Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
102
Favori
309.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagolasin hocam bu saati aldiktan sonra karar verdim birde celik kordonlu saat alicam siyah renkli olandan tabi bir muddet sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın saat almaya gidcem bütçem 350 tl seiko military serisinden düşünüyorum öneride bulunabilirmisiniz?

• Arkadaşlar şu linkteki saati almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ne düşünüyorsunuz iyi midir?

http://seiko.hizlisaat.com/sndc89p2
  • iyi günler arkadaşlar ,eşime gittigidiyor dan seiko5 otomatik bayan saati aldım daha 1 yıl olmadan 2 kez gsa kurumsal adlı serivisine garantiye gitmesine rağmen hala gün içinde 5-10dk geri kalıyor.sürekli kolda olmasına ve ayar düğmesinden şarj etmeme rağmen geri kalıyor. aldığım yerde sahip çıkmadı malına ,resmen elimde patladı.ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkeye5429

iyi günler arkadaşlar ,eşime gittigidiyor dan seiko5 otomatik bayan saati aldım daha 1 yıl olmadan 2 kez gsa kurumsal adlı serivisine garantiye gitmesine rağmen hala gün içinde 5-10dk geri kalıyor.sürekli kolda olmasına ve ayar düğmesinden şarj etmeme rağmen geri kalıyor. aldığım yerde sahip çıkmadı malına ,resmen elimde patladı.ne yapabilirim?

Mekanik saatlerin bu tip dezavantajları var özellikle kadın saatlerinde quartz yani pilli saati tercih etmek daha mantıklı. Aslında sorun basit bir kalibre sorunu var gibi görünüyor ama demekki servis gereken ilgiyi göstermemiş. Bence tanıdığınız bir saatiçi varsa gösterin açması ve ayarlaması iki dakikayı almaz hatta para bile almaz. Eğer sorun yine devam ederse saatçiye tamirin ne kadar tutacağını söyleyin ama günümüzde saatçiler makanik saatlere pek bulaşmak istemiyorlar. Servisle birebir görüşme yapma şansınız varsa sorun daha kolay çözülür.

• beyler allah rızası icin istanbulda seiko military alabilecegim yer söyleyin
    kazıkcı olmasın lütfen
  • Herkese iyi forumlar. Seiko snk803(5)(7)(9)k serisini tr de satan yetkili distribütör var mı? İnternetten aradım ama satan bir yer bulamadım henüz. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Herkese iyi forumlar. Seiko snk803(5)(7)(9)k serisini tr de satan yetkili distribütör var mı? İnternetten aradım ama satan bir yer bulamadım henüz. Şimdiden teşekkürler.

Seiko nun Turkiye distribütörü Aydın Saat'tir. Firmayla irtibata geçmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Herkese iyi forumlar. Seiko snk803(5)(7)(9)k serisini tr de satan yetkili distribütör var mı? İnternetten aradım ama satan bir yer bulamadım henüz. Şimdiden teşekkürler.

Seiko nun Turkiye distribütörü Aydın Saat'tir. Firmayla irtibata geçmenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_53236692/mpage_1/key_/tm.htm cihan kardeşe bir sorun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: barbekü

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53236692/mpage_1/key_/tm.htm cihan kardeşe bir sorun bence

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barbekü

quote:

quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağolun

rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

beyler allah rızası icin istanbulda seiko military alabilecegim yer söyleyin
    kazıkcı olmasın lütfen

Hocam dükkanı bilmiyorum ama forumda Cihan isimli bir arkadaş var, kendisi Seiko Military de dahil bir çok modeli yurt dışından getirip uygun fiyatla satıyor. Ben ve iş yerindeki diğer arkadaşlarım bir çok alışveriş yaptık kendisi son derece ilgili ve malının arkasında duran bir kişi.

Buyrun bu da konusu.

http://forum.donanimhaber.com/m_53236692/f_//tm.htm#53236692

• Merhaba arkadaşlar,
    Seikonun 7T94 mekanizmalı saatini yaklaşık 5 yıldan beri kullanıyorum. Saatin kullanma klavuzunda 5 yıllık bir pil ömrü olduğunu yazıyor. Yani yakında bitecek.
    Peki bu pil değişiminde sizinde tavsiye edebileceğiniz başka şeyleri de değiştirmeye gerek var mı? Conta vs. gibi.
    Birde pil olarak hangi markayı tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
  • Seiko sportura 100m saatim var pili bitti malesef ortalama olarak pil degisimi nekadara patlar ve nerde yaptirabilirim guvenli olarak ?

• Vall bir süre maddi gucum yetmeyecek olsa da ariyorum :D seikodan diver onerileriniz var mi sevgili seikocular?

• arkadaşlar seiko spc059p modelini beğendim.saatin etiket fiyatı 1500 tl civarı.eminönündeki esnaflar saate farklı farklı rakamlar veriyor.1000 tl diyen var 900 diyen var.merak ettiğim şey bu saatler yurt dışından kaçak olabilir mi? olsa ve ben bunu bu şekilde alırsam herhangi bir fark ya da sorun olur mu? esnaflardan kimi seikonun resmi distrübtörüyüm diyor kimi ayndınsaat garantisi ile diyor.

saatin genel özellikleri görünüşü ve kalitesi hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

bir de hatuna Seiko SXDF50P modelini baktık o saatte normal etiket fiyatı 1900 tl ama 1100 tl lere kadar düştüler nasıl iş anlamadım açıkçası:) internette 1300 tl lere kadar var.bunların seri numaralarının bir önemi var mı?

alırken ve bu kadar para verirken özellikle dikkat etmemiz gereken bir konu var mı acaba?

saatler hakkında ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PETERSBURG -- 12 Ekim 2013; 19:12:58 >

• Arkadaslar merhaba,
    Seiko saat almaya karar verdim. Siyah kadran, metalik kasa ve deri kayisli bir saat istiyorum. Automatic saatleri tabiki seviyorum ama isim dolayisiyla quartz olmasini tercih ederim. Aklimda birkac model var ama sizinde tavsiyelerinizi beklerim.

• Bu saatlerin özellikleri nedir?Mesela casio g-shocklar dayanıklıdır,barometre,termometreli modelleri vardır.Bunların özellikleri nedir?Sadece görüntü ve malzeme kalitesimi?

• Seiko snp04291 ve snp039p1 serisi 2 saat aldım (biri eşime, diğeri kendime) en beğendiğim markaların başında seiko geliyor ve sağlam bir pazarlık sonucu
    aldım.

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 19 Ekim 2013; 23:24:46 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.