Şimdi Ara

Selamlar yol göstericek birisi varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rts okudum bitirdim şu an bir post-pro firmasında editör olarak çalışıyorum şimdi sizden istediğim.Ben özel efektte öğrenmek istiyorum bunun yanında 3d olaylarına da girdim biraz ama hepsi karıştı yani hepsinden az az öğrendim ve öylece kaldı nasıl bir yol izlemeliyim sizce.

Şuan after effectsi, hemen hemen ileri seviye Mayayı bir ev modelleyebilecek kadar biliyorum çok detaylı değil tabiki basit bir şekilde.Max'de ise biraz daha ileriyim orada kaplama felan yapabiliyorum ama oda çok ileri seviye değil.Örnekleri aşağıya koyuyorum

Bu max'te yaptığım bir çalışma üzerinden 1 sene geçmiştir ama üzerine açıkcası birşey koyamadım

Bunlar da maya çalışmalarım

Yani ben bu işte gerçekten uzman olmak istiyorum.3D dünyasında ama nasıl?

Kursa mı gitmeliyim
    Kitap mı almalıyım(kitap önerilerine açığım)
    Evde tutorial izleyerek mi devam etmeliyim kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 8 Temmuz 2015; 16:20:34 >

• evde videolar izleyip bol bol tekrarlayıpo bırşeyler cızerek devam etm. kitap yada kursun sana aynı bıulgılerı verıp tekrarla-çiz demekten başka bırsey yapacagı yok.oraya verecegın parayı pcnın guclendırmeye yada kkullandıgın programın lısansına ver.

ılla ucretlı ıcerık ıstersen ınternette yeterınce ucretlı ders mevcut.brşeyler açıp bunları tekrarlarayarak kendını geliştr. takılırsan vs forumlarda benzer şeyler cevapanmıştır.bakarsın yada sorarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasezo

evde videolar izleyip bol bol tekrarlayıpo bırşeyler cızerek devam etm. kitap yada kursun sana aynı bıulgılerı verıp tekrarla-çiz demekten başka bırsey yapacagı yok.oraya verecegın parayı pcnın guclendırmeye yada kkullandıgın programın lısansına ver.

ılla ucretlı ıcerık ıstersen ınternette yeterınce ucretlı ders mevcut.brşeyler açıp bunları tekrarlarayarak kendını geliştr. takılırsan vs forumlarda benzer şeyler cevapanmıştır.bakarsın yada sorarsın.

Hocam sizin hakkaten aileden gelen bir desteğiniz falan yok mu ve rusya da kalmayı nasıl sağlıyorsunuz?

(Konu sahibi kusura bakma, ama merakımı celbeden bir konuydu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: habedon

quote:

evde videolar izleyip bol bol tekrarlayıpo bırşeyler cızerek devam etm. kitap yada kursun sana aynı bıulgılerı verıp tekrarla-çiz demekten başka bırsey yapacagı yok.oraya verecegın parayı pcnın guclendırmeye yada kkullandıgın programın lısansına ver.

Hocam sizin hakkaten aileden gelen bir desteğiniz falan yok mu ve rusya da kalmayı nasıl sağlıyorsunuz?

babam rusyada.kardeşte rusyada.eşim rus. bende 8 yıl gecırdım. yarı yarıya rusyalıyım anlıcagınız. bu aralar turkıye-antalyada olmakla bırlıkte kalıcı olarak nerede yaşayacagımıza karar vermedık henuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: habedon

quote:

babam rusyada.kardeşte rusyada.eşim rus. bende 8 yıl gecırdım. yarı yarıya rusyalıyım anlıcagınız. bu aralar turkıye-antalyada olmakla bırlıkte kalıcı olarak nerede yaşayacagımıza karar vermedık henuz.

Anladım hocam. Ben eşinizin Rus olduğunu düşünmemiştim ve freelancer olarak Rusya'da rahatça kalabilmenize anlam verememiştim. Cevap için teşekkürler. Rus vatandaşı olmak için bir bayanla 5 yıl mı evli kalmak gerekiyor?

• habedon H kullanıcısına yanıt
    ozelden yazıyorum.konuyu kırletmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.