Şimdi Ara

## şehitlerimiz için forumda yas ilan edilmeli ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep bayramlarda bayrak dikicek değiliz herhalde.. böyle acı günlerimizdede bi sembol olmasını öneriyorum.. enazından forumun turuncu alanları siyah yapılabilir 3günlüğüne!

ettiğimiz duaların yanısıra 15 şehitimiz için bi yas ilan edilmesi gerekmezmi? sanal ortam bile olsa yapılabilir bence!

geresiz gibi görünebilir ama bir oluşumuzu göstermek adına diye düşünüyorum..

• Temanın siyah olduğunu düşünsene 3 gün forumda olmam
    O dediğine gelince bence sol üst köşedeki logoya bi siyah çelenk gibi bişey eklenebilir tabi
  • Zafer bayramındaki gibi türk bayrağı konabilir
  • Çok doğru
  • benimki sadece kişisel bi fikirdi ama değişik ve daha uygun şeyler yapılabilir tabi.. ve bence olmalı!
  • Bu konu aslında forum hakkında görüşlere de taşınabilir yada orada da dile getirelim
  • Dinimizde yas yoktur. Canı veren Allah geri alır. Bizim buna yas tutmamız, isyan etmemiz doğru olmaz.

Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden. Bürokrasi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Bu konu aslında forum hakkında görüşlere de taşınabilir yada orada da dile getirelim

orda cevaplar geç geliyo ve pek ilgi olmuyo bence burdan duyurulabilir.!

@budden:

yas derken otrup ağlayalım demiyorum ama enazından acımızı göstericek bişey konulamazmı?
  • Türk bayrağı koyulabilir özel günlerde koyuluyor ama bilmiyorum bu forumda ne olacağı belli olmuyor değişik bir düşünce yapısına sahipler tabi yine istediklerini yaparlar bilmiyorum moralimiz zaten sıfır ne istiyolarsa yapsınlar
  • 1 günlüğüne bütün forumu mesajlara kapatalım.
  • yandaki kaydırma çubukları bir gün boyunca yarıya indirilsin
  • biz forumda bi şekilde yas ilan edebiliriz ama ya bunlara ne demeli

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=107661
  • bencede bunun çokta zor bi yanı yok,yönetim neden böyle şeyleri düşünmez acaba...
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu yaptıklarınız çok garip, bu forumda yas ilan edilse değişecek olan ne ?
    Bu işler yasla masla olmaz, ciddi anlamda harekete geçilmesi gerek,
    Bunu yapıcak olan kişide yine ' asker '..
  • Evet niçin yönetim böyle bir şey düşünmüyor.O ölen insanlar bizim de kardeşimiz olabilirdi ama görüyorum ki insanlar çok umursamaz olmuşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nachtmahr

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu yaptıklarınız çok garip, bu forumda yas ilan edilse değişecek olan ne ?

yanlış düşünüyosun. ozaman özel günlerde bayrak dikme yada kötü günlerinde bayrakları yarıya indirmek diye bişey olmasın. buda bi tepkidir. ve sadece tepki değil aynı zamanda bi acı paylaşılmasıdır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nachtmahr

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu yaptıklarınız çok garip, bu forumda yas ilan edilse değişecek olan ne ?

Harekete geçecek olan asker değil hükümettir.Asker aylardır hükümetten emir bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 9 Ekim 2007; 3:18:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

Dinimizde yas yoktur. Canı veren Allah geri alır. Bizim buna yas tutmamız, isyan etmemiz doğru olmaz.

Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden. Bürokrasi

Mükemmel bir yaklaşım olmuş ağzına sağlık hocam.Gerçekten dua edelim en güzel şey onlar için yapacağımız.
  • arkadaşlar konuyu siyasete çekmeyelim lütfen.

ayrıca ben sadece bi görüş sundum umarım yöneticilerde düşünüp değerlendirir. ama eğer milli bahramlarda bayrak asıyosak heryere böle bigündede bişeyler yapılmalı
  • hatırlarsanız bi iş hanında bomba patlamıştı tüm camlar aşşa inmişti. hatırladınız değil mi. işte o olaydan sonra tüm esnaf kırılan camların yerine bayrak çektiler. anlamı neydi? : Dimdik Ayaktayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.