< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
bu iki oldu fena yakalıyorsun . rahatsız mı ya bu tipler. dh bunlara parayla konu mu açtırıyor.
|
valla rakam gayet iyi hocam 200 cc lik motorum 22 23 kuruş yakıyor
|
Çalışıyorsa elleme.
2000 model 2.0 litre, 4x4 ve jip ağırlığındaki bir araç için makul bir tüketim. 2000 model 2.0 litre, 4x2 ve sedan bir araç ile benzer rakamlarda tüketiyorum. Burada LPG 3.30-3.40'lardan satılıyor. Ayrıca soğuk motoru LPG'ye geçirmek belki kısa vadede faydalı gibi durabilir ama uzun vadede motoru hırpalayacaktır. 7 dakika değil de, kaç metre mesafede LPG'ye geçiyor? Yani 7 dakika dediğiniz sürenin içinde neler var? Benim araba 600-700 metre (Çok soğuklarda 1000 belki) içinde LPG'ye geçiyor. |
Dün sizin aracınız toyota değilmiydi? Ondan önce de kaza yapıp 20 gün serviste yatmamışmıydı aracınız
|
İstanbul trafiği dediğiniz çevreyolu heralde, zira o aracın fabrika verisi bile şehir içi 13 litre falandır. Hadi diyelim o veriyi tutturdunuz, LPG ile 15-16 litre tüketim olur, o aracın yakacağı 45 kuruş civarıdır.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 2 Aralık 2017; 10:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 2 Aralık 2017; 10:35:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|