Şimdi Ara

Şehiriçi özel halk otobüsü-dolmuş çalıştıran çalışan yokmu hiç yahu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar izmitte şehiriçi halk otobüsçlügünü yapıyoruz yeşil otobüsler bizim gibi bu işi yapan arkadaşlar varmı acaba ? genelde hep binek araçlarla ilgili konuşuluyor ama merak ettim açıkcası belki bizim kooperatiften bile çıkabilir...

araç resmi tanıdık olabilir diye koyuyorum

Şehiriçi özel halk otobüsü-dolmuş çalıştıran çalışan yokmu hiç yahu ?

• Bu forumda taksiciler, dolmuşçular, galericiler pek iyi anılmaz. İşlerine gösterdikleri özenden olsa gerek. Yinede sizi tenzih ederim. Kazasız belasız kullanın, can taşıyorsunuz sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wowTURKEY sitesine bakacaksın arkadaşım. Orada bol miktarda minibüsçü-otobüsçü bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Bu forumda taksiciler, dolmuşçular, galericiler pek iyi anılmaz. İşlerine gösterdikleri özenden olsa gerek. Yinede sizi tenzih ederim. Kazasız belasız kullanın, can taşıyorsunuz sonuçta.

• şimdi bu otobüsler özelleştirilmeyle satıldı ya orda ihalede ne kadara patladı işlek hatlar-ne kadar getiriyor?
  • Derincede 62 numara istanbulda ise a274 :)))
  • ben değil de benim arkadaşın babasının kocaelinde şehiriçi hatta minibüsü var sultan marka

benim sormak istediğim bu isuzular diğer rakiplerine göre (iveco eurocity veya sultan) hız çekiş konusunda biraz daha zayıf kalıyor gibi ayrıca konfor konusunda da ona keza... ama en çok ta isuzu görüyorum biraz daha güçlü olaydı iyiydi siz ne düşünüyorsunuz olay para mı yoksa bizim göremediğimiz sürücüye kazanç sağlayan artıları var mı isuzunun

ikinci sorum bu kent kart a geçince havuz sistemine geçildi deniyordu bunun hat sahiplerine artı eksi ne gibi bir etkisi oldu ayrıca şoförler artık kasadaki paranın bir kısmını cep yapamadıkları için bu sisteme geçince pişkin pişkin yüssüzlük yapıp zam istemişler kimisi de işi bırakmış sizde durum nedir acaba aracı şoför mü kullanıyor kendiniz mi ?

şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski bir taksi sahibiyim, konu sahibine birkaç sorum olacak;
    İzmitte halk otobüsü veya minibüs yatırımı için gereken tahmini bütçe nedir? Karşılığında aylık gelir ne kadar olur?
    Bu işin görünmeyen giderleri kabaca nelerdir?
    Şu koperatif ve havuz meselesi nedir? Herkesin kazandığı kendine değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.