Şimdi Ara

Şehir/Tur Bisikletleri Rehberi ve Tavsiyeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
31
Favori
93.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tavsiyen için teşekkür ederim değerlendiricem merak ettiğim bir konu var. Decathlondaki bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz markası Btwin olması lazım
  • MetSmile M kullanıcısına yanıt
    BTWIN bisikletler son bir yılda yapılan zamlarla artık bisiklet konusunda fiyat performans olmaktan çıktı. Üstelik her gün bir sürü kişi biniyor, tur atıyor o bisikletlerle. Geçen bir tanesine yakından baktım, dişlileri aşınmaya başlamış, kadroda bir sürü çizik. Bisiklet almam oradan ama servisi iyi ve bisiklet malzemeleri de hala piyasaya göre ucuz.
  • Anladım, tekrar teşekkür ederim sağ olun :)
  • çok güzel içerik olmuş eline sağlık
  • başarılı olmuş bazı eksikler var ama yinede oldukça detaylı ve güzel olmuş.
  • Merhaba 1300-1500 tl ye kadar şehir bisikleti önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitness bisiklet olarak carraro sportive 330 bakıyorum ancak ghost square cross da aklımı çeliyor. Benzer donanım için ise fiyat x2 neredeyse. Ne dersiniz sizce bunlara başka alternatif olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can Lp

    Merhaba 1300-1500 tl ye kadar şehir bisikleti önerebilir misiniz?
    Kron TX150 V bakın.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Giant Roam veya Escape de düşebilirsiniz. Başlangıç seviyesi üstünde bisiklet için yerli firma önermiyorum. İthallere bakın.
  • Arkadaşlar merhaba.bir süredir bisiklet kullanmaya hevesliyim. bu aralar çok kilo aldım. spor yapmaya başladım. bunun yanında spora gidip gelirken bisikletle gidip gelmeyi planlıyorum. 20-30 km günlük yol yaparım heralde maksimum. yokuşu bol,asfatlı bir yerde yaşıyorum. çok seçenek var kafam karıştı. direk marka önerilerinizi bekliyorum rica ediyorum. Bütçem 500 ile 750 lira arası.
  • burhantrnnn B kullanıcısına yanıt
    carraro Sportive serisi temiz ikinci el bulursan o fiyatlara kaçırma derim.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    https://www.bubisiklet.com/scott-sub-cross-30-men Elimize 2017 modeli var bu sebeple fiyatı gayet makul 3874 TL Havale ile 3700 olur düşünürsenizhttps://api.whatsapp.com/send?phone=908505323225&text=&source=&data= den ulaşabilirsiniz.




  • BuBisiklet kullanıcısına yanıt
    üstad öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Söylediğin markanın ikinci elinde minumum 950 fiyat var sonrası ucu açık uçuyo gidiyo :) en son çocukken bisiklet süren biri olarak 2.el bisiklete 1000 lira üstü vermeyi aklım almıyo :) Beklemenin faydası olurmu acaba. düşermi fiyatlar
  • burhantrnnn B kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar her sene yüzde 20 kadar artıyor. Aksesuarsız dizel Clio'nun 150 bin liraya satıldığı ülkede tüm parçaları ithal malzemeden üretilen bisikletlerin ucuz olmasını bekleyemezsiniz. 750 TL'ye ikinci el Kron TX 100 veya bir ihtimal TX 150 alınabilir. Kadro boyuna dikkat edin, boyunuza göre bisiklet alın. Sahibinden.com ve Letgo'dan bakın. Yalnız bir uyarım var. Günde 20 km az değil. İlk günden bıktırabilir. Biraz sabretmenizi tavsiye ederim. Acılı bir süreç olacak. Zamanla kondisyon kazanırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 31 Ağustos 2019; 18:46:42 >
  • BOYUM 171 KİLOM 75 BU ÖZELLİKLERE UYGUN KADRO BOYU HANGİSİDİR ŞEHİR BİSİKLETİ VE DAĞ BİSİKLETLERİ İÇİN ACABA
  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. 2.el fiyatlarına baktıktan sonra kron tx 100 sıfır almaya karar verdim. Nakitte 1000-1100 arası fiyat verenler var. Son sorum 1000-1100 tl ye kron tx 100’den daha iyi alabileceğim bir bisiklet var mı? Birde boyum 1.72 kadro boyunu nasıl seçeyim? Şimdiden çok sağolasın hayırlı akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burhantrnnn B kullanıcısına yanıt
    carraro C kullanıcısına yanıt
    Şehir ve dağ bisikletlerinde en rekabetçi fiyat genelde Kron'da oluyor. 1.70 civarı boy için 16" yani 41 cm uygundur. 18" olanlar 1.80 ve üstü için. Büyük kadro alınca üst boru daha uzun olduğundan gidona eğilirken rahat edemiyorsunuz, yarım saat sonra bel ağrısı başlıyor. Yine de deneyin iki boyu da bayiide.

    @carraro ; şehir bisikleti türlerine hatta markalara göre değişebilir. Carraro'nun Sportive serisinden bahsediyorsanız yukarıda yazdığım sizin için de geçerli. 16 inç (41 cm) olanlara bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 1 Eylül 2019; 20:41:16 >
  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. 1250 tlye kron tx 150 buldum sıfır bayide yarın kadro boyu ölçmeye gidicem salı günüde siparişle gelicek büyük ihtimalle onu alıcam. Bu kadro boyu için hiç yardımcı olmuyo bayiler. 18 sana olur diyo biri diğeri 16 sana olur diyo. En iyisi gidip orada denemek. Gerçi emsalini denemicem ama hakkımızda hayırlısı. Çok detay varmış onu anladım. tekrardan sağolasın hayırlı akşamlar.
  • burhantrnnn B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 1250 TL o bisiklet için iyi. 18" olsa bile, daha kısa bir gidon boğazı ya da gidon yükseltme aparatı takarak boyunuza uygun, daha sağlıklı bir sürüş pozisyonu yakalayabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhabalar, ben de bisiklete başlamak istiyorum. normalde motorsiklet kullanıcısıyım günlük sabahları spor için 1 saat kadar kullanacağım. uzun yol gezi vs gibi bir düşüncem yok şimdilik. sadece arada bir oğlumu arkama atıp onunla birlikte kısa tur yapabilirim şehir içinde. araştırmaya yeni başladım. sadece asfalt kullanımım olacak boyum 1.85 kilom 110kg. aslında biraz okuyarak gözüme kron tx100 kestirmiştim fakat dün ankarada bayisine gittim oradaki arkadaş benim için tavsiye etmedi. sağlamlık konusunda boyuma kiloma pek uygun olmayacağını onun yerine başka bir modeli önerdi ve 27 vitesden aşağı bakmamamı söyledi. birazda ben araştırma içerisine girdim orayı oku burayı kurcala kafamda bir iki model var. ayrıca bisikleti alırken tüm aksesuarlarını birlikte alıp herşeyi bir nefeste çıkarayım istiyorum. istediğim aksesuarlar suluk, ön arka far, arka taşıyıcı bagaj, çocuk oturma koltuğu, hız göstergesi, kendim için kask, oğlum için kask (11 aylık oğlum) bunlarda tahmini yaklaşık 500 tl civarında tutuyor n11 den baktığım kadarıyla. normalde bütçe olarak 1500 tl diye yola çıkmıştım ama biraz daha esneteceğim.. aşağıdaki modeller hakkında fikirlerinizi alabilir miyim. kron tx 450 modelini satıcı bana tavsiye etti bununda iki modeli var sanırsam birisi eski model biri yeni diğer peugeot ve ktm olanı da ben kendim buldum ktm yi canlı görmedim bugün bakmaya gideceğim (ktm hastalığı motordan dolayı olduğu için bakıyorum normal motorunu alamıyorum bari bisikletini alayım diyorum). siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. çok teşekkürler..

    kron tx450 eski model:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-kron-tx-450-28-jant-27-vites-shimano-v.b-firen-sehir-bisikleti-625683525/detay

    kron tx450 yeni model:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-kron-tx-450-28-jant-alivio-27-v-hd-fren-18-kadro-sari-692583739/detay

    peugeot t11:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-peugeot-t11-shimano-deore-27-vites-sehir-bisikleti-agirlik11.8kg-691930623/detay

    ktm life track(kendi internet sitesinde 2499tl):https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-ktm-life-track-shimano-deore-24-vites-56-cm-bedava-kargo-726909352/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 6 Eylül 2019; 9:0:38 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.