Bildirim
Şekersiz Çay İçenler [FAN CLUB] [104 KİŞİYİZ] (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nedense sabahları kahvaltımda ilk çayımı şekersiz içemiyorum ama ondan sonrakileri gün boyunca şekersiz içiyorum. yardım beyler _____________________________ -
Spora başladım şekeri bıraktım 1 günde.Aslında çayı da bıraktım kahvaltı harici içmiyorum artık.Amacım da bu arada kilo almak.Yağsız tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: CVenturas
Şekersize alışmak istiyorum ama nasıl
Sistemli olarak azalt 3*2*1 ve 0 bum!_____________________________
~CRIPPLED BLACK PHOENIX~"'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.'' -
Şekersize bir tane daha ekleyelim.
Alışmak isteyenler şekersiz içmekten başka çare yok.
Şekerin fazlası sigaradan bile çok zararlı._____________________________ -
yaklaşık 2 senedir kullanmıyorum. ekleyebilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Biozts
quote:
Orijinalden alıntı: CVenturas
Şekersize alışmak istiyorum ama nasıl
Sistemli olarak azalt 3*2*1 ve 0 bum!
Yavaş yavaş azaltmaya çalışayım o zaman teşekkürler. Şekeri Ben de çok kullanınca rahatsız oluyorum Fakat olmazsa olmaz gibi Geliyor. Her şey kafada biter mantığı. Ben azaltayım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk çayı şekersiz içmeye başladım sonra sekerden uzaklaşmaya başladım kendi istegimle değil artık 3 tane yediğim tatlida daha 1.deyken kesiliyorum
Yaz benide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Forumdan Ayrıldım. -
En iyi çay şekersiz içilen çaydır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Hawk
Yaz hocam.
Çok şekerli içen arkadaşlara tavsiye vereyim. Örnek olarak bir bardak çaya üç küp şeker atıyorsanız küp şekerlerden birini kırıp yarısını atın. İlk başlarda hafif acı gelecektir ancak 3 ile 2.5 arasında çok fark olmayacaktır. Sonra sürekli olarak yarımşar yarımşar azaltın. 1 küp şekere kadar indirdiğinizde bir yudum çay içtikten sonra daha tatlı şeyler yiyin. Reçel, sarelle gibi. O aşamadan sonra reçel gibi şekerli yiyecekler size çok şekerli gelecek ve çaya şeker atmayarak ağzınızda şeker tadını dengelemiş olacaksınız.
Denendi onaylandı.
bu yazıyı okumadan önce tarafımdan da denenmiş ve onaylanıp sonuc alınmıstır
eger yanında tatlı bal recel piskevit tarzı şeyler varsa şekersiz içerim ama gün içinde çalısıyorken işte yanında bisey olmayınca 1 tane küp şeker atıyorum..._____________________________
-
beni de yazın _____________________________ -
Başlığı "Şekersiz Çay İçenler [FAN CLUB] [104 KİŞİYİZ]" yerine "Şerefsiz Çay İçenler [FAN CLUB] [104 KİŞİYİZ]" okudum. Erken kalkmaktan oluyor herhalde?
Add me _____________________________ imza yok parmak bassam olur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı