Şimdi Ara

Sedona İstanbul'un kadro boyu için bilgi verebilecek olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, sürekli MTB'ler arasında gidip geldiğimden, yol bisikletlerini pek dikkate almamıştım. Böyle bir seçenek takıldı aklıma. Bike and Outdoor'da stok var L ve XL olarak ama biz kadro işini anlayamadık.

Şimdi bizde boylar 170-175 arası. Net bilgi bu. Net olmayan ise Sedona İstanbul'un hangi boyu bize uygun olur?

Not: 1500 liraya kadar her türlü öneriye açığım. Şehiriçinde, düz ovada kullanılacak %99 oranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 25 Şubat 2013; 18:21:25 >

• Arkadaşlar, acil cevap bekliyorum.
  • Size M olur büyük ihtimal.
  • Hocam emin misiniz? Mtbtr sitesinde bacak boyuna göre hesaplama tablosu var. Bacak boyunu nasıl ölçeceğimizi bilemediğimizden, genel tabloya göre baktık ve 170-175 arası için 53-55 denmiş.

http://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp

Şu durumda L olacak gibi duruyor. Çünkü Sedona 321'in L olanı 54 cm gibi bir bilgiye ulaştım Bisikletforum aramalarında. Bisikletforum'a da giremiyorum, sitede bir sorun var galiba. Google sonuçlarından bu kadarını bulabildim.

Bir de bahsettiğim şartlarda bu bisikleti ya da genel olarak yol bisikletini tavsiye eder misiniz? 1400 lira nakit fiyat veriyor Bike and Outdoor İstanbul için. Bu fiyata şehir bisikleti olarak ne dersiniz?

• Fiyatına göre fiyatı fena değil. Yalnız maşa alüminyum olmalı ve geçen senenin modeli. Donanıma tek tek bakamadım. Aynakol takımı iyi. Piyasada fazla şehir bisikleti yok. Gördüğün başka modeller varsa onlara da bakmanı tavsiye ederim. Maşası karbon fiber olsa daha iyi olurmuş. Bütçen müsaitse, gerçek manâda bir yol bisikleti de istiyorsan yaklaşık 2500 liraya güzel bir yol bisikleti toplayabilirsin. Yol bisikletlerinde kadro ve maşa önemlidir. Kadronun esnemesini hissettiğinde bisikletten aldığın keyif azalır. Karbon fiber maşa da yoldaki titreşimleri emdiği için daha rahat bir sürüş sağlar. Uzun süre bisiklete biniyorsan, ağırlığına bakmadan rahat bir sele de alabilirsin. Fazla para vermek istemiyorsan da Carraro Prizma gibi düz maşalı bir bisiklet alırsın. Şehir bisikletine fazla para vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
  • Sedona İstanbul'da dağ bisikleti kadrosu var. Onda da 17" gösteriyor. O da Sedona bisikletlerinde M'ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Fiyatına göre fiyatı fena değil. Yalnız maşa alüminyum olmalı ve geçen senenin modeli. Donanıma tek tek bakamadım. Aynakol takımı iyi. Piyasada fazla şehir bisikleti yok. Gördüğün başka modeller varsa onlara da bakmanı tavsiye ederim. Maşası karbon fiber olsa daha iyi olurmuş. Bütçen müsaitse, gerçek manâda bir yol bisikleti de istiyorsan yaklaşık 2500 liraya güzel bir yol bisikleti toplayabilirsin. Yol bisikletlerinde kadro ve maşa önemlidir. Kadronun esnemesini hissettiğinde bisikletten aldığın keyif azalır. Karbon fiber maşa da yoldaki titreşimleri emdiği için daha rahat bir sürüş sağlar. Uzun süre bisiklete biniyorsan, ağırlığına bakmadan rahat bir sele de alabilirsin. Fazla para vermek istemiyorsan da Carraro Prizma gibi düz maşalı bir bisiklet alırsın. Şehir bisikletine fazla para vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Hocam dünden beri Bisikletforum.com'a girişte sıkıntı yaşıyorum. Arada birkaç defa ulaşabildim, o arada mesajı yazabildim oraya. BURAYA tıklayarak bakabilirsiniz eğer üyeyseniz ama siteye erişilemiyor sanırım şu anda.

Epeyce detaylı bir soru oldu. İsterseniz özelden gönderebilirim soruyu. 6-7 paragraf var. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.