçuk'un seviyesinde bir maç değil, selçuk zaten bu maçta rezil oynayacaktı ve oynadı, anadolu maçlarında dahi selçuk'un esamesi okunmaz... antalyasporun ön liberosunu bile hatırlarken selçuk'u hatırlamazsın..

dünyada ''milletin eksiğini kapatıyor'' diye bir övülme şekli yoktur... haa vardır ancak ek özelliktir, kimse bir oyuncuyu bu yüzden takımda tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Gs gayet iyi oynadi oyun skora yansimadi ilk golü biz atsaydik hiç konu monu açamazdin.

Galatasaray bunu telafi eder arkasinda destek olduğu sürece.

Eleştirilecek noktaar var .en önemliside gol yedikten sonra hemen çökmemiz sanieim aşiri komsantrasyon ve kazanacağimiza yüksek inancimiz yüzünden 35 dk madrid kalemize şut bile atamadi. Buysa kötü oyun hep böle oynayalim.

Balon semsin bu arada habire şişip iniyorsun köttü skorda hemen konu açiyorsun. İyo skorlarda forumda bile değilsin.

Top bizi sevmedi burakda dahil tüm oyuncular iyi mücsdele etti. Burak arkasi dönük oynayabilecek kanatta adam geçicek top tutacak oyuncu değil. Hiçolmadi olmayacakta ben buraği sadece yeterli koşmayinca eleştirirm onuda dün fszlasiyla yapti.süper bir arapas aldida kaleciyle karşi karsiya atamadimi.

Nedir derdiniz anlamiyorum dün top bizi sevmedi bu kadar basit. Öbür maçtada sever şu şkeilde oynayalim tüm rakipleri sahasina hapsederiz.

Dün çabuk dağildik bireysel hatalar yaptik melo bilsiğin asistyapti belki yilda 1 kez böle bi hata yapar

Burak'ın alnının ortasına top atıldı '6 pas' ın içinden topu ağlara gönderemedi kimse rahatsız etmiyorken(Şampiyonlar liginde bunların telafisi olmaz.)
    Burak bir çöpten farksızdır.Yeteneksizdir, futbol zekası yoktur, bitiricilik becerileri, çalım atma becerileri yoktur.Bunlarda forvet oyuncusunun en önemli özelliklerindendir.Fiziği-kondisyonu orta-iyi seviyededir.Fakat vurduğu toplarda resmen yerde ağlaya ağlaya gider, kaleyi bile bulmaz.

Galatasaray dün ilk 30 dakikada iyi bir oyun segiledi, bunun nedenide Real Madrid li hücuma dönük oyuncuların defansif olarak pek yardım etmemesi, orta saha oyuncularının oyunu kuramaması ve yine ileri uç oyuncularının hücumdada pek aktif olmamasıdır.Ayrıca 30 civarı yaş ortalaması olan takımımızın enerjisinin henüz tükenmemiş olmamasından dolayı köpek gibi baskı yapıp top kazanmasıdır.

Galatasaray takımının bir oyun planı, taktiği yoktur.Doğaçlama futbol oynar, şampiyonlar ligindede bu seviyedeki takımlara karşı çok şanslıysa galibiyet alabilir.

Sneijder, Muslera, Bruma gibi oyuncular için çok üzülüyorum böyle bir takımda oldukları için.
    Sneijder dünki maçta Isco nun yerinde hiç sırıtmadan çok iyi futbol oynayabilirdi.Muslera yine çok iyi takımların kalesinde rahat oynayabilecek bir kaleci.Bruma da Galatasaray ın değil Real Madrid in yedeklerinin arasında olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

selçuk konusuna katılıyorum.önceden tüm toplar onda buluşur hücumu organize ederdi, daha çok göz önündeydi.
    şimdi sneijder ile paylaşınca görevleri ikisi de işini tam yapamıyor.

abi selçuk hiçbir organizasyon yapamaz. böyle bir futbol bilgisine yeteneğine hiçbir zaman sahip olmadı. sneijder varken de yokken de....

bir oyuncu sırf orta saha ortasında diye organize ediyor diyoruz. abi bu adam orta sahadan öteye geçemiyor. sadece al ver yapıyor.... bizim organizelerimizi rezil hamit, sneijder melo drogba yapıyor.

hücum organize etmek demek, fernandes gibi melo gibi topu alıp bir anda ya koşuyla ya verkaçla ya çalımla fake ile adam eksiltmek ile olur. sonra ya kanatlara ya forvetlere buluşturursun organize etmiş olursun... orta sahayı geçmeyen adam nasıl bunu yapacak? bu bir inanış efsane olarak kalmış selçuk heop aynı oynuyor. bugün selçuk'un yerine dany'yi koy, selçuk ile aynı oynar.

dany mesela selçuk'un yerinde diyelim, bu adam en azından topla oynuyor, topla oynamayan orta saha mı olur? oluyormuş selçuk... defans zaten görevi defansta yapacak...

selçuk derinlemesine pas mı atabiliyor? 10 maçta bir hava topu golü sağlıyor bize sağolsun... ben selçuk'un şöyle topu alıp birden oyunu kendisinin açıp ara pası deneyip gol pozisyonu yarattığını görmedim ki bu dediğim şeyi bank asya topçuları bile her maç 1 kere yapıyor. nedir bu adamın olayı?

• patos64 kullanıcısına yanıt
    İlk şampiyon olduğumuz sezon, Selçuk'un payını hiçbir yere atamazsın. Gol de atıyordu, asistte yapıyordu. O sezon ki istatistliklere bakınca anlaşılıyor durum. Selçuk Şahin yedek oturtulacak bir adam ilk 11 oyuncusu değil. Fenerbahçe taraftarını pes ettirmiş biri aynı zamanda yaptığı hatalarla.

Selçuk'un Ocak transfer döneminden beri ortadan kaybolduğunu söylemek yanlış olmaz, çünkü Sneijder Selçuk'u defansif anlamda geriye götürdü. Pas atmayı iyi bilen, yaratıcı bir oyuncu. Şu an Sneijder'da çok farklı bir şey yapmıyor ona bakarsak. :) Yani bu sezon başta olmak üzere geçen sezonun 2. yarısından itibaren takımda sadece bir gerileme var. Ve Selçuk'ta bundan etkilendi.

Melo hırslı, defansif ve ileri çıktığında da yaratıcı bir oyuncu. Melo saha içinde görevini en iyi yapmaya çalışan bir oyuncu. Selçuk'tan da iyi eğer formundaysa. Ona şikayetim yok. Ama Melo ön libero. Yani onun yanına bir orta saha şart ve şu an gurbetçiler dışında Türkiye'de ya da elimizde Selçuk'u kesecek adam yok. Hamit mi? Ceyhun mu? Ki Ceyhun'da ön liberö. Engin'i hiç saymıyorum zaten.

Selçuk için ne hatırlıyorsun demişsin ama orada yanılıyorsun. Selçuk daha önce de söylediğim gibi formda ve istekli olduğu zaman elinden gelen her şeyi yapan bir oyuncu. Ki şu anda en iyi yerli frikikçi. Bir Fernandes değil ama çok kaliteli bir orta saha. Anadolu topçusu demek haksızlık olur.

Yabancı sınırı kalkmadan Selçuk'un yerine koyacak yerli yok dostum. Ne yazık ki bu böyle. Alabiliyorsak İlkay Gündoğan'ı alalım :)

• Burağa ilk zamanlar Juventus'un trezegeut si olacak derdim, Yalan oldu eleman. İsteyeni olsada satılsa takıma gelir olur en azından, yoksa elde patladı.
  • ilk sezon oynanırken selçuk'u ben yine kötülerdim, evet gol atıyordu asistte yapıyordu ancak o zaman arkadaşlarıma vs şunu diyordum, seneye yada önemli maçlarda foyası çıkacak diye.... iyi performans göstermesi ilk sezon selçuk'u kurtarmaz. çünkü böyle dönemler olabilir kaldı ki o sezonki taktik tamamen selçuk'a yarıyordu, kanatlar yok forvetler top tutabiliyor orta saha savaşçı idi, o da ekmeğini yedi, bende ona bir şey demiyorum ama benim ilk sezon için yaptığım tespit selçuk'un göstermelik iyi olduğudur ve haklı olduğumu görüyorum.

sneijder hem defans yapıyor hem ileride oyunu açmaya çalışıyor birde üstüne üstlük takımın en çok koşan oyuncusu oluyor müthiş taktisyen terim bunu istiyor çünkü... ben bunu rahatlıkla görüyorum ama selçuk inan ise orta sahada çivilenmiş piknik bezini sermiş sağa sola top atıyor defansif anlamda sadece yardımcı oluyor. sana şunu diyim, hiçbir oyuncu bir oyuncunun kötü gözükmesine sebep olmaz.. sen sadece bunu böyle zannedersin.. bak mesela selçuk rezil oynuyor ama melo süper oynuyor. ben her defansif müdahalede melo'yu görüyorum, her hücumda meloyu görüyorum isteyen yapıyor.. mesele yapabilmekte. selçuk için hala bahaneler üretiliyor, bahane çok abi... bitmez..

sorsak dün için kimler kötü dersin?

dany, eboue, chedjou burak falan filan değil mi? sen hepsine kötü diyorsun demiyorum genel konuşuyorum..

burak mesela, evet iyi değildi ama gol pozisyonlarına girdi mi her şeye rağmen? evet, pres yaptı mı? evet....
    dany... birsürü ataktan bizi kurtardı müthiş hamleler yaptı, iyiydi, ama bazı hatalar oldu...
    chedjou... dany'Ye ne yazdıysam aynısı...
    eboue... o cinsliği dışında ben futbolu biliyorum arkadaş diye kendini belli etti mi? etti.
    melo... 1-2 hatası dışında çok iyiydi laf yok...
    sneijder... müthiş taktisyen terim'in kanatsız oynaması sebebiyle kendisini gösteremiyor ama her şeye rağmen o olmasa hücumda akıllı adam yok.
    drogba... yine top aldı top çaldı, pres yaptı, denedi vs..

böyle gider... yalnız şuna dikkat et, sadece madrid maçı değil mesele... her maç aşağı yukarı takım böyle bizim.

peki ya selçuk için nasıl yorum yaparsın?

defansif müdahalelerde var mı? yok
    hücumda bir halt ettiğini gören var mı? yok
    sorumluluk aldığını gören var mı? yok...

adam için yorum bile yapamıyorsun o kadar korkak o kadar hantal o kadar beceriksizki yorum dahi yaptırmıyor kendine...

dikkat et ne dedim yukarıda,,, maçlarımızdan sonra herkesi iyisiylle kötüsüyle hatırlarsın ama selçuk'un adı geçmez.. tabi eğer selçuk ilk sezon iyi olmasa ve frikik atmıyor olsa idi bu farkedilirdi ama bizim insanımız zannediyor ki gözükmüyor ama oynuyor..

• Selçuk Şahin mi,yok artık. Ne yaptınız siz ya. Selçuk, Şino dan bu yana 2. ön libero gibi oynuyor.Defansif olarak kötü ama ılerde 3 kisi defans yapmıyorsa bu İnanın sucu olamaz. Kaldıki öyle bı on libero oynayam,bı ileri çıkam,tam beceremiyor. Dun aksamda sag açık filan denedi yanılmıyorsam. Hamit gibi,tam sag değil ama oraya yakın oynadı.

İnan da form düşüklüğü var ama ,Sahin ile kıyaslamayın gözünüzü sevem.

Burağinda kondisyonu yok. Teknik bir oyuncu olamaz bu saatten sonra ama insan biraz ciğer acar,son vuruşlarını geliştirir. E bunuda yapmıyor. Anca ısliklaninca sover. Kötü oyununu değil ama o hareketine cok kızdım. Ayıptır yahu.

FTnin de kesinlikle yönetim ile sorunları var. Bu yüzden önünü görmek istiyor. Bu yüzdende Milli Takımı çalıştırmaya başladı. Birde milliyetçilik duyguları kabardı.
    Ya Milli Takım ya Gs deyip,bir karar vermeli ,bizde O da önümüze bakmalıyız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Selçuk ilk sene iyi istatistik yaptı çünkü Elmander,Engin,Melo hiç durmadan baskı kuruyordu.Selçuk'a sürekli alan yaratıyorlardı.Her kapılan top Selçuk'a veriliyordu.O seneki durum sadece Selçuk ile de alakalı değil.Melo da çok gol attı ilk sezonunda.Melo formundaysa Selçuk'tan iyi yazmışsın.Şimdiye kadar Melo'nun performans açısından Selçuk'tan daha kötü olduğu maç yok.Hatta Melo genelde takımın en iyisi.1.5 senedir Selçuk'u gören yok.Aldığı topu ya yana veriyor ya geriye ya da Burak'a şişiriyor.Ön libero dediğin Melo Selçuk'un işini de yapıyor.Selçuk hiç risk almıyor sürekli istatistikte aklı.Yalnız dediğine de katılıyorum kimi koyacaksın onun yerine? 4-5-1 oynatıp Burak'ı kenara alsan belki performansı artar diyeceğim de o zaman da kankası yok diye oynamaz.
  • Bu adam hep doğru konuşuyor ama görmek istemiyorsunuz.

Selçuk için bir eleştiri de ben yapayım, Gs'nin avrupa ve derbi maçlarını izliyorum sadece 2 sezondur.Kalan maçların özetlerine bakıyorum sadece.90dk boyunca gördüğüm hep ara eleman oluyor hücum organizasyonlarında.Geçen sene özellikle böyleydi.Bu sene ara eleman olmaktan da çıktı Sneijder gelişiyle.Mesela katalizör olamıyor asla, oyunu kurup en kısa sürede en çok işi yapamıyor, sonuca götüremiyor.Melo topu alıyor defanstan, orta yuvarlakta Selçuk'a veriyor, o sağa-sola veriyor yine alıyor sonra yine Melo'ya dönüyor, Melo da ya uzun top atıyor ya da kanatlara yuvarlıyor.Sistem yok, sistem olmadığı gibi de Selçuk'un hiçbir artısı yok.

Bari 4-2-3-1 oynatsa Fatih hoca, Sneijder oyunu kursa, Selçuk Melo'nun yanında sırıtmaz ama çift forvette falan kabak gibi meydanda kalıyor adam haklı şekilde hedef tahtası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bu adam hep doğru konuşuyor ama görmek istemiyorsunuz.

Selçuk için bir eleştiri de ben yapayım, Gs'nin avrupa ve derbi maçlarını izliyorum sadece 2 sezondur.Kalan maçların özetlerine bakıyorum sadece.90dk boyunca gördüğüm hep ara eleman oluyor hücum organizasyonlarında.Geçen sene özellikle böyleydi.Bu sene ara eleman olmaktan da çıktı Sneijder gelişiyle.Mesela katalizör olamıyor asla, oyunu kurup en kısa sürede en çok işi yapamıyor, sonuca götüremiyor.Melo topu alıyor defanstan, orta yuvarlakta Selçuk'a veriyor, o sağa-sola veriyor yine alıyor sonra yine Melo'ya dönüyor, Melo da ya uzun top atıyor ya da kanatlara yuvarlıyor.Sistem yok, sistem olmadığı gibi de Selçuk'un hiçbir artısı yok.

Bari 4-2-3-1 oynatsa Fatih hoca, Sneijder oyunu kursa, Selçuk Melo'nun yanında sırıtmaz ama çift forvette falan kabak gibi meydanda kalıyor adam haklı şekilde hedef tahtası oluyor.

Dediğin gibi selçuk sağ sola top verir duran topları kullanır o kadar. Melodaki hız ve çalım selçukta olsa bunları konuşuyor olmazdık. Ya selçuk olacak ya sneijder. Bir seçim yapılmalı ..

• her kaybedilen maçtan sonra galatasarayı kurtarma konusu volume 3656431235432466

git biraz hava al her moku sen biliyorsun zaten
  • Takımda bazı sorunlar mevcut Selçuk eskisi gibi değil sakatlığı vardı ondan kaynaklıdır belkide Burak'ta bu işin içindedir ama düzelmeyecek şey değil.

Fatih hocayı çok eleştiriyorsunuz yazmayım diyorum illakide her konuyada yazmamaya çalışıyorum bu konuda ama buraya yazayım ilk yılki futbolumuz olsa şuan bunları konuşmazsınız iyi pres iyi pas şuanki futbolumuz sınırlamadan dolayı böyle biz diyoruz plansız diye ama ara devreye kadar sabır demek gerekiyor Fatih hocadada çok sorun bulmuyorum adam Sneijder ve Drogba getirin demedi istediği adamlar alınsa belki bunlar konuşulmayacaktı adama verdiler sistem kur dediler oda uğraş veriyor ve şanssızlıklarıda cabası geçen yıl sakatlıklar bu yıl formsuzluklar derken belli seviyeye geldi biraz sabırlı olun biz uzay takımı değiliz ve bu sınır olduğu sürecede bu skorlar normaldir.

Bakın alıntılayıp atıp tutmayın artık futbolcularda o skordan sonra toparlanacaktır siz sanıyormusunuz bu iş burda bitti? Fatih Terim'i azıcık tanıyorsak ilk antrenmanda o futbolcuların ağızlarına etmiştir zaten ilk açıklamalarındada bunun mesajını verdi şuan istifa etse zarardan başka bişey olmaz o futbolcuları ne Mou nede Lucescu düzeltebilir illede istiyorsanız zaten milli takım istediğini aldığında istifaya zorlanacak o zaman gelen gideni aratır pozisyonuna düşmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bu adam hep doğru konuşuyor ama görmek istemiyorsunuz.

abi ben her zaman şunu söylüyorum, futbolda mustafa sarpların yeri vardır selçuk inan gibilerin yoktur...

açayım,

teknik olarak bakarsan mustafa sarp yetersizdir vs ama bir mevkinin has elemanıdır. bir mevkisi vardır ne iş olsa yaparımcı değildir...
    selçuk inan gibiler ise, hiçbir mevkinin adamı değildir... defansif oyna dersin sadece yardımcı olarak kalır, kesici olmaz... hücuma katkı sağla dersin sadece kalabalık oluşturur. karakteri tam oturmamıştır.

neden mi selçuk şahin ve mehmet topal,,,, selçuk inan'dan daha verimli diyorum? işte bu yüzden.. hepsinin mevkisi var, birde ek olarak hücuma katkı sağlıyor.. mehmet topal kaç tane gol attı feneri kurtardı bunun üstüne birde kesici.. selçuk şahin, hem defansta sürekli cebelleşiyor hemde hücumda kendini veriyor... teknik olarak yetersizler ama benim varmak istediğim nokta başka... sen anlarsın zaten demek sitediğim noktayı.

mesela salih uçan'da ikinci selçuk inandır... bunu yine 1 sene önce söyledim,, salih'in mevkisi yok. ait olduğu bir yer yok... defansif yönü zayıf hücumsal yönüde zayıf... sadece kendi gücündekilerle yaptığı maçlarda öne çıkar... zaten onu fb'ye getiren de budur ötesi yok.

-------
    -------

selçuk inan artık tartışılıyor, neden? çünkü kötü gidiyoruz. iyi gitseydik böyle olmayacaktı, çok ekmeğini yedi bu durumun... 3 senedir korner kullanmayı beceremedi, faul sonrası orta kesmeyi öğrenemedi... hiçbir şeyinin üstüne katmadı.. hatta geriliyor.

al ver yapıyor, o kadar... yemin ederim bak abartmıyorum, o kadar maç izledim bugüne kadar bjk fb gs maçlarını...herkes gibi.........ama selçuk kadar düz bir oyuncuya şahit olmadım... kötü dediğimiz adamların hepsi oynuyor kendini maça veriyor ama yetenek beceri yok.... selçuk şahin mesela, adam yetersiz bir adam ama çabası takdireşayan... cesaretleniyor çalıma gidiyor bilmem ne yapıyor ama iyi futbolcu değil.... inan ise hiç ama hiçbir şey yapmıyor...

yazıktır günahtır... şuanda gs takımının 18 futbolcusunun en kötüsü... tartışmam bile... 17 bile değil. 18.

dediğin gibi şunu da eklemek lazım,,, eğer tek forvete geçersek bu berbat futbolu en azından göze çarpmaz... yine selçuk aynı selçuk ama sadece görev yükü azalacağından en azından eleştiri dozajı azalır.... ama terim daha uykuda... böyle yaparak sneijderı köreltiyor, selçuk'u iyice rezil hale getiriyor, burak hedef adam haline geliyor takım bozuluyor...

düşün bir sistem, çift forvet inadı koca kulübü birbirine düşürüyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.