Şimdi Ara

Selçuk bilgisayar mühendisliği iö

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ikinci öğretim düşünüyorum. Puanım normal öğretime yetmiyor. Tabi nasip kısmet hiç belli olmaz. Bölüm ve ikinci öğretim hakkında bilgi almak istiyorum. Konya nasıl? Yurt imkanı falan nasıl? Eğitimi nasıl? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• rez
  • banada selçuk bigisayar müh. birinci öğretimi gelebilir yardım lütfen up up
  • Konu açilali 2 yil olmuş.

Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkinda ne düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçukdayım beyler bence mühendislik okuyacaksaknız daha iyi yerlere gidebilirsiniz üniversitenin tek iyi bana göre kampüsü ve kütüphanesi iyi akademisyen olarak çok sıkıntılı adam akıllı hoca sayısı az gideceginiz üniversitede buna çok çok dikkat etin akademisyen sayına yazdıkları makale vs şeylere çok iyi bakın sonuçta size o meslek hakkında bişeyleri öğretecek kişiler onlar çok gezen sosyal ortamlarda takılan biriyseniz konya o açıdan da pek iyi değil tabi bunlar bana göre şeyler bende en kısa zamanda burdan gitmeye çalışcam yurt mevzusu erkekler için biraz sıkıntı erken davranmanız gerek yurtlar için devlet yurdu kısııtlı özel yurtlarda biraz pahalı sonuç olarak okuyacanız üniversitenin adına çok takılmayın bi kaç marka olmuş üniversite dışında tabi öteki türlü gideceginiz yeri eğitim acısından iyi araştırın birinci önceligin bu olsun hatta üniversitenin binları kapmüsü yerini falan çok takmayın size neresi iyi eğitim verecekse orayı yazın ben çok pişmanlıklar yaşadım tercih yaparken ne olurçok iyi araştırın

• ekmek var yen mi E kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için çok teşekkürler gerçekten üniversitenin verdiği eğitim akademisyen kadrosu olayı falan gerçekten çok önemli mevzular. peki hangi mühendislik sizinki?
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.