Şimdi Ara

Sega Mega Drive (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
10.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Streets of Rage'ı unuttunuz mu ? Hiç bahseden yok bari yazayım dedim
    Hatta bunun remake versiyonu bile yapıldı. Gerçekten çok güzel indirip deneyin derim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daruga_13 -- 24 Ocak 2014; 15:53:26 >

• BU OYUNLARIN KAÇINI SEGA'NIZDA OYNADINIZ YA DA HANGİLERİNE SAHİP OLDUNUZ???? (Eksik oyunlar olabilir.)
    İlk ben cevaplayayım 22 tanesine sahibim.Konsolumda hepsini oynadım,favorim tabiki İNTERNATİONAL SUPERSTAR SOCCER ve NEKKETSU KOUKOU DODGEBALL-BU (NAM-I DİĞER GOAL 1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daruga_13 -- 27 Haziran 2013; 23:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daruga_13

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Gerçi 90'lı yıllarda Sega'nın ürünlerini satan yerler vardı Megavizyon,Dünya Gençlik Merkezi falan birde Bağdat Caddesinde Warner Home vardı envai çeşit Sega ürünü bulunurdu

Ben 90'lı yıllarda değil bunları satın almak o bahsettiğiniz yerlerin semtinden geçmedim.Küçük bir anadolu şehrinde 80'ler dizisindeki plakçıya benzeyen kasetçimiz vardı.Atari kasetleri konsollar da satardı.Bizde hergün okul çıkışı 1 saatliğine çarşıya kaçardık.(çünkü yatakhane kapısı kilitlenmeden yetişmeliydik)Adamın vitrinine sinek gibi yapışır bakardık.Bize nispet yaparcasına takardı makinayı 37 ekran tv'ye başlardı oynamaya.Bizde boynu bükük ayrılırdık ama doğru atari salonunaVicdansız herif klon oyunları orjinal olarak satardı.(orjinal-klon gerçeğini 2004 te öğrendim)Neyse bu hikaye daha çooook uzun...Gelelim asıl meseleye:
    Okul mokul derken büyüdük meslek sahibi olduk içimizde uhte kalmış.İstanbul Ankara İzmir Bursa büyükşehirlerdeki eski bayileri araştırdım.Çoğu cartayı çekmiş.Bulduklarımla uzun uğraşlar sonucu ellerinde ne var ne yok listeler istedim.Ama çok az ürün çıktı.Ayrıca internet üzerinden Türkiye'de koleksiyon meraklılarının bir kısmına da ulaştım,onlardan da alışverişlerim oldu.Birazda uluslararası araştırma yapayım dedim.Yurtdışında misyon koruma görevlerinde bulunan devrelerime ulaştım onlarda beni kırmadı.İnanılmaz arşivlere ulaştım.Gücümün yettiği kadar satın alıyorum.İşte arşivimin kısa hikayesi...

quote:

Orijinalden alıntı: cengizermis

Çok iyi parçalar bunlarda... Geçen biri bana Hurricanesi sordu oyunu tarif etti ama başta bilemedim. Tariften MARKO'S MAGIC FOOTBALL sandım sonra araştıra araştıra buldum.
    Videoyu merakla bekliyoruz. Yukleyince bana mention yaparsan hemen Abone olurum. Abone olduğun için sağol. Tam 100. abonemsin :)

100NUMARALI ADAM OLDUK İYİ Mİ

Hocam arşiv toplamak için oldukça doğru bir yol benimsemişsiniz. Mesela Mersin'de de bundan 5-6 sene öncesine kadar bile belli başlı bir kaç yerde onlarca kutulu ve kutusuz karışık Sega oyunları vardı. Kim bilir belkide en son bi kutuya doldurup attılar gitti.

• daruga_13 kullanıcısına yanıt
    goal 3 nintendo oyunu değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

goal 3 nintendo oyunu değil miydi?

Oyunun orjinal ismi "Nekketsu Koukou Dodgeball Bu: Soccer Hen MD" Biz nekketsu goal diyorduk.Oyun 1992 yılında sega için orjinal olarak sadece Japonya ve Korede satıldı.Avrupa ve Amerika da satılmadı.Bende bulunan kartuş region free.3 yıl evvel Güney Kore 'den getirttim.Sega için çok nadir bulunan oldukça kıymetli bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daruga_13

İlk videomu ekleyeyim.Sıfır İNTERNATİONAL SUPERSTAR SOCCER DELUXE
    Videoyu önce çekmiştim.İlk amatör videom lütfen sonuna kadar izleyin

Oy oy oy. Efsane.

Arjantinde Capitale (Batistuta)
    İtalya'da Carboni (Ravanelli)
    İtalya'da Galfano (Baggio)

Türkiye'de Serkan, Tamer, Agircan, Namuk, Nadir, Mahir, Dasdemir falan vardı.

• quote:

Sega Mega Drive

Streets of Rage'ı unuttunuz mu ? Hiç bahseden yok bari yazayım dedim
    Hatta bunun remake versiyonu bile yapıldı. Gerçekten çok güzel indirip deneyin derim.

• Streets of Rage efsaneydi valla. Şimdi remake yapmışlar. Streets of Rage Remake V5 diye. Ücretsiz hemde. Google amcaya sorarsanız söyler nereden bulacağınızı. Hatta v5.0a versiyonu var en son. Gerçekten güzel yapmışlar. Deneyin bence pişman olmazsınız. Ah be Sega nerelerdesin şu oyunun dördüncüsünü çıkarsana ya. Çıkarsa satış patlaması yapar valla
  • quote:

Streets of Rage efsaneydi valla. Şimdi remake yapmışlar. Streets of Rage Remake V5 diye. Ücretsiz hemde. Google amcaya sorarsanız söyler nereden bulacağınızı. Hatta v5.0a versiyonu var en son. Gerçekten güzel yapmışlar. Deneyin bence pişman olmazsınız. Ah be Sega nerelerdesin şu oyunun dördüncüsünü çıkarsana ya. Çıkarsa satış patlaması yapar valla

Remake'in videolarına baktım da sağlam iş çıkarmışlar.Hemen indiriyorum
  • playstationda winning eleven oynamaya başlamadan önce arkadaslarla oynadıgımız ,turnuvalar yaptıgımız efsane oyunumuzdu iss soccer . Bi arkdaş surekli orta sahadan gol atardı sinir olurduk mega drive ve iss var nadiren oynarım ama winning eleven bir başka hâlâ ps1im var ve winning oynuyorum yeni pesleri sevmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sevmiyorum.. benim favorim PS2'de winning eleven PES05
  • quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

Sega Mega Drive

Aranızda bu oyunu oynamış olanlar var mı? Benim Sega'da oynadığım en iyi oyunlardan birisiydi. Bölümler arası değişen oynanış dinamiği ve boss olayıyla bence 10 üzerinden 10'luk bir platform oyunuydu.

Kesinlikle katılıyorum bu oyunu oynadığım da 13 yaşında falandım, beni buyulemişti en sevdiğim mega drive oyunlarındandı
  • En sevdiğim Mega Drive oyunları:Mortal Kombat Ultimate,Turbo Street Fighter ,Street of Rage,Shadow Dancer'dı.8 bitten 16 bite geçtiğimde yıl 99'du.Daha sonra Pc'ye geçtim ama Mega Drive'nin yeri her zaman ayrıdır bende.
  • quote:

bende sevmiyorum.. benim favorim PS2'de winning eleven PES05

pes05 yeni versiyon ben wining eleven 2002 den vazgeçmem oynayışı okadar güzel ki
  • onu henüz denemedim ama fırsat olursa denerim

ama bütün futbol oyunları içinde en favorim tabiki sensible soccer
  • Megadrive için ben bunu kullanıyorum. Tüm oyunları bir sd karta atarak bu kartuşa taktım. Sonuç mükemmel.
     Sega Mega Drive
  • Konuya göz atınca duygulandım.

İlk konsolum Sega Master System di. Pause tuşu hiç çalışmazdı. Reset tuşu canı isterse çalışırdı :) Hafızasında "hangout" diye bir motorsiklet yarışı vardı. O yetmeyince Shinobi alıp çok uzun süre oynamıştık.

Saturn e kadar bütün Sega konsollarını kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 10 Temmuz 2013; 16:10:29 >
  • cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    hangout'a hastaydım.. tv game'lerde de vardı o oyun
  • quote:

hangout'a hastaydım.. tv game'lerde de vardı o oyun

Hep başa sarıyordu
  • Hang on olmasın oyunun ismi?
    Video sözü verdim ama vakit bulamıyorum.15 gündür 12/12 çalışıyorum.En kısa sürede süper bi video hazırlayacağım.Şöyle izleyenlere "Vayy bee" çektirecek cinsten
    Koleksiyondan birkaç foto daha ekleyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daruga_13 -- 12 Temmuz 2013; 21:15:30 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.