Şimdi Ara

Şehirler arası tur için motorsiklet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Son zamanlarda motorla şehirler arası turlar yapmak istiyorum bunun için bir kaç sorum olucak.

1) Ne tür bir motor tercihi yapmalıyım?
    2) Bütçem çok düşük ( max 10 bin TL) bunun için ikinci el sıfır farketmez. Hatta bakımıylada biraz ilgilenme isteğim var. Bu standartlara uygun bir motor bulabilir miyim? (bütçe 10 bin dedim ama mümkün olduğunda düşük olursa çok daha iyi olur)

Şimdiden teşekkürler...

• Merhaba
    Ben SYM GTS 250 Evo tercih ederdim. Şık tasarım, yolcu ve artçı konforu, büyük bagaj hacmi, ekonomik yakıtı. Hemde 250cc. 110-120 gider gelirsin. Parana uygun kafana yatan SYM Joymax 250 bulursan daha iyi. En azından Joymax GTS 250 Evo'dan daha estetik bence :^)

Selamlar..
  • bence scooter daha mantıklı ve keykonforlu olacaktır bagaj olarakta cok raat edersın uzun yolda, butce olarak uyarsa suzukı burgman 200 2.el hatta 3.el olsada sızde uzun yıllar bınersınız,sorunsuz olarak 50.000km yı goren burgmanlar var maxı scooterın babalarındandır.

alternatıf olarak yıne 2014(bulursanız 2015) model sym gts250 ıle koymax yıne bahsettıgınız ıhtıyaclar ıcın bıcılmıs kaftan olacaktır.
  • Aman vibrasyon konusuna dikkat edin uzun yolda sonra bir taraflarınızı hissetmezsiniz
  • Scooterlar hakkında bilgim yok. Tip olarak uzun yol motoru cruiser motorlardır. O bütçe ile Kuba Superlight 200 bakabilirsin.
  • Geç cevap için kusura bakmayın. Scooter ve Cruiser motorlara daha detaylı olarak bakayım o zaman superlightın konforlu olduğunu duydum biraz dikkatimi çekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hyosung gv250 olabilir yada 0 bajaj pulsar alıp önüne cam yanlara çanta takıp seyahat edebilirsiniz.
  • Yamahanın 125lik bir motoru vardı. Kuryeler kullanıyor genelde onunla dünya turuna çıkanlar var bir bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.