Bildirim
Sega,Atari ve Konsol Piyasası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
dreamcast 2 gelecek mi gerçekten ?? -
tabiki çok güzel olurdu.. hala bizim gibi bu oyunların müptelaları var.. özellikle amerika ve japonyada çok sayıda var.. bu yüzden oralarda yeni retro konsollar çıkıyor.. buraya gelmez ama
http://www.amazon.com/Hyperkin-Retron-System-GENESIS-Nintendo-Entertainment/dp/B003Y5AHPG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406197095&sr=8-2&keywords=retro+video+game+console
-
Benim demek istediğim Sega ve atari retro 16 bit konsol çıkarsın demek değil, Günümüze uygun yepyeni oyunlarla yeni konsollar çıkarsın demek istedim. -
ega yı çok isterdim hocam.. çok kateli oyunları var seganın.. ama fiyatları abartmamak şartıyla.. zamanında piyasanın en pahalı konsollarını yapıyordu.. -
Sega o yapacağı konsola sadece Sonic oyunları bile koysa konsolu alacak bir yığın kişi çıkar -
wii'de çokça sonic oyunu var.. sega nın çok gzel action oyunlarıda var: binary domain, vanquish gibi.. süper oyunlar
birde virtua fighter 5'i varki müthiş grafiklere sahip, tekken'den bile daha iyi -
Dediğin gibi çok güzel oyunların isim haklarına sahip ama konsol geliştirecek paraları yok galiba -
Sega geri dönse muhteşem olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz kıyakmış sağlam bir şey mi acaba. -
sega tarih oldu malesef oyun piyasasyda iyiye do?ru gitmiyor hem grafik hem oyun olarak ....yani ?u 10 yylda kaliteli oyun sayysy parmak sayylaryny gecmez...?imdi yeni trend gta dyr onun üstüne cykacak bi oyun yapacak firma yok malesef ...ve yava? yava? oyunlardan so?uyorum -
Herkez tutturuyo oyun piayasasi iyi gitmiyor eski oyunlar daga iyiydi ne alaka eskiden ne vardi sadece hoplamali ziplamali oyunlarlmi iyiydi suan oyun piyasasi harika bi seviyede ve seganin bu seviyede oyun yapmaktan baska sansi yok
-
Bana kalırsa Ps2 sonrasında çıkan konsollar sadece yüksek çözünürlüklü görüntü ve güçlü grafik işlemcilerinden ibaret. Eski konsollardan aldığım zevki şimdiki konlsollardan almak zor. Sega Dreamcast 2 gibi bir konsol çıkartırsa bence tekrar eskiden olduğu gibi oyunlara bir ruh gelir ama Dreancast 2 gerçekten gelecek mi ? Kesin bilgiye ulaşanlar varmıdır acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: deathrow_35
Bana kalırsa Ps2 sonrasında çıkan konsollar sadece yüksek çözünürlüklü görüntü ve güçlü grafik işlemcilerinden ibaret. Eski konsollardan aldığım zevki şimdiki konlsollardan almak zor. Sega Dreamcast 2 gibi bir konsol çıkartırsa bence tekrar eskiden olduğu gibi oyunlara bir ruh gelir ama Dreancast 2 gerçekten gelecek mi ?Kesin bilgiye ulaşanlar varmıdır acaba ?
Aynen katılıyorum hocam.. ps2 sonrası konsollar aynı oyunların grafikle şişirilmiş devamları.. eski atmosferin yarısı yok
dreamcast 2 bence hayranların uydurduğu birşey.. sega zaten eskisine göre bile zor durumda. sadece oyun satıyor ama satışları o kadar iyi değil. 2-3 sene önce batma noktasına gelmişti. bu halde konsol işine girerse kendi sonunu hazırlamış olur.
Tavsiyem Wii. Sega sanki kendi konsolu gibi en çok oyunu bu konsola çıkardı. Diğer konsollarda ve pc'de olmayan bir çok o eski sega atmosferini taşıyan oyunu var. sonic veriyonları yeter zaten. internetten inceleyebilirsin.
-
Sonic yeter diyorsunuz simdi onunuzde bir ps4 var bir dreamcast hangisini kac saat oynarsiniz inanin drea
mcast ten yarim saatte sikilrsiniz ama ps4 u sabah kadar oynarsiniz gercekten oturp evde hala sega oynayan varmi merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadwolf -- 26 Ağustos 2014; 17:10:44 >
var güzel kardeşim.. o senin zevkin
bende ps2 ve wii var.. ilk çıktığı dönemler ps3 almıştım.. ps3'ten sıkılıp sattım ama ps2'yi hala oynuyorum.. wii ise vazgeçilmez benim için..
çocukluğu bu oyunlarla geçen birinni önüne dreamast koy, yanına da ps4.. emin ol dreamcast'i seçer.. yeni nesil konsollar artık bir öncekinin grafikle şişirilmiş devamları.. o eski atmosfer yok..
dediğim gibi zevk meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 26 Ağustos 2014; 17:34:28 > -
Kardes ben seni kastetmiyorum ps one aldigimda 10 yasindaydim o heyacani evde bi gecede bitirdigim resident evil 3 u asla hic biseye degismem ama o ozamandi simdi oturup yuzune bakmam simdi ayni zevki almiyoruz bunun sebebi oyunlarin kotu olmasi digil bizim degismis olmamiz ayni tadi heyecani alamiyoruz oyunlardan bence ne kadar iyi konsollar ciksada hic bi zaman o tatlari alamiycaz evimde ps one var ps2 var seneleedir yuzune bakmayorum
tabiki, haklısın..eskiden çocuktuk ve herşey daha heyecanlı geliyordu.. ama şimdiki çocuklara bakıyorum, o bizdeki heyecan onlarda da yok.. bir oyun çıkıyor, bitiriyor, sıkılıp bir kenara atıyor.
benim o çocukluk yıllarımdan beridir bir huyum vardır, malıma çok titiz davranırım. değerini bilirim. ps3'ü bile sıkıldığım halde çok temiz ve dikkatli kullanmıştım mesela. çünkü değerini biliyorum.
ama şimdi, herşey hazır önünde çocuğun, sıkılıyor, değer bilmiyor.. oyunlarda artık sinema havasında olduğu için 1 kere bitiridiğin zaman 2. defa oynamak, sanki aynı filmi 2. 3. defa seyretmek gibi geliyor ki buda genç olsun yaşlı olsun adamı sıkıyor haliyle
zamanında oynadığımız mario olsun, sonic, olsun, street fighter vs.. aynı bölümleri defalarca, belki yüzlerce defa oynamamıza rağmen sıkılmıyorduk..
hala önümüze mario konsa oturur oynarız.. şahsen wii'de büyük zevkle oynuyorum..
bunu kastediyorum ben.. ps4 tabiki süper bir konsol, şimdi olsa saatlerce killzone, fifa vs oynarım.. fakat hevesini aldığın zaman bir daha yüzüne bakmıyorsun artık.. yani 1-2 sene
ama bu konsollarda eskime diye birşey yok.. çünkü tam anlamıyla oyun konsollarıydı.. kimse içindeki çipine, desteklediği çözünürlüğüne, networküne vs bakmaz bunların.. bunlar saf oyun makineleriydi..
ama dediğim gibi zevk meselesi, farklı bakış açısı.. mesela sen oynamıyorum artık demişsin, saygı duyarım tabiki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 26 Ağustos 2014; 18:02:04 >
Benzer içerikler
- retro oyun konsolu tavsiye
- 300 atari oyunu listesi
- game stick oyun yükleme
- r36s oyun konsolu
- el konsolu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X