Şimdi Ara

ŞEFFAF CLAN SEMBOL OLUŞTURMAK ( Transparent symbol ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
642.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler.herşeyi yaptım fakat en son symbol.bmp yazınca değiştirilsinmi evet hayır sorusu çıkmıyor:(.knight online symbol_Us klaösrü içinde yapıyorum bu isim değişikliğini sadece symbol yazıyorum yine o osru çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 29 Temmuz 2007; 17:44:14 >
  • saolll yararlı topicinşallah bende yaparım
  • oyuna girdigimde symbol deyiştirmeye bastigimda oyun hata verioç Deli olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LasVegas:::

verdiğin bilgiler için teşekkürler.herşeyi yaptım fakat en son symbol.bmp yazınca değiştirilsinmi evet hayır sorusu çıkmıyor:(.knight online symbol_Us klaösrü içinde yapıyorum bu isim değişikliğini sadece symbol yazıyorum yine o osru çıkmıyor

uzantısı tga unutuyorsun belki ondan oluyordur. bilgisayarında klasör seçeneklerinden bilinen uzantıları gizleyi kaldırırsan uzantısını görürsün senin kaydettiğin symbol.bmp.tga olarak kayıt olmuş olabilir ve knightta symbol.bmp göremediğinden hata vericektir.
  • Beyler bende yapmayı öğrendim isteyene yardım edebilirim
  • süper
  • Hehe çok güzelmiş saol. Aklıma bi fikir geldi bu arada. Komple resmi şeffaf yapıcam Simge olmicak yada etrafına çerçeve yapıcam uygun bi renk ile(Nick in yanında gözükmesi için. Clanın isminide DeLikPeLeriN koyucam. Pelerini giyenin arkası gözükücek xD. Çok komik olur yaw :D
  • ya bende ki simge böyle oldu normal mi böyle olması

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/2ac9ab5d91.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cypher_Duper

ya bende ki simge böyle oldu normal mi böyle olması

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/2ac9ab5d91.jpg

sen yazıları tam okumamışsın anlaşılan
    Alpha oluşturunca gözükesini istediğin yeri alphada beyaza boyaman lzm layerda simgeni sec alphada o kısımı beyaz yap olucaktır

• oyunda symbol deyiştirmeye bastigimda hata verio
  • hata vermesi için tek sebeb var targa(.tga) olarak kaydetmiyorsundur yada symbol_us klasöründe symbol.bmp yoqtur. başka acıklaması yoq.
  • Yararlı topiç eline sağlık
  • ne moda olmus bu şeffaf sembol herkes bunda yapmıs
  • darkadonis pasalii19@hotmail.com eklermisin yardim icin
  • yardim edicek varmi
  • photoshop cs2 link pls
  • link vermem yasak diye vermedim
  • güzel konu olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

link vermem yasak diye vermedim

Link vermek yasakmı ? Bişi olmaz ya ver gitsin :))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.