Şimdi Ara

SEIKO SNDE01P1 kol saati 347 tl hızlıal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saat araştırırken seikonun SNDE01P1 modelini gördüm hızlıalda 347 tl ye indirimli olarak.

http://www.hizlial.com/seiko-snde01p1-erkek-kol-saati/10320444

• Fiyat güzel.
  • Saat güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden güzelmiş. Çelik kordon sevsem alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Saat güzel

İşte ona katılmıyorum şahsen (zevk meselesi), benim tarzım değil (yaş itibarıyla). Ama fiyat diğer sitelere gör çok uygun.
  • Bende almamak için kendimi tutuyorum
  • saat arıyordum ama mineral cam ve pilli tercih etmiyorum yine de teşekkürler paylaşan arkadaşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipini beğenmedim saatin,kaba bir görüntüsü var bana göre.
    Paylaşıma teşekkürler genede.
  • 5 liraya da saat var bunlar para tuzağı sıcak fırsatlar ahalisine yakıştıramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada saat lazım da biraz daha bekleyip güzel görünümlü bir akılli saat almak daha iyi olacak sanki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

5 liraya da saat var bunlar para tuzağı sıcak fırsatlar ahalisine yakıştıramadım

Bu mantığı anlayamadım, gayet de sıcak fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Saat güzel

İşte ona katılmıyorum şahsen (zevk meselesi), benim tarzım değil (yaş itibarıyla). Ama fiyat diğer sitelere gör çok uygun.

Yaşla alâkalı değil bence spor giyiniyorsan güzel..

• quote:

5 liraya da saat var bunlar para tuzağı sıcak fırsatlar ahalisine yakıştıramadım

300-400 TL'ye TV varken 1.500-2.000'lik fiyatlar da mantıksız sizin mantığınıza göre. 500 TL'lik laptop dururken 1.500-2.000 verenler de enayi, 100 TL altı cep telefonu bulma imkanı varken 1.000-1.500 TL vermek de yakışmaz.

(Liste sonsuz bir şekilde uzatılabilir...)
  • quote:

quote:

quote:

Saat güzel

Yaşla alâkalı değil bence spor giyiniyorsan güzel..

Spor giyiniyorum, ama bunun rengi (kordonu ile birlikte) çoook siyah geldi bana. Siyah saatim de çok var zaten. Kıyafete uygun değişik renk arıyorum, şu an (elimdeki bazı modeller eskidiği için) mavi ve kahverengi kadranlı saatler ilgimi çeker. Mavi ve kahverengi çok severim giyimde, ama onlara uygun saatlerin modelleri eskidi. En çok memnun olduğum saat Casio Edifice (f/p), o serinin bahsettiğim renklerini uygun fiyata bulursam, yine o markaya yönelirim.

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    Ok kolay gelsin..

• Şu günlerde ben de saat arıyorum. Metal kordonlu saat takdım bayadır artık yazın gelmesiyle ağır ve hantal bir yapıda olduğundan daha iyi bir saat bakıyorum kendime. Aşağıdaki saatleri buldum ama hangisi daha iyi kararsızım. Marka Seiko'nun bir markası. Sizce hangisi daha iyidir, 25 yaşında erkek için.

• Benim 3-4-5 hoşuma gitti, ama zevk meselesi, kendiniz karar vermelisiniz bence. 3'ün rengi biraz fazla cırtlak geldi bana (turkuaz tarzı) ama kadran şekli güzelmiş.
  • quote:

quote:

300-400 TL'ye TV varken 1.500-2.000'lik fiyatlar da mantıksız sizin mantığınıza göre. 500 TL'lik laptop dururken 1.500-2.000 verenler de enayi, 100 TL altı cep telefonu bulma imkanı varken 1.000-1.500 TL vermek de yakışmaz.

(Liste sonsuz bir şekilde uzatılabilir...)

adam trollemiş beyler sakin
  • n11de 120 TL' ye satılan pulsarın Seiko hali,
    normal fiyatları pulsarda 200-500 tl arası
    Seiko'da 350-750 arası , şahsen önereceğim bir saat değil sıcak bir hali yok.

Ha sırf marka diye 1000 tl fiyatından 350 tlye düştüğüne inanıyorsanız alın sıcak gelir ama zaten bu fiyata bulunabilir ürün (kasa ve kalitesiyle)

Saatlerde binbir çeşit model yapılabildiğinden model değil, kasa kalitesi ve iç mekanizması üzerinden yorum yapmak gerekir.

Aksi halde her saat 3 tl inse fiyatı sıcak gözükmesi muhtemel (aynı mekanizmayı ve kasayı kullanan görünümü farklı binlerce saat var)

Unutmadan Ducati markası taşıyan titanyum malzemesi içeren saatler 2.500 katalog fiyatından 249-299 fiyatından satıldığını gördükten sonra saat için sıcak mı değil mi derken fazlaca kez düşünün derim.

Kilecemre, gösterdiğiniz saatlerin hemen hepsi aynı saat ( renkleri ve kasa dış tasarımları farklı bir tanesi yanılmıyorsam WRC pulsar saati mavilerden )
    zevkinize hangisi hitap ediyorsa onu alın biri diğerinden kötü bir saat değil.
    (abimde kırmızılısı var, bende ise bu konudaki ilk saatin -paylaşılan fırsat- pulsar pf 2011 kasası ve pf2013 kasası mevcut-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 3 Mayıs 2014; 17:11:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.