Şimdi Ara

Selam. Windows XP SP2 yüklemede sorun!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. elimdeki parçalar intel asus p5gc mx 1333 anakart, intel pentium dual core 3.0, elixir 2x1 1066 rami 160gb hdd ve 400watt psu var. windows sp2 hep aynı yerde hata veriyor. cd rom'u değiştirdim, cd leri değiştirdim, gene aynı yerde yükleme hatası veriyor... bilen varsa lütfen yardım...

SP2 Setup'ı sorunlu olabilir.
    Setup dosyasını değiştirmeyi denediniz mi?
    Yada SP2'li XP cd'si oluşturmayı ve öyle format atmayı denediniz mi?
    Intel i9 9900K – Gigabyte Z390 Aorus Master – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -Zotac GTX1080Ti Amp! Extreme Core Edition – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G900 Chaos Spectrum - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Ram belleği değiştirip deneyin

Sizin sorununuz ram bellekle alakalı
    Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak...
  • arkadaşlar ilgi için sağolun. sorun sanırım anakarttsa. 2 tane çalışan HDD taktım, windows u tüklemeyi başardım, süper gidiyor, sonra açtım kapadım ve HDD yi görmüyor. ne yaptıysam bir daha görmedi... :D
  • Anakart CD si içerisinden yada üretici sitesinden SATA driver indirip nLite programı ile XP cd si içerisine entegre edebilirseniz sorun ortadan kalkar, ama bence XP ile uğraşmayıp direk Windows 7 kursanız daha iyi olacak.
    4 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    21 yıl önce açıldı
    XP'ye Win 7 Yüklerken donuyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.