sega muda oynuyan turkler burda toplansınlar size elimden gelen herseyi yapabilirim Nick:SoulSlayer bide guildimiz vardır.
segamu'da kimsenin yardima ihtiyacı olucagını sanmıyorum..1 bc ile res atiliyor bless bug on zen sorunu yok tum en iyi setler ve kanatlar +11+16 seklinde vendorda satiliyor..+2den dusen kundun baska serverda +5den dusmuyor vs vs..millet kundunlari yere atip spam yapiyor diye kaldırmıslar vendordan kundunlari o derece kolay bir server..tabi bir de lagdan yurunmuyor :) ben pek sevmedim ama kolay serverlari sevenler vardir mutlaka zevk meselesi..
bless bug açık ama bles nerde satilio?bide serwerde exp kaç?
abiler bunun bana tam downland edebileceğim sitesini verrebilirmisiniz verdiniz site error dio
bence iyi bir server değil... çok basit ve sıkıcı geldi bana...
yaw bişi sorcam bu sega munun clientini nerden indircez veya versiyonu kac
bende 5 resli char vardı ama reslendi server bence oynamayın okadar çokkkkkkkkk laggg varki oyunu oynayamıyorsunuz
OYUN COK KOLAY BENİM 30 RESETİM VAR.NİCKİM ARICIBK OYUN COK GUZEL AMA COK SIKICI GENELDE SERVER OFFFLINE OLUYO... AMA OYNAYIN EĞLENİRSİNİZ
ÇOOOKKK SIKSICI BIRAKIN BU SERVRE ZATEN ACAYİP KOLAY
soulslayer ben seni bu serverda gormustum ama hic pas vermedin benim cara
beyler bence çok zevkli bide herhalde 1.2D versionuna geçmiş daha da süper olmuş walla ben kasarım nick gorkems olur beklerim hepinizi
düsgün server oynayın emeğinis bosa gitmesinsegamu isme bak yaww bende de playstation mu var kurcan gelcenismiemeğe saygı 2 gunluk servlarda oynamayalımmmm
aga istersen tuvaletmu,sopamu,kazıkmu vss krun kolay olsun gelirim sen hangi serverdasın ear özelliklier ne onun?
bn bizmu dayım beklerim nick MaHZeN...playstation mu kuralım senle
bu sega mu cok sacma bi server offline bi online ben mu.gse.ro dan sasmam enyisi o ence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme