Şimdi Ara

Şehir Fıtsatı Visco Yatak 299tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten 1100 lira gibi bir ücreti varmı bu yatağın indirimli 299 almaya değerse almayı düşünüyorum , anlayan bir arkadaş yorum yapabilirmi?.
  • ben konuyu actım ama pek bilmiyorum bile arkadaşlar yorum yaparsa ona göre bende 90*190 almayı düşünüyorum
  • ürünü ve fiyatını bilmiyorum ama BRN yatak kayseride serbest bölgede üretim yapıyr ve hemen hemen tüm satışları yurtdışına. Öellikle Avrupa ve Ortadoğuya satış yapıyor. Firma sahibi de geçen günlerde Avrupada En Başırılı Girişimcisi ödeülünü aldı
  • benimde dikkatimi çekti..normal tek kişilik yataklar bile 200-250 tl iken viskonun bu fiyatı gerçekten çok sıcak duruyor..
  • arkadaşlar bu yataktan kullanan hiç yokmu aranızda
  • Yatak buyudukce fiyatda buyuyormus
    Uyuyan guzele tiklayinca hikaye degisiyor

Şehir Fıtsatı Visco Yatak 299tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90*190 ben aldım bitane
  • Benim tavsiyem denemeden yatak almayın. Başka bir yerden viscolu bir yatağı (150x200) 700-800TL gibi bir fiyata almıştım ama çok da memnun değilim açıkçası. İlk başlarda alışma evresidir filan dedim ama sonradan da pek bir değişiklik olmadı. İade de etmedim yataksız kalmamak için, iyi kötü geçiniyoruz.
    Bunlardan gayrı olarak, fiyata bakarak yorum yapacak olursam da visco'lu bir yatak için belirtilen fiyatlar gayet uygun bence.

Düzeltme: Yatak boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazus -- 18 Ağustos 2011; 14:43:38 >
  • fiyatlar gayet iyi gözüküyor ama yatakların kalitesini bilemiyorum. Ben 1000 TL ye viscolove dan aldım forumdan bir arkadaş bayisi. Gayet memnunum. 150*200 ölçüsü.
    Eğer yataklar kaliteli ise tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

ürünü ve fiyatını bilmiyorum ama BRN yatak kayseride serbest bölgede üretim yapıyr ve hemen hemen tüm satışları yurtdışına. Öellikle Avrupa ve Ortadoğuya satış yapıyor. Firma sahibi de geçen günlerde Avrupada En Başırılı Girişimcisi ödeülünü aldı

arkadaşın yazdığına göre kendini riske atacak bir firma degil sanırım
  • yurtdışına satılan her şey kaliteli olmayabilir mesela çinliler hem kaliteli pahalı ğrğnler üretiyorlar hemde dandik ucuzlar

yani ne kadar ekmek o kadar köfte
  • Bu marka yatakta uyuyan biri olarak yorumum diğer tüm markalardaki yataklardan daha kaliteli oldugudur.
    Ancak bu yataklar hakkında detaylı bilgi isteyen arkadaşlar arayın sorun firmayı İstanbul da showroom açıldı gidip bakabilirsiniz ordan da
    Yurtiçi satışları yeni başladı.O yuzden kampanya yapılıyor.

web adresi:http://brnyatak.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realyum -- 18 Ağustos 2011; 19:19:42 >
  • http://www.hizlial.com/ev-tekstili/yataklar/adore-handy-mate-cift-kisilik-ortopedik-visco-dolgulu-yatak_06.015.4121.0004.htm

Bunu mu alsam,şehirfırsatı ndakinimi karar veremedim.Fiyatlar aynı hemen hemen
  • Visco ile Visco dolgulu arasındaki farka ve sünger kalınlıklarına dikkat edin.
  • ben yatagı denemedim sadece firmayı tanıyorum cok kucuk bir firma olmadıgını belirtmek istedim. Firma tabiki bir yataş,istikbal değil ama cok kucuk bir firma da değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.