Şimdi Ara

Seiko SPC134P Tercihi hakkında bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-spc134p/
    Bu saati almayı düşünüyorum
    , kullanım amacım spor ve klasik .
    Saatin özelligi kasa çapı :42,
    Mineral cam
    KASA CİNSİ : Rose Gold Kaplama
    SU GEÇİRMEZLİK : 100
    MAKİNE CİNSİ : Quartz (Pilli)
    ÖZELLİKLER : Takvim,Kronograf,12/24 Saat Formati
    SERİ ADI : CHRONOGRAPH
    Yetkili bayiiden 600 tlye anlaştım . Saat dünyasına yeni adım atacagım , sizce başlangıc için nasıldır ? farklı alternatifte düşünüle bilir mi ?

• Bende arayış içindeyim Seiko olarak karar kıldım hatta , bu fiyatlarda 0 olarak , Seiko , Orient iyidir . Bir çok bilgili abimizden şu lafı duydum moda markalar uzun dayanmaz fiyatı gerçeği göstermez ve Seiko ve Orient kesinlikle iyi saat firmaları . Fiyatı arayıp mı anlaştınız ? Böyle bir ihtimal var mıdır ki ?

Buda benim alacağım saat ;  Seiko SPC134P Tercihi hakkında bilgi istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Bende arayış içindeyim Seiko olarak karar kıldım hatta , bu fiyatlarda 0 olarak , Seiko , Orient iyidir . Bir çok bilgili abimizden şu lafı duydum moda markalar uzun dayanmaz fiyatı gerçeği göstermez ve Seiko ve Orient kesinlikle iyi saat firmaları . Fiyatı arayıp mı anlaştınız ? Böyle bir ihtimal var mıdır ki ?

Buda benim alacağım saat ;  Seiko SPC134P Tercihi hakkında bilgi istiyorum

araştırdıgım ve gördügüm kadarıyla bu fiyat aralıklarında alınacak en iyi saat seiko . Orientte iyi diyorlar ama sekio bir adım ötesinde .
    fiyatı bulundugum yerde yetliki saiko bayiisinden aldım. %40 indirim uyguluyorlar. zaten bu saati net üzerinde bu fiyata almak cok zor.
    yalnız şuan başka modellerede yogunlaştım , ya knetic yada otomatik almayı düşünüyorum bakalım.
    Sizin alacagınız saat otomatik mi , pilli mi ?

• Resimde ki saat hem pilli hem otomatik . Aslına bakarsanız pek anlamıyorum saat işinden ama 4 gündür gece gündüz de kafa yoruyorum . Seiko her fiyat düzeyine uygun saat çıkarıyor . Saati hayatınıza yeni sokuyorsanız otomatik alınmamasını tavsiye ediyorlar , bakımı falan zor oluyor diye . Bende nacizane Seiko veya Orient düşünüyorum , biraz çekingen davranıyorum malum öğrenciyim :) Yardımım olacaksa özelden bir yer tavsiye edeyim . Saat konusunda kendilerini aşmış kişiler var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Resimde ki saat hem pilli hem otomatik . Aslına bakarsanız pek anlamıyorum saat işinden ama 4 gündür gece gündüz de kafa yoruyorum . Seiko her fiyat düzeyine uygun saat çıkarıyor . Saati hayatınıza yeni sokuyorsanız otomatik alınmamasını tavsiye ediyorlar , bakımı falan zor oluyor diye . Bende nacizane Seiko veya Orient düşünüyorum , biraz çekingen davranıyorum malum öğrenciyim :) Yardımım olacaksa özelden bir yer tavsiye edeyim . Saat konusunda kendilerini aşmış kişiler var ..

kinetic saat o zaman resimdeki.
    bende öyle kac gündür saat üzerine kafa yoruyorum , paramın hakkını verecek saat için.
    İlk olarak bende otomatik düşünüyordum ama sonrasında almaya karar verdim.
    Özelden bana gönderin o zaman en azından bilgilenme yapabilecegimiz yerse faydası olacaktır mutlaka .

• pm atıldı bro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.