Şimdi Ara

Şeffaf Kasa - 2003 ten 2007 ye. artık modlu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendim corel de çizdim sonra da bilgisayara yapıştırdım biraz yaratıcı oldu. yaratıcı derken tabiki logo orjinal ama büyüklük vs bana ait. fazla para alacaklarını sanmam istediğin reklamcıya git ve istediğin ölçüleri ver istediğin logoyu göster veya bir flash bellekte götür adamlara ver. en fazla ertesi gün hazır olur. ve nasıl uygulayacağını da anlatırlar. yaparsın evinde. veya hazır sticker da alabilirsin
  • HERKEZE TEŞEKKÜR
  • işte resimlerin birkaçı.
    şimdilik bu kadar upload edebildim. devamını ekleyecem bugün. yorumlarınızı bekliyorum.
    edit: resimler sayfaya eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeffaf Kasa -- 19 Ocak 2007; 23:01:01 >
  • ve birisi artık buraya nasıl resimleri direk ekleyebileceğimi öğretsin artıkkk..... link vermek istemiyorum. adam gibi görünsün istiyorum. çok mu bişey istiyorum
  • çok hain planlarım var kasam için. ama kesinlikle fiziksel müdahele yapmayacam. sadece sonradan değiştirebileceğim sticker olayına girecem. onu ad hazır sticker olarak düşünmüyorum. şimdi başlıyorum araştırma ve çizim çalışmalarına. benim kasam madem şeffaf öle kesme biçmeye gelmiyo, ben de sitcker yaparım. di mi ama. çok deli planlarım var :P
  • bir de gene şimdi aklıma geldi yazayım dedim, bu sene sonuna doğru şöle biraz para biriktirince bir de fikirler ortaya daha gelişmiş çıkınca kardeşimin kasaya da girişiyim diyorum ahahahah. süper olacak. daha sonra da elektro gitarıma girişecem. uv ledler falan. dehşet olacak.
  • arkadasım kasa güzel

kasadaki kabloları topla ilk olarak sonrada cd okuyucuları psu yu boya güzel bi mod olur
  • işte bitmiş fotolar. bu arada cisse arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum, bana foruma foto ekleme konusunda yardımcı olduğu için.
     Şeffaf Kasa - 2003 ten 2007 ye. artık modlu.

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• dostum renk seçimin süper ancak kasa biras karanlik kalmis gibi biras daha aydinlatmayla cok daha iyi olabilecegine inaniyorum
  • eywallah. ama zaten henüz led lerin yerlerini tam olarak ayarlamadım. belki bi çift daha uv led alabilirim. yetersiz kalmasının sebebi kasanın hertarafının açık olması. biraz dezavantaj. ama yine de ben kendi kasam die sölemiyorum çok beğeniyorum. yorumlar ve tavsiyeleri bekliyorum. henüz mod olayım bitmemiştir onu da bildireyim bu arada. sticker için fikirleri alabilirim.
  • dostum güzel ancak daha güzel resimler bekliyorum kasayı üstten fln da gösteren
  • vayyy kankama bak neler yapmış vurmuşun gene mod;un dibine....
    süpersin aynen devam .................
    yeni resimleri beklioz kardeşş
  • eyvallah. teşekkür ederim. senin de kasayı en yakın zamanda koyacaz buraya işallah.
    antalyanın en güzel kasaları bizden gelecek sanırım :p
  • harika olmuş. en üst fotoda alt sağa doğru uzanan bir uv lamba var onu da sabitlersen tam süper!!!
  • dostum o ışıklar neon sanirim onlarin ve birde su kablo setinin fiyatlari nedir ve nerden bulunur soyleyebilirmisin bir kac hafta sonra antalyaya gelicem eger maliyeti cok fazla deilse banada onlardan bulabilrmiyis bu konuda biras yardimci olabilirmisin?
  • yardımcı olurum arkadaşım.

bu arada o ışıklar neon deil. ama genelde neon olarak biliniyor. kısaca açıklayayım onlara cold cathod led deniyor. yani bildiğimiz led diyotların biraz farklı türü. versiyon 4.0 gibi bişey işte. çalışma sistemi biraz daha farklı. sadece plastik bi tüpün içinde die neon zannediliyor. neon olması için cam tüpte olması lazım ve içinde özel neon gazı olması lazım ki neonları 220 voltla çalıştırabilirsin. kasanın içine de 220 voltu sokacaksan artık flourasant tak gitsin yani. :P

sen antalyaya geldiğinde görüşelim ben sana yardımcı olurum. ışıkları antalyadan temin edebiliyoruz. ancak diğer sarma kitleri ve psu modding kitlerini internetten sipariş verdim. siparişşin ertesi günü sabahtan geliyor elime. bütün burada gördüklerin ortalama 100 ytl civarı tuttu.
    *uv mavi ide kablosu
    *mavi psu modding kiti
    *sarı full kablo sarma kiti
    *2 adet çift tüplü uv led 30 cm
    *10 cm çift tüplü mavi led

• oke gelince goruselim simdiden heyecanlanmaya basladim bu arada yeni bi kasada almam gerek cunku bunun modu bayabi bozuldu ama parcalayip ahşap metal karisimi deişik sekilli bi kasaya ceviricem ama o parcalar bana her halikarda lazim sana pm attim bu arada moda devam omur biter mod bitmes

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.