Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
25
Favori
122.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat121

    Hocam dediğiniz şekilde gösteremiyorim tvyi telefona ve web video cast programında da gözükmüyordu o zamanlar denediğimde. Mesela demin web video casten direk film açıp izledim tvde indirmeden yoksa indirmek izlemek vakit kaybı bu kadar uğraşmaya da üşeniyor inmesini beklemek filan kalıyor izlenmiyor film. Ayar>Diğer Ayarlar da DLNA-renderer diye bi seçenek var v3.6.6n de yok mu o seçenek?

    Daha önceden dediğiniz yerde o seçenek vardı ama şu anda yok malesef. Acaba bir şekilde getirilemez mi ?

    Ayrıca web video cast dediğiniz tam olarak ne oluyor ? İlk defa sizden duyuyorum da..

    Tv yi telefona gösterebilmek için önce telefondan paylaşımı açmanız lazım. Kendi telefonum xperia z1 ben ona göre anlatacağım: Ayarlar - Xperia bağlantı - Medya sunucu ayarları - Medya paylaş - Aktif hale getiriyorsunuz oradan modem bağlantısını seçiyorsunuz tv dende medya tuşuna bastığınızda önünüze iki seçenek geliyor, biri usb bağlantısı diğeri dlna bağlantısı.




  • arkadaşlar 2 . 4 4 eski yazılımı bana yollayabilecek varmı yeni versiyon u yükledim tv ağırlaştı pek ,işe yaramadı
  • Merhaba Ferhat bey benim 48scf620 seg smart tv var güncelleme yapmak istiyorum çözemedim esas amacım film sitelerinde fragman izleyebiliyor um ama film açılmıyor yada çok çok ağır oynuyor amacım normal bir şekilde film izleyebilmek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1212as12 1 kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo



    Bu programı kullanmanızı tavsiye ederim youtube da videolar var detaylıca kullanım için yine takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.



    Bu arada bizim tv için elinde full yazılım olan var mı? Elimde olmadığı için iptv ile ilgili denemede bulunamıyorum format atıp üzerine v3.6.6n core yazılımını yeniden kurup denicem şu an uygulamalar çok kasıyor youtube dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 32' seg smart var bu dosyayla güncellesem sorun yaşarmıyım yada başka yazılım varmı güncel.
    seri no dan vestel driver a baktığımda yazılım bulmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyceli78 -- 13 Ağustos 2018; 19:47:36 >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Hocam. Tekrardan selamlar. Drive ye yüklemiş olduğun bu içerikleri indiremiyorum. İzin istiyor. Herkese açık olarak ayarlayabilir misiniz dosyayı ?
  • Hocam bendede yok malesef ben driveda ekli olunca bende de yüklü sanıyordum ama değilmiş paylaşan kişi de kendi driveda silince bende de silinmiş oldu benim elimde de yok şuan ama tavsiye forumunda konusu var üye olup talep edince yazılım paylaşıyorlar ordan temin edip paylaşcaktım bende de vakitsizlikten yapamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 25 Aralık 2018; 16:28:31 >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben eski sürümü kullanıyorum da. Orda youtube çalışmıyor. Sizde durumlar nedir youtube vs çalışıyor mu ? Ayrıca core güncellemesini yapınca belli bir süre sonra kanal geçişleri falan ağırlaştı bende o yüzden eskisine dönmüştüm. Sizdede ağırlaşmış mıydı ?
  • Hocam şöyle bir durum var bende youtube için core güncellemesi yapmıştım ama bu sefer kullanamadım bundan önce full yazılım kurduktan core kurduğumda youtube kullanıyordum ama telefondan webcast uygulamasından film açılmadığından full yazılım kurup üstüne beyazlı tema olan core yazılımla idare ediyordum onda da takılmalar olunca bari youtube için 3.6.6n core yükleyim dedim ama onda da çok ağırlaştı youtube hatta iptv uygulaması ile kanallar açıyor ama bir süre sonra donma yapıyor sanırsam tekrardan full yazılım kurup üstüne 3.6.6n core kursak biraz daha idare etcek gibi en azında tvde youtube uygulamasında reklam çıkmıyor onun için bile iyi ama full yazılımı elde etmek gerekiyor. Neyse hocam elde edebilirsek full yazılımı tekrardan burdan paylaşır bir şeyler yapmaya çalışırız yine.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi temiz bir kurulum yapmak gerekiyor. Gerçi bizim tv de eskidi sayılır. belki o yüzden kaldırmıyor artık..;)

    Ayrıca ana konuyu incelediğimde bir sürü özelliğin açıldığını görüyorum. Mesela bizim tv de bluteoth çip seti var mıdır sizce ? Benim de şu aralar hiç vaktim yok. Vaktim olunca kendimi bu işe vereceğim belki güzel şeyler çıkar ortaya.
  • Bluetooth aparatlarıyla kullanılıyormuş hocam herhalde ses sistemini bağlamak için kullanabilir sadece ama bizim tvnin anakartların üstünde dahili bir bluetooth yok galiba. Full yazılımı sadece temiz bir kurulum ardından profile ile de özellikleri açıp core yazılımı da kurup sadece youtube kullanıp ssiptv ile kanalları açmak için istiyorum bunları tv yapıyor ama şu an kasıyor. Aslında 3.6.6n vesteldriverdaki full yazılımı direk kurabilsek daha iyi olur ama sadece core şeklinde kurulabiliyor o da ismini değiştirelerek galiba onunda boot dosyası sıkıntılı onun aslında 2.2.4t boot dosyasıyla kurabilir mi standart mı teyit edemedim yazılımdan anlayan biriside bulamadım bu konu hakkında yoksa 3.6.6n de tkgsden tut netflixde imkan veriyor yeni smart arayüzünde belli ediyor da olmadı bakalım profil dosyasında netflix satırını ekleyip deneriz belki de çalışır ama performansa nasıl olur muamma. Ama elde full yazılım olmadığından hiçbir maceraya girilmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Valla maşAllah sizde bu yazılımdan anlıyorsunuz. Mesela yazdığınız yazının %50 sini anlayamadım :)ssiptv boot tkgs vs bunlar hep yabancı bana :)

    Ayrıca bende harici bir blutetth aparatı var ama işte önce özelliğini açmak gerekiyor. Bende ses sistemini bağlamak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 26 Aralık 2018; 12:12:7 >
  • Hala kullanan var mı?

    Benim seg televizyon küçük oğlanın üstüne düşünce ekran içi kırıldı. 5 yıldır sağda solda geziniyordu. Fişe taktim çalışıyor tabi görüntü yok ama ışık var. Tüm parçalara ayırdım. Bu tv içindeki ledleri nasıl yakabilirim? Kaç volt kaç amper? Cihazın kendi güç kartını direk çalıştırabilirmiyim?


     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulnare

    Hala kullanan var mı?

    Benim seg televizyon küçük oğlanın üstüne düşünce ekran içi kırıldı. 5 yıldır sağda solda geziniyordu. Fişe taktim çalışıyor tabi görüntü yok ama ışık var. Tüm parçalara ayırdım. Bu tv içindeki ledleri nasıl yakabilirim? Kaç volt kaç amper? Cihazın kendi güç kartını direk çalıştırabilirmiyim?




    Ben yazılım yüklerken kapandı bir daha açılmadı . Kart yanmış . Siz çöpe atacaksanız kartınıza talibim .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Bi bakayım babam led tv isteyip duruyor. Panel bakıyorum ama pek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat121

    Bluetooth aparatlarıyla kullanılıyormuş hocam herhalde ses sistemini bağlamak için kullanabilir sadece ama bizim tvnin anakartların üstünde dahili bir bluetooth yok galiba. Full yazılımı sadece temiz bir kurulum ardından profile ile de özellikleri açıp core yazılımı da kurup sadece youtube kullanıp ssiptv ile kanalları açmak için istiyorum bunları tv yapıyor ama şu an kasıyor. Aslında 3.6.6n vesteldriverdaki full yazılımı direk kurabilsek daha iyi olur ama sadece core şeklinde kurulabiliyor o da ismini değiştirelerek galiba onunda boot dosyası sıkıntılı onun aslında 2.2.4t boot dosyasıyla kurabilir mi standart mı teyit edemedim yazılımdan anlayan biriside bulamadım bu konu hakkında yoksa 3.6.6n de tkgsden tut netflixde imkan veriyor yeni smart arayüzünde belli ediyor da olmadı bakalım profil dosyasında netflix satırını ekleyip deneriz belki de çalışır ama performansa nasıl olur muamma. Ama elde full yazılım olmadığından hiçbir maceraya girilmiyor.
    Merhaba. Digitürk Play'den maçları canlı izlemek için smart tv uygulamasının güncel halini bu tv'ye yükleyebiliyor muyuz? Bende eski sürüm var herhalde. Yakında güncellenecektir diye bir yazı çıkıyor tv'den digitürk play uygulamasını açınca. Ama kendi kendine güncellenmez herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba. Benim SEG 40182B TV de sonunda arızalandı. Google'da arızayı araştırırken bu başlığı buldum. Açıkçası TV'yi aldığım Ocak 2014'ten beri donanımhaber forumu zaman zaman kullanmama rağmen bizim TV için böyle bir başlık olduğunu farketmemişim. Mesajları baştan sona okuyunca benim TV'nin yine de epey uzun süre dayandığını anladım.


    Benim arıza şöyle gelişti: Bugün TV'yi izlerken birden görüntü gitti (ekran simsiyah, sanki cihaz kapalı gibi) ama ses var. TV'yi kapatıp tekrar açtım, bir değişiklik olmadı (ses var, görüntü yok). TV'yi bir daha kapatıp açtım, bu sefer ne ses ne de görüntü vardı. TV'yi fişten çekip bir süre bekleyip tekrar açtım ama nafile, ne ses ne de görüntü geldi. TV'nin arka kapağı üzerindeki deliklerden bakınca normalde ışık görünürdü, artık hiç bir ışık yok. Yani şu an TV'de hiç bir hayat belirtisi yok.


    Sanırım klasik LED aydınlatmaların yanması durumu var. Ama sonradan ses de gitti. Belki besleme kartı da arızalandı LED arızasından hemen sonra. O yüzden artık ses de gelmiyor herhalde?


    Son dönemde bu şekilde problem yaşayıp tamir ettiren oldu mu acaba? Tahmini maliyet ne olabilir? Malum servislere pek güven olmuyor. Verecekleri fiyat ne kadar doğru insan bilemiyor. @Ado üstat ve diğer forumdaşlar halen ilgiliyseniz fikrinizi almak isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smksahin -- 29 Ekim 2020; 2:45:44 >




  • smksahin S kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal anakart arızası. Ado kendisi bir site kurdu orada devam ediyor. Bende de yazılım yüklerken anakart gitmişti. Sağolsun Muğla' ya istedi TV yi. Halledip gönderdi. Vestel yazılımı yüklemişti o zaman. Ama TV yi açtığımda hep uyduda açılıyordu. Ayrıca ortada kocaman bir hayalet seg yazısı belirdi . Sattım gitti. Kendi forumundan ulaşıranız yardımcı olacaktır.
    T a v s i y e F o r u m u

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için çok teşekkürler sayın tgezer.

  • smksahin S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende de aynısı oldu. Ses var görüntü yok. Normal bir şekilde çalışırken bir anda oldu. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla birçok kişi çoktan bu sorunu yaşamış. Ben de internette araştırınca Led barındaki ışıkların yanmaması olarak buldum sorunu. Şu videodaki sorun:

    https://www.youtube.com/watch?v=hXvlPBik-9Q&feature=youtu.be

    Tamir ettirsem mi diyorum, 400-500 TL maliyetten bahsediyorlar Youtube yorumlarında. Sonra değmez diye düşünüyorum. Siz ne yaptınız? Tamir ettirdiniz mi yoksa çöp mü oldu?

    Bu arada zaten yıllardır ekranda yukarıdan aşağıya bir sürü (belki 10 tane) düz çizgi vardı. Çizgi şeklinde ölü piksel gibi ama tam olarak ölü piksel değil. (Forumu tam olarak okumadım belki bu sorun da kroniktir.) Dikkatli bakılmadığında fark edilmiyor diye onu pek sorun etmemiştim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.