Şimdi Ara

Şehit Ailelerine Para Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi geride karısını ve çocuğunu bırakan şehit polis-asker ailelerine bir miktar para yardımı yapmak istiyorum. Mehmetçiğin bu tür faaliyetler yürüttüğünü biliyorum ancak tam olarak emin olamadım, deniz feneri vb. olaylardan sonra insanların muhtaç durumdaki insanların parasına bile göz koyabilecek varlıklar olduğunu gördüm.

Parayı doğrudan ulaştırmanın bir yolu var mıdır, veya mehmetçik vakfı tamamen güvenilir midir?
    Şöyle bir şey de geldi aklıma ; acaba mehmetçik vakfından ihtiyaç durumundaki bir ailenin telini vs alıp havale yapsam parayı böyle bir şey mümkün müdür, yada yaklaşan kurbanda doğrudan bir şehit evine koyun,keçi kurban bağışı yapsam?

Konuyu nereye açacağımı bulamadım, internette de yardımla ilgili hiçbir konu yok ne forumlarda ne sözlüklerde(Doğrusu şaşırttı beni ) , her neyse yardımlarınız için teşekkürler, aracı olursanız çok büyük hayır işlemiş sevaba girmiş olursunuz. Konuyu uplamanız bile belki birinin görmesine fayda sağlar.

• Mehmetcik vakfı var hocam guvenilirdir herhalde o kadar insanı kandirmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetçik vakfına yapabilirsin güvenle,

deniz feneri farklı bir şey resmi olmadığından sömürebilirler insanları.
  • Devlet şehit aile ve yakınlarına gereken yardımı fazlasıyla yapmaktadır. Çok şükür.

Edit:bu onur kırıcı bir davranış olabilir. Onlar şerefli ve onurlu şehit aileleri, dilenci değil. Tabi sizin niyetinizin iyi olduğundan şüphem yok.

Bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 11 Eylül 2015; 1:28:34 >
  • Kesin olarak emin misiniz paraların komisyon alınmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağına, kaynağınız varmı kesin güvenilir olduğuna , en ufak tereddüt olmadan bağış yapmak istiyorum fazla mı kurcalıyorum acaba
  •  Şehit Ailelerine Para Yardımı
  • Yav ben nasıl yapılır diye sormuyorum, kesin güvenilir olduğuna emin olan varmı veya doğrudan şehit ailelerine yardım imkanı var mıdır diye soruyorum kimse okumuyor yukarıyı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Yav ben nasıl yapılır diye sormuyorum, kesin güvenilir olduğuna emin olan varmı veya doğrudan şehit ailelerine yardım imkanı var mıdır diye soruyorum kimse okumuyor yukarıyı galiba

En güvenilir yöntem şu anlık bu, karakollara veya üstlere gidip mühimmat ve erzak yardımı yapmadığınız sürece.
  • Forumun geldiği noktaya bak adam mehmetçiğe yardım için soru sormuş, toplam 3 kişi cevap vermiş

Karı kız konusu olsa sayfalar dolardı ama,

Lafa gelince herkes vatansever, klavyeyle memleket kurtarıyor, güneydoğuyu asalım keselim haydı aslan polisler, icraata gelince bi up yapmaya, bi tebrik mesajı yazmaya bile aciz,

Benden tebrik ve up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Devlet şehit aile ve yakınlarına gereken yardımı fazlasıyla yapmaktadır. Çok şükür.

Edit:bu onur kırıcı bir davranış olabilir. Onlar şerefli ve onurlu şehit aileleri, dilenci değil. Tabi sizin niyetinizin iyi olduğundan şüphem yok.

Bu benim düşüncem.

Ne yardimi yapiyor ya gazilerimizin maasinin kesildigini sehit ailelerin evlerine haciz geldigini haberler de hic mi gormediniz tabi gormussunuzdur de isinize gelmemistir orasi ayri konu toz kondurmuyorsunuz masallah heee kacakcilara tazminat odeyip maas bagladiklari dogru ama

Mehmetcik vakfi guvenilirdir komisyon alindigini kesinti yapildigini duymadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 11 Eylül 2015; 2:55:59 >

• zamq36 Z kullanıcısına yanıt
    Yardımı online olarak yaptım konu kapanabilir teşekkürler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Devlet şehit aile ve yakınlarına gereken yardımı fazlasıyla yapmaktadır. Çok şükür.

Bu benim düşüncem.

Ne yardimi yapiyor ya gazilerimizin maasinin kesildigini sehit ailelerin evlerine haciz geldigini haberler de hic mi gormediniz tabi gormussunuzdur de isinize gelmemistir orasi ayri konu toz kondurmuyorsunuz masallah heee kacakcilara tazminat odeyip maas bagladiklari dogru ama

Mehmetcik vakfi guvenilirdir komisyon alindigini kesinti yapildigini duymadim

Gazi ve şehit ayrı, sen bir şehitin ailesinin ne kadar aldığını biliyor musun? Gazilerle ilgili gördüğün 2 haberle şehit ailelerini ksrıştırıyorsun.

Yoksa benim babamda jan. Uzm. Kad. Çvş. .

• Her ile ateş düşüyor şu günlerde, bu niyetteki birisi ilindeki şehitin ailesine başsağlığında buulunup, gerekeni orada ilk elden yapabilir bence! Gazeteler tv'ler sabah akşam yayınlıyor zor olmasa gerek bulmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.