Şimdi Ara

sefer tası ile işyerine veya okula yemek götürmek ayıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden bunu yapanlar makaraya alınıyor ve dalga konusu oluyor?

• 1 sene boyunca okula yemeğimi kendim götürdüm millet sigara içiyor ben elimde haşlanmış yumurta falan fakat vücut yapıyorum ben kimse dalga geçmedi ama tuhaf bakan çoktu.
  • Ayıp değildirde genelde filmlerden gördüğüm kadarıyla "inek" gibi görülürler, böyle gözlüklü çalışkan tipler sağlıklı ev yemeklerini alıp okula/işe götürür vs. makarası budur yani. Normalde bir sakıncası yok, Türkiye'de ki durum nedir bilemem. Götüreceksen götür kimse bir şey diyemez
  • sefer tasımı kaldı arkadaş.ben dukkanıma bile annem ogleyin yemek getiriyor.sızdırmaz saklama kaplarına koyuyor getiriyor.sefer tası eski moda bişey.gulerler ve dalga gecerler.kardeşimde psikolog oda iş yerinde dışardan yemek yemiyor.annem ekmek arası sandiviç hazırlıyor.sızdırmaz saklama kabına koyuyor.atıyor cantasına.oyle yiyor.
  • İyyy fakir

vurun beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C. Vatandaşı -- 26 Temmuz 2013; 16:19:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefer tası candır kim ne derse desin. atarsın ufak tüpün üstüne sıcak sıcak bide fırından taze ekmek aldın mı ohh

sefer tasının krom olma sebebi ısıtılabilme imkanınında olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

sefer tasımı kaldı arkadaş.ben dukkanıma bile annem ogleyin yemek getiriyor.sızdırmaz saklama kaplarına koyuyor getiriyor.sefer tası eski moda bişey.gulerler ve dalga gecerler.kardeşimde psikolog oda iş yerinde dışardan yemek yemiyor.annem ekmek arası sandiviç hazırlıyor.sızdırmaz saklama kabına koyuyor.atıyor cantasına.oyle yiyor.

+1

sefer tası garip gözüküyor, şu an kalkıp 60ların modasında giyinirseniz garip karşılanır ya, onun gibi bi şey işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

sefer tası candır kim ne derse desin. atarsın ufak tüpün üstüne sıcak sıcak bide fırından taze ekmek aldın mı ohh

Hocam onlar ısıtılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

sefer tası candır kim ne derse desin. atarsın ufak tüpün üstüne sıcak sıcak bide fırından taze ekmek aldın mı ohh

Hocam onlar ısıtılabiliyor mu?

heralde krom dan yapılmış sonuçtai akşamdan kalan yemeği atıyorsun sefer tasına ertesi gün işte ısıtıyorsun. ister tüpte ısıt ister kettle ın üzerine koy ister altına şalama yak seçenek bol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.