Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 04/05/2012 - 01:01:16 hala yollanmadı yarın bi arayayım ya sipariş onaylandı ürün temin ediliyor diye yazıyor
  • Faturamı da istedim o da geldimi tam olacak Ne kadar fatura işi uyuzluk çıkartsada yalıspor sevdim seni 50 tl ye hem puma hem bileklik zor bulurdum
  • benim siparişi sonunda kargoya teslim ettiler dedim ama takip kodundan UPS'ın sıtesınden bakınca " Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazıyor. bu ne demek şimdi ?
  • kargoya verildi taşınmayı beklio demek hocam 1-2 güne gelir kargonuz banada öyle olmuştu. takip sitesine bence fazla bakmayın benim kargo ankarada görünüyordu bugün sabah baktığımda, sonra öğlen kapı çaldı bi baktım kargo gelmiş
  • 2. ayakkabımın siparişinide geçtim bakalım nası gelişecek olaylar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

benim siparişi sonunda kargoya teslim ettiler dedim ama takip kodundan UPS'ın sıtesınden bakınca " Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazıyor. bu ne demek şimdi ?

ups ile mi gönderiyorlar Allah yardımcımız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

benim siparişi sonunda kargoya teslim ettiler dedim ama takip kodundan UPS'ın sıtesınden bakınca " Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazıyor. bu ne demek şimdi ?

ups ile mi gönderiyorlar Allah yardımcımız olsun

UPS allaha emanet iş yapıyor.
    Yalıspordan 3 paket teslim aldım. Hiçbiri için imza atmadım.
    Hele sonuncusunda görevli evrakları unutmuşum dedi, paketi bırakıp gitti.
  • satılık fazladan çek var isteyenlere.
  • Fazla çek olan varsa 4 tane almak istiyorum.
  • ayın ikisinde verdiğim sipariş nihayet kargoya verildi. parapuanda yüklememişlerde oda yüklenmiş. hayırlısı artık.
  • benim 2'sindeki siparişten de ses yok hala. mesaj attım pazartesi savcılığa vericem dedim. bakalım nolacak..
  • Arkadaşlar bugün garip bir olay yaşadım. 4 mayısta vermiş olduğum siparişim 10 mayısta elime ulaşmıştı ancak 41.5 numara ayakkabı ayağıma ufak geldiği için 42 ile değişimi yapılmak üzere aynı gün yani dün geri göndermiştim. Bugün öğlen kapı çaldı baktım ups kargodan gelmişler dedim yuhh artık bu kadar hızlı ayakkabıyı değiştirip gönderemezler heralde. neyse açtım baktım kutuyu aynı ayakkabının aynı numarasından (41.5) bir tane daha gönderilmiş bana üstelik faturasıda kesilmiş. Neyse canlı destek bölümüyle görüştüm yanlışlık olmuş ve o ürünüde geri gönderdim faturanın bir kopyasını alıp. Şimdi değişimi yapılacak ayakkabıyı bekliyorum faturasıyla birlikte.Bakalım pazartesi kargoya veririrz dediler inşallah dedikleri gibi olur. Benim gibi iyi niyetli birine denk geldiler yoksa başkası olsa ses çıkarmaz o ayakkabıyıda alırdı

• siparişim kargoya verilmiş akşama doğru ups ile gelecekse haftaya cumaya kadar felan gelir herhalde. ups en kötü kargo şirketi olma vasfını kaptırmaz herhalde
  • ups cumartesi teslimat yapıyor mu?
  • arkadaslar fazla kodu olan varsa gonderebilir mi? fırsatı kacırmıstım. pazartesi ücretini gonderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

siparişim kargoya verilmiş akşama doğru ups ile gelecekse haftaya cumaya kadar felan gelir herhalde. ups en kötü kargo şirketi olma vasfını kaptırmaz herhalde

ups bence türkiyedeki en kaliteli kargo şirketlerinden birisidir sadece yalıspor olarak düşünmeyin adamlar irsaliye bile kesmiyor
  • bencede ups yi yabana atmayın işini sağlam yapıolar gerçektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

40tl indirim kuponu 5tl 4 adet var

1 adet kod aranmaktadır pm bekliyorum
  • ups'in günahını almışım 1 günde getirdiler geçen 1 siparişimin 5 gün dolaştığı olmuştu şehir içinde.
  • pazar günü dağıtım yapıyor mu UPS?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.