Şimdi Ara

Sega Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sega muda oynuyan turkler burda toplansınlar size elimden gelen herseyi yapabilirim Nick:SoulSlayer bide guildimiz vardır.

• sitesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kratos_Elf

sega muda oynuyan turkler burda toplansınlar size elimden gelen herseyi yapabilirim Nick:SoulSlayer bide guildimiz vardır.

segamu'da kimsenin yardima ihtiyacı olucagını sanmıyorum..1 bc ile res atiliyor bless bug on zen sorunu yok tum en iyi setler ve kanatlar +11+16 seklinde vendorda satiliyor..+2den dusen kundun baska serverda +5den dusmuyor vs vs..millet kundunlari yere atip spam yapiyor diye kaldırmıslar vendordan kundunlari o derece kolay bir server..tabi bir de lagdan yurunmuyor :) ben pek sevmedim ama kolay serverlari sevenler vardir mutlaka zevk meselesi..
  • bless bug açık ama bles nerde satilio?bide serwerde exp kaç?
  • abiler bunun bana tam downland edebileceğim sitesini verrebilirmisiniz verdiniz site error dio
  • bence iyi bir server değil... çok basit ve sıkıcı geldi bana...
  • yaw bişi sorcam bu sega munun clientini nerden indircez veya versiyonu kac
  • bende 5 resli char vardı ama reslendi server bence oynamayın okadar çokkkkkkkkk laggg varki oyunu oynayamıyorsunuz
  • OYUN COK KOLAY BENİM 30 RESETİM VAR.NİCKİM ARICIBK OYUN COK GUZEL AMA COK SIKICI GENELDE SERVER OFFFLINE OLUYO... AMA OYNAYIN EĞLENİRSİNİZ
  • ÇOOOKKK SIKSICI BIRAKIN BU SERVRE ZATEN ACAYİP KOLAY
  • soulslayer ben seni bu serverda gormustum ama hic pas vermedin benim cara
  • beyler bence çok zevkli bide herhalde 1.2D versionuna geçmiş daha da süper olmuş walla ben kasarım nick gorkems olur beklerim hepinizi
  • düsgün server oynayın emeğinis bosa gitmesinsegamu isme bak yaww bende de playstation mu var kurcan gelcenismiemeğe saygı 2 gunluk servlarda oynamayalımmmm

• aga istersen tuvaletmu,sopamu,kazıkmu vss krun kolay olsun gelirim sen hangi serverdasın ear özelliklier ne onun?
  • bn bizmu dayım beklerim nick MaHZeN...playstation mu kuralım senle
  • bu sega mu cok sacma bi server offline bi online ben mu.gse.ro dan sasmam enyisi o ence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.