TS-GS maçında, top her Selçuğa geldiğinde seyirciler yuhaladı ve ıslıkladı. Bu protesto için TS lulara kızmayın, çünkü bunu başlatan kulüp GS dır.
Emre FB ye geldi diye başlayan bu sulu sepken, küfürlü protesto, haliyle Trabzona da sıçradı.
Sanki futbolcular tapulu miras malı, hepsi hepsi bu fani dünyada kiracılar, geldikleri gibi giderler.
Futbolcunun takımına para kazandırma gibi zorunluluğu olamaz, sadece aldığı parayı hak etsin yeter.
Allah sonumuzu hayretsin.
......
Yanlış biliyorsun. Ben hasan veziri hatırlıyorum bizden tepki alan bu tarz tepkiler o zamanda vardı ondan öncede vardır muhtemelen.
O değil de Selçuk bize gelseydi TS maçında 3.Dünya Savaşı falan çıkardı herhalde
bu olaylar Galatasarayla filan başlamamıştır.kendinizi kandırmayın.Barcelonadan Real madride transfer olan luis figo ya derisi sıyrılan domuz kafası atan barcelona taraftarını da mı Galatasaray tahrik etti.selçuğa yapılan protesto tabiki normaldir ben şahsen Trabzon taraftarını suçlamıyorum.Anlaşılan Selçuk da pek sallamamış protestoları.bkz.2.gol
Evet, zaten kimse sallamıyor, hatta olumlu motivasyona dönüyor.
not: bu takım değiştiren oyuncu protestosu taaaaa milattan önceki gladyatör gösterilerine kadar gidiyor olabilir, benim kasteddiğim son yıllarda.
Bin yıldır olan işler bunlar. Gs ile Fb ile alakası yok. İnsanın yapısı böyle
O değil de ben Engin'i niye protesto ettiler hala anlamıyorum.Adamı yaka paça kulüpten gönderen kendileri
Dünyadaki tüm olumsuzlukların nedeni biziz.
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
TS-GS maçında, top her Selçuğa geldiğinde seyirciler yuhaladı ve ıslıkladı. Bu protesto için TS lulara kızmayın, çünkü bunu başlatan kulüp GS dır.
Emre FB ye geldi diye başlayan bu sulu sepken, küfürlü protesto, haliyle Trabzona da sıçradı.
Sanki futbolcular tapulu miras malı, hepsi hepsi bu fani dünyada kiracılar, geldikleri gibi giderler.
Futbolcunun takımına para kazandırma gibi zorunluluğu olamaz, sadece aldığı parayı hak etsin yeter.
......
Emre alt yapıdan geldi (ondan öncesini karıştırmayın) ve avrupaya gittiğinde "ben GS'lıyım" deyip, şampiyonluk kutlamalarına katılan biri..
Selçuk'ta bunların hiç biri yok.. TS bu sene tarihinde ilk kez şl'ye katıldıysa, bunda en büyük paylardan biri Selçuk'tur.
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
quote:
Orijinalden alıntı: mimleon
......
Emre alt yapıdan geldi (ondan öncesini karıştırmayın) ve avrupaya gittiğinde "ben GS'lıyım" deyip, şampiyonluk kutlamalarına katılan biri..
Selçuk'ta bunların hiç biri yok.. TS bu sene tarihinde ilk kez şl'ye katıldıysa, bunda en büyük paylardan biri Selçuk'tur.
Avrupa olmazsa Türkiye de ts dışında kimseye imza atmam diyende bendim öyle ise ....
İlk mesaj talihsiz olmuş. Kulüplerin bu olaylarla ne alakası olabilir ki ?
Galatasaray taraftarı Emre'yi yalanla, vefasızlıkla suçladığı için senelerdir protesto ediliyor. Aynı şekilde Trabzon taraftarı da Selçuk hakkında böyle düşünüyor, yuhluyor. Bu konu hakkında ne ben ne de Galatasaray'lı birçok arkadaşımız bir şey söyleyemez. Kaldı ki, bende zamanında Emre'yi ıslıkladım.
Bunun yanında kimse bir şey söylemiyor diye senin gelip Trabzon taraftarının yaptığını Galatasaray'a mal etmen olmamış. ''Bunu başlatan Galatasaray'dır '' demenden hiç bahsetmiyorum bile. Kendi hatanı anlayıp ikinci mesajında '' son zamanlardan bahsettim diye '' çevirmişsin zaten olayı.
Bunları geçiniz.
İş ... yarıştırmaya gelirse kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyeni de var bunun. Gereksiz bir konu olmuş. Galatasaray'ı suçlamak adına zorlamışsın kendini biraz.
Konuları ne çabuk unutuyorsunuz....................
Emre yıllar önce İntere giderken, para kazandırmadı suçlamları olmuştu,
daha dün gibi, aynı suçlamayı TS başkanı Sadide Selçuk için yaptı.
Haliyle, "para kazandırmayan futbolcu KAKA" anlayışıyla, bu işler oldu.
Yoksa konunun GS veya TS ile direk alakası yok, alaka seyirciyi "para" tahrik eden yöneticiler. anlatmak istediğim buydu.
FB de Tuncay ve Aerello gittiğinde kısa bir gündem oluştu, ama sorun çıkmadı, her ikiside (Tuncay dönerse) oynadıkları maçlarda FB seyircisinden tepki almayacaktır, Mehmet de almadı zaten.
ok?????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme