Şimdi Ara

Sedona Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
3
Favori
19.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATTFTM

Kadro boyu kaç. Resmi varmı?
    istanbul 52 kadro

Sedona Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgiver -- 16 Ağustos 2015; 12:33:10 >
  • bisikeltiniz güzelmiş ama kadro bana büyük umarim uygun alıcı bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTFTM

bisikeltiniz güzelmiş ama kadro bana büyük umarim uygun alıcı bulursunuz
    teşekkürler
    kadroyu bilmiyorum da bisiklet büyük :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgiver

teşekkürler
    kadroyu bilmiyorum da bisiklet büyük :)

Alıntıları Göster
    Sedona 970 kaç kg?
  • quote:

Orijinalden alıntı: averst

quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Bende haftaya cuma inşallah Sedona 710 alacağım. Kullanan var mı?

Hocam bu model güzelmi alacak arkadaşım varda

Hocam ben daha kullanmadım, kullanmadan da yorum yapmak yanlış olur. Ancak araştırmalarıma göre güzel bir bisiklet fiyatına göre. Aldıktan sonra inceleme yaparım :)

Alıntıları Göster
    sedona 701 2012 hidrolik fren 24 vites istanbul ümraniye.

ss -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancanözd -- 4 Eylül 2015; 21:00:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancanözd

sedona 701 2012 hidrolik fren 24 vites istanbul ümraniye.

ss -

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam
    2 aydır filan sedona gusto kuullanıyorum.Sorusu olan olursa bilgi verebilirim.

TEşekkürler

• nakfire kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ağırlık hakkında bilgi verebilir misiniz, bisikleti tarttınız mı?

Teşekkürler.
  • Athlonyus kullanıcısına yanıt
    sedona 300
    yanlış tartmadı isem 15,7 kg gibi birşeydi.
    biraz hayal kırıklığı oldu, ben 13 e yakın bir rakam beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

sedona 300
    yanlış tartmadı isem 15,7 kg gibi birşeydi.
    biraz hayal kırıklığı oldu, ben 13 e yakın bir rakam beklerdim.
    Arkadaşlar Merhaba ,

Sedona 320 LX almak arifesindeyim , kullanıp objektif yorum yapacak arkadaşlar var mıdır ?
  • derememo D kullanıcısına yanıt
    Sizinkinde bagaj ve çamurluklar da var sanırım

Bende de 300s var, 12-13 kg civarı bekliyordum, demek 14 civarı geliyor. Halbuki gayet hafif bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: averst

quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Bende haftaya cuma inşallah Sedona 710 alacağım. Kullanan var mı?

Hocam bu model güzelmi alacak arkadaşım varda

Hocam ben daha kullanmadım, kullanmadan da yorum yapmak yanlış olur. Ancak araştırmalarıma göre güzel bir bisiklet fiyatına göre. Aldıktan sonra inceleme yaparım :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2015 model 29'' sedona 920'yi önerir misiniz? aslı bisikleti aradım net ağırlığı 14.5 kg imiş. ikinci el temiz 1 aylık 1150 tl gibi bir fiyatı var. bu fiyatlarda mosso'larda 12.5 kg gibi daha hafifleri bulunabilir gibi mi ne dersiniz? mtb alacağım, sedona marka olup 29'' hidrolik disk frenli olsa da hafif arazi ve asfaltta sürecek biri olarak 14.5 kg fazla mıdır sizce? başka ne önerirsiniz bu fiyatlara? mosso mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

arkadaşlar 2015 model 29'' sedona 920'yi önerir misiniz? aslı bisikleti aradım net ağırlığı 14.5 kg imiş. ikinci el temiz 1 aylık 1150 tl gibi bir fiyatı var. bu fiyatlarda mosso'larda 12.5 kg gibi daha hafifleri bulunabilir gibi mi ne dersiniz? mtb alacağım, sedona marka olup 29'' hidrolik disk frenli olsa da hafif arazi ve asfaltta sürecek biri olarak 14.5 kg fazla mıdır sizce? başka ne önerirsiniz bu fiyatlara? mosso mesela?

Alıntıları Göster
    2013 model Sedona 721'in ön fren hidrolik hortumu patladı. Avid Elixir 1. Freni sıkınca hortum resmen dışarı doğru patladı, delik oluştu. Kola yakın bir yerden patladığı için patlak kısmı kesip tekrar takarak kullanacaktım ama ucundaki "zeytin" denen malzeme tek kullanımlıkmış. Her hortum değişiminde yenisi alınması gerekiyor ve parça hiçbir yerde yok. Tek satılmıyor. Sadece Erdoğan Bisiklet'te var, o da hortum seti olarak satılıyor. 86 lira. Avid bıktırdı resmen. Hidroliğini doldurması bir dert, parça bulması imkansız. Muhtemelen Shimano taktırıp Avid'in kolunu ve kaliperini satacağım. Tabii alan çıkarsa.

• Arkadaşlar sedona 729 almak istiyorum ikincielde 650ye satan bi arkadaş var sizce bu fiyata 29 jant 17.4-17 inç bana gider mi Uygunmıdur yoksa sezonda olmadığı için Pahalı mı ?1.80 boy-80 kg ne yapayım sizce yoksa Sıfır mı alayım gideri olan sedonanın f/p mtb'si hangisidir pişman olmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedona 325 gri mavi istanbul pendik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar aramızda sedona 311 city kullanıcısı varmı? Ayna kol değişimi hakkında bilgi alacaktım. Dik yokuşlarda çok zorlanıyorum. Bir kaç sitede eski mesajlarda gördüğüm kadarıyla mtb dişlisi takanlar olmuş. Ama nereden bulunur ve hangi malzemeler değişecek bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

• Yardımcı olacak bir arkadaş varmı? Şuan mevcut 28-38-48 dişli var bu 22-32-42 mtb dişlisi olurmu? Olursada hangi parçaları almam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Yardımcı olacak bir arkadaş varmı? Şuan mevcut 28-38-48 dişli var bu 22-32-42 mtb dişlisi olurmu? Olursada hangi parçaları almam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim
    sedona grubu çok pasif kalmış forumda. Sezonu açan yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

sedona grubu çok pasif kalmış forumda. Sezonu açan yok herhalde

Alıntıları Göster
    http://urun.n11.com/dag-bisikleti/sedona-910-2016-model-29-jant-dag-bisikleti-P109743157 yorumlarınız nedir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

http://urun.n11.com/dag-bisikleti/sedona-910-2016-model-29-jant-dag-bisikleti-P109743157 yorumlarınız nedir arkadaşlar

Alıntıları Göster
    1 ay oldu. Sedona 950 (2015)

• quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

1 ay oldu. Sedona 950 (2015)

Alıntıları Göster
    771'İm satılık, düşünen varsa
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.