Şimdi Ara

Selamun Oleykum, çok mutluyum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun olmama 3 ders kaldı ama olay bu değil, okul bitsin bitmesin çok umurumda değil artık. Biterse güzel olur, o ayrı ama bitirmek için gelecek dönem biraz çabalayacağım.

Bu arada güç sporlarını tamamen bıraktım denebilir, öyle maksimum ölçüde değil ama mesela deadlift, squat, bench, aylardır yapmıyorum, yapmayacağım da. Yapacaklarım, dambıl ile fit tutan hareketler, ay yürüyüşü, bisiklet, makineler ve belki Z bar curl. Bu kadar. Spora devam tabii ama keyif için. Profesyonel olamayacağımı çoktan anladım. Bilek güreşinde ikinci kulübüme girmiştim, çok kabalar, bıraktım. Daha da devam etmem, zaten oralı olmaktan bir parça uzağım. Profesyonel alan çok ciddi ne yazık ki.

Benim neşem şu, hayır, 2 evimin ve 1k Euro ederinde aylığımın olması değil. Benim neşem sürekli oyun bitirme kararı almam oldu. Vaktimi oyun, film ve kitap üçlüsü çerçevesinde değerlendireceğim. Müzik zaten malum, günde 3 saat dinlerim, sadece ona yönelik. GTA V'i 1 haftada %100 bitirecek, bazı konularda videolara bakacak ama hile yapmayacağım. MotoGP 2019 ve South Park oyunları alınacak. Daha sonra 2 TB HDD veya para verip 1 TB Sata SSD alıp daha çok oyun alacağım. Böylece hem Monster Notebook'umun hakkını vereceğim, hem de keyif alacağım.

Teşekkürler.

• İyi hissediyorsanız ne güzel hocam :) Ama bana biraz kararları çabul değişen bir insan gibi geldiniz umarım biraz zaman geçtikten sonra bundan da sıkılmazsınız.
  • Bende çok mutluyum bugün dünyayı değiştiren konuşmalar kitabını hediye aldım ama final haftam okumak için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

İyi hissediyorsanız ne güzel hocam :) Ama bana biraz kararları çabul değişen bir insan gibi geldiniz umarım biraz zaman geçtikten sonra bundan da sıkılmazsınız.
    Oyun oynamak kafamdaki asıl şey. Zaten o da oynarken keyif verdiği için ve sürekli oynamayacağım için zamanla hafif adımlarla ilerler. Çok fazla oyunum olsun derdim yok zaten, 10 - 15 tane yeter.

Bunun dışında sürekli film seyrediyorum zaten. Daha geçen gün Dark Phoenix ve Godzilla'ya art arda gittim. Monster Notebook'umdan da seyrediyorum.

Kitap okumak asıl azim gerektiren. Evrim, biyoloji, fizik, mühendislik üzerine çok kitabım var ve hepsi bitsin istiyorum. Birkaç roman da var, onlara da bakarım. Çok okumam lazım.

Bunların getirisi para olmayacak tabii. Para kazanmak zorunda da değilim zaten. Gerekirse geçinirim bir şekilde ben. Yeteneklerim var. Elimden iş gelir zaten, asgari ücrete talim edeceğim günler bile gelse, ben geçinirim. Sağlık bu yüzden önemli ve bu yüzden kilo vermeliyim. 33 yaşım sınır. O yaşa kadar verememiş olursam mide ameliyatı. Bunların getirisi fikir, düşünce olacak. Ben şahsen dini bütün olmayan biriyim ve kendimden de eminim. Hayatın ne kadar kısa olduğunu da biliyorum. Bu yüzden maddi konularda asla çok hırslanmıyorum.

• ben iyi bir süredir bu dediğin şekilde yaşıyorum. spor + müzik film kitap yürüyüş sinema falan. benim için iyi gidiyor.

yalnız bence insanın hayatında biraz rekabetçi (competitive) şeyler olmalı. gerçekten ayrı bir hazzı var çünkü. spor veya online oyun vs olabilir, bunu da bir düşün derim.

Ve bir de insanların içinde olmak zaman zaman büyük fark yaratabiliyor. Yani sosyal etkinliklere falan katılıp, insanlarla tanışabilirsin kısa süreli ilişkiler kurabilirsin, iyi olur. en azından benim için oluyor ben kendimden yazıyorum bunları.

ve en önemlisi, dans etmeyi unutma.

edit: söylemeyi unuttum hobi edinmeyi de kesinlikle düşün derim. yazılım olur, küçük drone yapabilirsin zaten elin yatkın diye biliyorum, tırmanabilen falan bir küçük örümcek yapabilirsin. havalı olacağın bir şeyi aklına koyup peşinden koşabilirsin yani gerçekten zevk veriyor bu da bana. benimki iron man gibi uçabilmek, jetpack tarzı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Haziran 2019; 22:42:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben iyi bir süredir bu dediğin şekilde yaşıyorum. spor + müzik film kitap yürüyüş sinema falan. benim için iyi gidiyor.

yalnız bence insanın hayatında biraz rekabetçi (competitive) şeyler olmalı. gerçekten ayrı bir hazzı var çünkü. spor veya online oyun vs olabilir, bunu da bir düşün derim.

Ve bir de insanların içinde olmak zaman zaman büyük fark yaratabiliyor. Yani sosyal etkinliklere falan katılıp, insanlarla tanışabilirsin kısa süreli ilişkiler kurabilirsin, iyi olur. en azından benim için oluyor ben kendimden yazıyorum bunları.

ve en önemlisi, dans etmeyi unutma.

edit: söylemeyi unuttum hobi edinmeyi de kesinlikle düşün derim. yazılım olur, küçük drone yapabilirsin zaten elin yatkın diye biliyorum, tırmanabilen falan bir küçük örümcek yapabilirsin. havalı olacağın bir şeyi aklına koyup peşinden koşabilirsin yani gerçekten zevk veriyor bu da bana. benimki iron man gibi uçabilmek, jetpack tarzı bir şey.
    Hi-Fi en büyük hobim ama o hayatımın içinde gibi zaten.

Bunun dışında Arduino projelerine ağırlık vereceğim, çeşitli pek çok şey. Yazılımı da gömülü Elektronik konusunda çok severim. Web tabanlı yazılıma aşina değilim, hazır site kullanırım. (WordPress)

• aleichem shalom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitir tüm oyunları reis. Başarılar
  • Aleyküm Selam
  • özet 2 evim 1k euro aylığım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.