Şimdi Ara

Sefa Kalya Kalpkrizi Yüzünden Hayatını Kaybetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

cenaze namazına tayyip erdoğan katılacak mı bakalım

kanka onlar gider tabiki

Sefa Kalya Kalpkrizi Yüzünden Hayatını Kaybetti

Ahmet kaya gibi bişey olacak bu adam seveni de sevmeyeni de falan filan hatta ölüp ölmediğinden bile şüpheliyim ama neyse bakalım

ben pek sevmezdim kendisini orası başka mesele ama 3 temmuz sürecinde fenerbahçeye yararlarından çok zararları oldu gfb nin

• sefa reyizi bilenler rahmet okur. bilmeyen cahillerde arkasindan atar tutar. mekani cennet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

kanka onlar gider tabiki

Ahmet kaya gibi bişey olacak bu adam seveni de sevmeyeni de falan filan hatta ölüp ölmediğinden bile şüpheliyim ama neyse bakalım

ben pek sevmezdim kendisini orası başka mesele ama 3 temmuz sürecinde fenerbahçeye yararlarından çok zararları oldu gfb nin

herzaman zarar bu insanlar hem tribune hem topluma...

ekşiden 5 yıllık bi yazı...

fenerbahçe gaziantep maçı (4-3)

önemli maç, hepimizin içinde heyecan var. maratonun ortasında en aşağıdaki yerimizi almışız her zaman olduğu gibi. biraz yukarımızda sefa ve apaçileri var. ama o gün sefa yok. maçtan önce demlenirken haberi gelmişti, sefayı içeri almışlar, nedenini hatırlayamıyorum şimdi.

sefa'nın bir adamı bağırılmayacak maçtan önce diye haber getirdi bize. protesto ediyorlarmış, aziz yıldırım kurtarmamış sefayı karakoldan. iyi dedik, zaten önemli maç, maçta bağırırız. benim umrumda değil sefa mefa. ama bir yandan da tırsıyorum, bir sürü apaçisi var, 20-30 kişi dalıyorlar, hayattan beklentileri yok i***erin. neyse, maç saati geldi, heyecan bastı ama tezahürat yok. orta kısımdakiler biliyor durumu ama tribünün kenarlarında bilmeyenler var, tezahürat başlatıyorlar, şiddet kullanılarak susturuyor bunları apaçiler.

maç başladı, hala bağırılmıyor. zaten kötü de oynuyoruz. antep bastırıyor. golü yedikten sonra biraz hareketlenme oldu tribünde, ortalık biraz karıştı, bayağı gerginleşti. yok, adamlar inat etmiş, bağırmıyorlar, kimseyi de bağırttırmıyorlar. lan, s**m, biz de 15 kişiyiz, en az 2 tane veleti alırım altıma da, bu herifler boş değil ve hadi ordan kurtuldun ertesi gün s***er, tipimizi, kim olduğumuzu biliyolar. zaten alkol yüzünden de aramız limoni onlarla, fazla bulaşmayalım diyoruz/diyorum.

antep ikinciyi de attı. a***m. elim ayağım titriyor sinirden. bir yandan şampiyonluk gidiyor, bunun siniri var, şampiyonluk gidiyor sesimiz çıkmıyor, bir de fenerli bile oldukları tartışılan adamlar bizi bağırttırmıyor. gözlerimden yaş geliyor maçı seyrederken. üçü de yedik, tam bittik. oturdum, maç falan seyretmiyorum, ağlıyorum.

devre arası oldu. aykut bizim o tarafa geldi. bir arkadaşım sordu, ne zaman bağıracağız aykut, şampiyonluk gidiyor. gelen cevap çok güzeldi. "şampiyonluk kimin s***e, sefa içerde diyorum size." aykut iki sıra aşağımda. gözlerimin önünden film şeridi geçiyor. lan şurdan uçarak şu herife kafayı koysam, herkes dalacak zaten. ama arkadan da 100 kişi gelir bunların adamlarından, ondan sonra normal taraftar bize destek vermez. ayrıca, bunlarda bıçak mıçak herşey var. aileyi düşünüyorum, işi düşünüyorum, bir sürü şey düşünüyorum. itiraf edeyim, tırstım. ağlıyorum, giden şampiyonluğa ağlıyorum, tırsaklığımıza ağlıyorum. ah, şu hayattan beklentim olmayacaktı... etrafımda arkadaşlarım hüngür hüngür ağlıyordu. tribünlerdeki en kötü 10-15 dakkam idi. ağır yenilgiler gördüm, böyle bir şey görmedim hayatımda, böyle acı, böyle çaresizlik görmedim.

ikinci yarı fenerbahçe sahaya çıkarken, tribün birden zincirlerinden kurtuldu nasıl olduysa. ilk şu bölüm başlattı tezahüratı, ilk biz, ilk onlar diyemem, etrafımdaki herkes göz yaşlarıyla birlikte tezahürat yapıyordu, malum grup dışında. herkesten böyle bir tepki gelince, olayı daha fazla uzatamadılar. değişik bir maç oldu.

o maçtan sonra bir daha o adamların olduğu tribüne gitmedim, mecburen aynı tribünde olduğumuz deplasman maçları hariç. o cevabı da hayatım boyunca unutmadım, unutmayacağım. "şampiyonluk kimin s***e, sefa içerde diyorum size."

işte futbol böyle bir oyun. insanlar çıkarları için, para için her şeyi yapıyorlar. kimisi para için fenerli oluyor, para için bağırıyor vs.....

Bende o maçtaydım çok iyi biliyorum o gün neler olduğunu... Yıllarca staddakiler bu mafyavari uyuştucu satışıcı insanların pisliğini çekti...

• quote:

quote:

quote:

quote:

kanka onlar gider tabiki

herzaman zarar bu insanlar hem tribune hem topluma...

ekşiden 5 yıllık bi yazı...

fenerbahçe gaziantep maçı (4-3)

önemli maç, hepimizin içinde heyecan var. maratonun ortasında en aşağıdaki yerimizi almışız her zaman olduğu gibi. biraz yukarımızda sefa ve apaçileri var. ama o gün sefa yok. maçtan önce demlenirken haberi gelmişti, sefayı içeri almışlar, nedenini hatırlayamıyorum şimdi.

sefa'nın bir adamı bağırılmayacak maçtan önce diye haber getirdi bize. protesto ediyorlarmış, aziz yıldırım kurtarmamış sefayı karakoldan. iyi dedik, zaten önemli maç, maçta bağırırız. benim umrumda değil sefa mefa. ama bir yandan da tırsıyorum, bir sürü apaçisi var, 20-30 kişi dalıyorlar, hayattan beklentileri yok i***erin. neyse, maç saati geldi, heyecan bastı ama tezahürat yok. orta kısımdakiler biliyor durumu ama tribünün kenarlarında bilmeyenler var, tezahürat başlatıyorlar, şiddet kullanılarak susturuyor bunları apaçiler.

maç başladı, hala bağırılmıyor. zaten kötü de oynuyoruz. antep bastırıyor. golü yedikten sonra biraz hareketlenme oldu tribünde, ortalık biraz karıştı, bayağı gerginleşti. yok, adamlar inat etmiş, bağırmıyorlar, kimseyi de bağırttırmıyorlar. lan, s**m, biz de 15 kişiyiz, en az 2 tane veleti alırım altıma da, bu herifler boş değil ve hadi ordan kurtuldun ertesi gün s***er, tipimizi, kim olduğumuzu biliyolar. zaten alkol yüzünden de aramız limoni onlarla, fazla bulaşmayalım diyoruz/diyorum.

antep ikinciyi de attı. a***m. elim ayağım titriyor sinirden. bir yandan şampiyonluk gidiyor, bunun siniri var, şampiyonluk gidiyor sesimiz çıkmıyor, bir de fenerli bile oldukları tartışılan adamlar bizi bağırttırmıyor. gözlerimden yaş geliyor maçı seyrederken. üçü de yedik, tam bittik. oturdum, maç falan seyretmiyorum, ağlıyorum.

devre arası oldu. aykut bizim o tarafa geldi. bir arkadaşım sordu, ne zaman bağıracağız aykut, şampiyonluk gidiyor. gelen cevap çok güzeldi. "şampiyonluk kimin s***e, sefa içerde diyorum size." aykut iki sıra aşağımda. gözlerimin önünden film şeridi geçiyor. lan şurdan uçarak şu herife kafayı koysam, herkes dalacak zaten. ama arkadan da 100 kişi gelir bunların adamlarından, ondan sonra normal taraftar bize destek vermez. ayrıca, bunlarda bıçak mıçak herşey var. aileyi düşünüyorum, işi düşünüyorum, bir sürü şey düşünüyorum. itiraf edeyim, tırstım. ağlıyorum, giden şampiyonluğa ağlıyorum, tırsaklığımıza ağlıyorum. ah, şu hayattan beklentim olmayacaktı... etrafımda arkadaşlarım hüngür hüngür ağlıyordu. tribünlerdeki en kötü 10-15 dakkam idi. ağır yenilgiler gördüm, böyle bir şey görmedim hayatımda, böyle acı, böyle çaresizlik görmedim.

ikinci yarı fenerbahçe sahaya çıkarken, tribün birden zincirlerinden kurtuldu nasıl olduysa. ilk şu bölüm başlattı tezahüratı, ilk biz, ilk onlar diyemem, etrafımdaki herkes göz yaşlarıyla birlikte tezahürat yapıyordu, malum grup dışında. herkesten böyle bir tepki gelince, olayı daha fazla uzatamadılar. değişik bir maç oldu.

o maçtan sonra bir daha o adamların olduğu tribüne gitmedim, mecburen aynı tribünde olduğumuz deplasman maçları hariç. o cevabı da hayatım boyunca unutmadım, unutmayacağım. "şampiyonluk kimin s***e, sefa içerde diyorum size."

işte futbol böyle bir oyun. insanlar çıkarları için, para için her şeyi yapıyorlar. kimisi para için fenerli oluyor, para için bağırıyor vs.....

Bende o maçtaydım çok iyi biliyorum o gün neler olduğunu... Yıllarca staddakiler bu mafyavari uyuştucu satışıcı insanların pisliğini çekti...

koyun olup birilerinin peşinden gitmeye çok meraklı bizimkiler..
    sefa reyizleri öldü bakalım bunlar ne zaman intihar edecekler

hakkaten sevmezdim gfb yi de kendisini de ama allah rahmet eylesin günahlarını fenerbahçeliler affedemez bari allah affetsin

• Hepimizin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.

• Rest in pepperoni

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından baş sağlığı dilenmedi. İngiliz çocugu ağlıyor diye Kadıköye getir. Kendi taraftarın olunca umrunda bile olmasın. Gerçi Aziz'in egosu bu. GFB ile de kavgalı herif. Barışık oldugu kimse yok maaşallah.

http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/985138-amigo-sefa-aziz-yildirim-kufur-etti

Her türlü pisliğin başında olan adam için ben olsam bende demem, UA Alparslan ile karıştırmayın biri gerçekten bir ağabey diğeri ise reis denen bir kabadayı ağası.
    Bende bulundum zamanında orada, kişisel olarak bizzat kötülüğünü görmedim arkadaşlardan dolayı karşılaşıp selam verdiğimde alırdı birde bedava mont atkı vermişti ama tribüne verdiği zararlar ortadayken iyi anılması mümkün değil çok kişinin de ahını alarak gitti Allah taksiratını affetsin rahmet eylesin.
    Sesi kısılmaktan çıkmayan arkadaşımın ağzına davul tokmağı ile vurup dişlerini kırmasından tribünde her türlü alkol uyuşturucu trafiğini ayarlamaya kadar her türlü pisliğin içinde bulunmuştur bu grup son halini bilmesem de. Kendi çıkarlarına ters düştüğü için kulübü ve oyuncuları defalarca sırtından bıçaklayan, yüzüstü bırakan grubun başındaydı.
    Hiç unutmuyorum 2006 sezonunda bir maçta yaptığı birkaç hatadan sonra o dönem hiç hak etmediği halde dakikalarca yuhalattı, benim olduğum maraton alt ve yandaki üniversiteli gençler grubu Selçuk u alkışlayıp tribüne çağırdık morali bozulmasın diye. Bunu yaptık diye maraton üstteki adamlarına haber verip bize attırmadığı şey kalmamıştı.
    2007 şampiyonluk kutlamalarındaki rezillikleri ayrı bir olay zaten.
    Kendisine Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun ama camiamıza birşey olduğu yok camiamız olduğu gibi duruyor kaybettiği birşey yok, kulübe sevdalı çok grup var gerek gfb içinde gerek kill for you gerek ünililer olsun onlar yeter.

• Bir uyuşturucu müptelası daha temizlenmiş vallahi rahmet dilesek günaha gireriz ne diyek yorum yapmasak iyi olucak. Bu işin takımı falanı filanı yok iyiliği olana belki iyidirde ben faydasını görmediğim kimse için üzülmedim üzülecekte vaktim yok. Hayırlı işler diyelim a reis gider b reis gelir yeterki biat edecek koyun olsun güdecek çoban çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz katılcakmıymış cenazeye
  • Ölmüş gitmiş arkasından konuşmanın manası yok Allah rahmet eylesin.

Ancak şu kadarını söyleyeyim ekşideki arkadaşın yazdığı gibi daha ateşli bir ortamda bulunmak için 2-3 defa malum grubun arasında izlemek durumunda kaldım ve hepsinde de pişman oldum.

FB'de tribüncülük BJK yada GS'deki gibi tek değil.

Gruplar arasında sürekli atışma var, kavga var, tezahuratlar genelde takımı ateşlemekten ziyade rakip gördükleri gruba laf çakma derdinde.
  • Sefa abinin ölümünü öğrenerek uyandım bugün. UNIGFB grubundan yazmışlar
  • Allah rahmet eylesin. Bende bir animi paylayim.

Yaş 13-12 belki de 11 herneyse yeni telefonum olmuş(nokia 3120 classic) onla uğraşıyorum felan sonra birden telefon çaldı, açtım

Alo dedi buyrun dedim bana bi isim sordu yanlış numara dedim sonra bana tekrar o ismi sorarak ben fb tribun bilmemne başkanı sefa dedi bu bilmemnenin telefonu değilmi dedi bende heyecanla hayır diyebildim ve gorusme bitti :(

Buda böyle bi anımdır.

Allah rahmet eylesin.

• Şu testisi su yolunda kırılır hesabı. Aziz yıldırımın en iyi icraatlarından biri bu serserilerle mücadele etmesidir kim ne derse desin

• Allah rahmet eylesin camiamızın başı sağ olsun Allah sevenlerine sabır versin. Sefa'yı çok fazla araştırmadan önce kulaktan dolma bilgiler ile hiç sevmez nefret ederdim ama Genç Fenerbahçelileri severdim. Maratondan beri. Daha sonra iyice içine girmeye başladıkça ön yargılarım kırıldı. Yakınlarına karşı çok iyi bir insan olduğuna ve baya bir zamandır Allah yolunda çok ibadet ettiğine şahit oldum. Çok severdim diyemem ama üzüldüm.

• Anlattığın olayda Sefa Kalya'nın ne suçu var?Adam içerde zaten.

Oradaki reise yalakalık çeken 2. adamların iş bilmezliği, rezilliği olmuş.

Ayrıca Sefa Kalya kırk kere de söylese millet hala yerli yersiz adına tezahürat yapıyor.Günaha giriyorsunuz der hep hatta o malum tezahürat için.

Sefa Kalya'nın çok hataları olmuştur.Aziz Yıldırım'ın zamanında çok maşalığını yapmıştır.Son dönemlerinde ise doğru yolu bulmuştur.Son dönemlerinde eski Sefa Kalya olsa dökülen kanın haddi hesabı olmazdı.Ülker Arenada Aziz'in adamları silah çekip kaçarlarken Sefa ağabey sineye çekti misal.2007deki AZ Alkmaar maçında dökülen kan hiç bir şey kalırdı eğer Sefa Kalya olmasaydı.

Uyuşturucuyu bizzat dolaştıran Aziz beyin çok yakın bir dostu şimdi ismini verdirmeyin.Sefa Kalya televizyonda da açıkladı.Sefa Kalya'nın olduğu yerde uyuşturucu olmazdı.Deplasman otobüsünde değil uyuşturucu alkol bile içtirmezdi.

Bilmeden sallamak çok kolay.Diriyken sallıyordunuz da bari ölüsüne saygı duyun da iftirayı kesin.

• Devian kullanıcısına yanıt
    Anlattığın olayda Sefa Kalya'nın ne suçu var?Adam içerde zaten.

Ayrıca Sefa Kalya kırk kere de söylese millet hala yerli yersiz adına tezahürat yapıyor.Günaha giriyorsunuz der hep hatta o malum tezahürat için.

Sefa Kalya'nın çok hataları olmuştur.Aziz Yıldırım'ın zamanında çok maşalığını yapmıştır.Son dönemlerinde ise doğru yolu bulmuştur.Son dönemlerinde eski Sefa Kalya olsa dökülen kanın haddi hesabı olmazdı.Ülker Arenada Aziz'in adamları silah çekip kaçarlarken Sefa ağabey sineye çekti misal.2007deki AZ Alkmaar maçında dökülen kan hiç bir şey kalırdı eğer Sefa Kalya olmasaydı.

Uyuşturucuyu bizzat dolaştıran Aziz beyin çok yakın bir dostu şimdi ismini verdirmeyin.Sefa Kalya televizyonda da açıkladı.Sefa Kalya'nın olduğu yerde uyuşturucu olmazdı.Deplasman otobüsünde değil uyuşturucu alkol bile içtirmezdi.

Bilmeden sallamak çok kolay.Diriyken sallıyordunuz da bari ölüsüne saygı duyun da iftirayı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Anlattığın olayda Sefa Kalya'nın ne suçu var?Adam içerde zaten.

ya bırak allasen ... bugun cenazenin çıkışında bile genç fenerbahçeliler bıçak çekip kavga çıkarmış.Neyin ne oldugunu herkes biliyor

"Cenazenin çıkışı sırasında taraftarlar arasında bıçaklı arbede yaşandı. Taraftarlar cenazenin çıkışını görüntüleyen basın mensuplarına da saldırdı."

• quote:

Emenike Fenerbahçeye geri dönüyor haberini okuduktan sonra olmuştur büyük ihtimalle.

Her seyi komediye bagloyorsunuz yazık

• Devian kullanıcısına yanıt
    Memleketteki en alt tabakaya mensup ailelerin çocukları bunlar.Eğitimleri sıfırın altında.Ülkemizin eğitim sistemi malumunuz.Herkes üniversite okuyamıyor.Anadolu liseleri dışındaki liselerin hali malumunuz.Hem anne babaları hem de kendileri eğitimsiz bu çocukların.Hayatta herkes aynı şartlara sahip olamıyor maalesef.Bunları önce bir ortaya koyalım.Söylediğine gelirsek savunulacak hiç bir tarafı yok ama benim bahsettiğim olay Sefa Kalya ile ilgili, onun grubundaki çocuklar ile değil.Sefa Kalya istese de herkese hakim olamazdı hayattayken de.Şimdi umuyorum artık başa kim geçecekse ki büyük ihtimal Yücel ağabey geçer ki on numara insandır çok büyük bir görev düşüyor.Bu çocukları idare etmek sandığınızdan da çok zor.
  • Kuruyu suluyu az içeydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.