Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.506
Cevap
61
Favori
178.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence oyunun dövüş mekaniği her kadar iyi olsa da hatalı bir yapısı var. Özellikle Corrupted Monk ve Ishin de çok göze batıyor bu durum. Mesela 3 kere saldırı yaptığımızda 3. saldırımızı deflect yapıyor bu bosslar ve yapacağı hamle yüzde 90 aynı oluyor. Hatta bu bütün mini bosslar işin de aynı neredeyse. Örneğin final boss’a 3 kez vurduğumda beredeyse sürekli karşılık olarak thrust attack yaptı. Mızraklı halinde daha farklı hareketler de yapıyor ama onun da yapısı aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de oyunu return, shura ve immortal severance ile bitirdim. Bir diyaloğu kaçırdığım için o itemi alamadım. O yüzden bilmiyorum ama ben olsam önce Hirata'ya giderdim

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Ashina casttleda buluyorsun ama oyunun sonlarına doğru. Köprüdeki bonfireın karşısında merdivende elemanlar oluyor. Orada farm yapabilirsin.

Birde daha iyi item dülmesini sağlayan toplardan da kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugu -- 29 Nisan 2019; 13:12:55 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Biraz daha güçlü gelmenin hiç bir esprisi yok. Ne yapacağını kavrayınca en güçsüz halinle hasarsız geçersin.
    Tüm minibossları alırsan 3-5 tane gözden kaçabilecek item var onları da alırsan birşey eksik kalmaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Son iki boss gözümü korkutsa da oyun acayip sardı. Umarım bu kadar gelmişken bırakmak zorunda kalmam.

• Demon of Hatred tam Bloodborne terk. Çok iyi boss olmuş bence ama canını fazla abartmışlar. Yüzde 30-35 daha az olsa ayarında olur.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 2 Mart 2022; 18:13:57 >
  • Valla çok eleştirdim ama öle öle öğrendim ve öğrenince de çok eğlenceli bir hâl alıyor. Özellikle F. Owl bossu FS’nin en iyi tasarımlarınsan olmuş. Ds olsun BB olsun bu oyunlarda şansa bala geçebiliyorduk bossları ama bu oyunda her bossun her hareketini öğrenmeden, üzerinde pratik yapmadan geçmek mümkün değil. Herkes hakkıyla öldürüyor bossları yani. Ds’deki gibi level da olmadığından bütün oyuncular eşit seviyede savaşıyor.
    Bir konuya da açıklık getireyim; oyunda scale yok. Yani attack power olsun vitality olsun her şekilde etki ediyor. Base hasar 80. Her AP arttırdığınızda 20 artıyor 14 level’a kadar. 14’den sonra değeri azalmaya başlıyor ve özellikle mask kullanımı çok anlamsızlaşıyor. Bütün skilleri almadan mask kullanmayın sakın. 5 skill point harcayarak çok az şekilde güçlenirsiniz. Daha da harcarım diyorsanız neredeyse hissetmezsiniz bile.
    Zaten ng+ ya gelmeden bile 14 Ap’ye sahip olabilirsiniz.

• Kaç skill puanı +1 AP veriyor arkadaşlar? Bunun değersiz olduğunu söyleyenler olmuştu önceki sayfalarda ama 50+Ap ile içinden geçiyorlar çoğu boss'un. Yani farkediyor. Ben Ng+ geçtim, 30 küsur skill puanım var, henüz eksik skillerim var ama hepsini attack power a basasım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Kaç skill puanı +1 AP veriyor arkadaşlar? Bunun değersiz olduğunu söyleyenler olmuştu önceki sayfalarda ama 50+Ap ile içinden geçiyorlar çoğu boss'un. Yani farkediyor. Ben Ng+ geçtim, 30 küsur skill puanım var, henüz eksik skillerim var ama hepsini attack power a basasım var.
    5 skill puanı ile 1 AP alabiliyorsun.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    5 puan 1 Ap çok değersiz geldi gözüme hocam. En iyisi skilleri tamamlamak. Ama mesela Chained Ogre üzerinde 20, 50 ve 99 Ap gücü test etmişler. 20 fazla etki etmiyor ama 50 ve 99 Ap ile daha zincirlerini kıramadan ilk canını bitiriyorlar. Onu da geçtim postür barını fena dolduruyor. Yine de bu kadar farm yapılacak kadar tekrar oynanabilirliği yok maalesef oyunun.

• Dark souls serisini defalarca oynamış biri olarak (hatta şu an 2. oyunu tekrar oynuyorum:) Sekiro'yu indirdim kurdum oynadım Genchiro mudur nedir onu kestim bıraktım. Dark souls havası bekledim ama oyunun atmosferi ve japon teması çok baydı, skill ve statlar nasıl yapılıyor ona da kafa patlatmadım paldır küldür oynadım. Herhalde tek bir kılıç kullanılıyor sadece doğrumu? Genchiroyu kesince sildim türkçe yama gelirse anlayarak oynamak lazım ama oyunun tekrar bitirilecek bir havası yok bana göre. Nioh'ta da böyle olmuştu epey oynadım bossları vs temizledim ama japon teması beni bayıyor. Belli bir süre sonra açasım gelmiyor tek cezbedici yanı oyunun zor olması o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Oyunun başındaki genichiroyu kesip bıraktın galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Oyunun başındaki genichiroyu kesip bıraktın galiba
    Yok hocam oyunun ilerki bölgelerinde bu japon evlerinin tepesine çıkıyoruz üst teras gibi bir yerde kapıştığımız genchiro değilmi? bayağı oynadım mini bossları vs kestim, abondoned dungeonmu ne oraya indim, protez geliştirdiğimiz elemanın yanındaki heykelden bir yere ışınlanıyorduk oraları oynadım vs ama sıkıldım sildim. Hiç bir şey anlamıyorum neyi nasıl yapmamız lazım vs. Düz kes ilerle mantığıyla oynadım. Lady butterfly mi ne bir tane yaşlı bayan :) vardı ona geldiydim en son. Türkçe yama gelince bitirirm baştan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashinada owl fatherin posture unu dusurmek cok zor ya, sabirli oynayip santim santim enerjisini azaltarak mi gecicez bunu

• ..

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Firecracker ile kör etsen bitecekti çilen

• quote:

Orijinalden alıntı: joof

Ashinada owl fatherin posture unu dusurmek cok zor ya, sabirli oynayip santim santim enerjisini azaltarak mi gecicez bunu
    Aynen oyle gectim, posture dusurmek icin kasmadim. Zaten cok cabuk yenliyor herif. Ichimo double vurdugunda iyi goturuyor ama o da her zaman sokmuyor

• Bu arada oyunu yok degisik silah yok yok, zirh kalkan yok diye elestirenler neyin kafasini yasiyor. Adamlar shinobi konsepti yapmis. Zirhla kalkanla mi gezsin ? Şovalye değil ki bu
    Elestirirken biraz mantikli olun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 6 Mayıs 2019; 2:0:15 >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Oyunu eleştirmiyorum ancak dandik niohta bile 80 çeşit silah var. Bu oyunda olmamasının sebebi biraz kolaya kaçılmış gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.