Şehir dışından İSTANBUL u yazacaklar 10 kere düşünsün
1 Mobil
-
-
Hocam aile evi nerede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Haklı konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Software Engineer
METU CENG '25 -
bursa
_____________________________ -
Okula nasil gidip geleceksiniz
İtu yazamam mi
metro yarım saate gidiyom
Anladim, ben de okul istanbulda diye kodladigim icin dedim her gun sehir mi degistireceksiniz
yok
herhangi bir şehir dışını yazacak olan herkes 10 kere düşünsün, en ucuz yerde okusanız bile kyknın nerdeyse yarısını yurda vereceksiniz (su an söylenene göre en iyi yurtlar 800 en kötüler 495) ki yurt çıkacağı da kesin değil. Aileden destek almadan ya da çalışmadan kendi kendinizi döndürmek çok zor. Tanıdık olmadığı sürece burs bulmak da cok zor. Ailem destek çıkar ya da gider bir is bulur çalışırım diyorsanız gidin okuyun ama diğer türlü üni hayatınızı sürünerek geçirmeyi göze alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 1 Temmuz 2022; 21:2:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam size burs çıkar bence ya. tabii ne kadar olduğunu ve yetip yetmeyeceğini bilemem ama illa birileri yazıp gidecek istanbul'a, çok özel bir durum yoksa bence yazılır iyi bir sıralama gelecek size muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu köhne kentin neresinde ne okiyim
14k daki arkadaşım bir tek ibb den burs alabildi oradaki derece dediğim ilk bin falan
tev fln alınca da kyk yı aldırtmıyolar
sadece ilk 1000'e mi burs veriyorlar
kuzenim 3k'daydı burs alıyordu ama devlet bursu muydu odtü mü veriyordu bilmiyorum. ben 5-10k yapanlara veriyorlar sandım o yüzden
benim hayal dünyası
belirli vakıflarda vs bulabilirsin kesin bir şey diyemeyeceğim fakat tanıdıksız zor
benim sıralamaya onu da bulamayız muhtemelen de ben üstteki hocamız için demiştim
Özel yurtlar 70k+ olmuş diye duydum.. Özellerin durumu da aman aman değil kyk yı yadırgamazsın demişti arkadaşım doğru mu?
Bunun harici aylık 3-4k ile ne kadar yaşarız?
25 yere başvurdum 2 yer çıktı ( biri ibb birisi de bilindik bir holding ama ibbyi alamadım holdingin şartından dolayı ) tr ilk 400üm tmde. burs işleri zor, özel ders kovalanabilir derece yaptıysnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 1 Temmuz 2022; 21:14:30 >_____________________________ 
-
Sadece İstanbul değil, şehir dışında herhangi bir yerde öğrenci olarak geçinmek çok zor. Küçük bir şehirde yaşıyorum, mecbur şehir dışına çıkmalıyım. Kara kara düşünüyorum, acaba nasıl geçineceğim?
Hocam kyk çıkarsa özele gitmeyi kesinlikle düşünmeyin, en kötü dilekçe verir başka kykya falan geçmeye çalışırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- ara tatilde kyk açık mı
- analitik geometri fasikül önerisi
- ayt kaç ayda biter
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- kronometre nerede satılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt