Şimdi Ara

SEDONA ALACAKLAR 2 KERE DÜŞÜNÜN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sedona 759 marka bisikletimin gidişinde aldığımdan beri bir dengesizlik vardı.Elimi bıraktığımda bisiklet düz gitmiyordu.Bisikleti yalova daki servise gösterdim ve maşasında bir problem olduğunu tahmin ederek söküp aslı bisikletin ikitellideki teknik servisine gönderdi.

Orada da incelendikten sonra maşanın yamuk olduğu ancak bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler.Ne kadar derdimi anlatmaya çalışsamda,aldığımdan beri bu sorunu yaşadığımı söylesemde pek umurlarında olmadı servistekilerin.

Ben hakkımı sonuna kadar arıyacağım.Tüketici hakem heyetine oradanda gerekirse tüketici mahkemesine başvurularımı yapacağım.Ancak sizede tavsiyem bundan sonra sedona alırken iki kere düşünmeniz...Hayırlı günler hepinize

• bisiklette problemim olmadı ama sevis olayı kocaeli' nde de sorun. Bisikleti toplamak için servise götürdüm, ücretsiz montaj kağıdının üstüne 50tl istedi düşünün artık. Sedonaya şikayet ettik ne çare İzmit' te başka yer yok.
  • Benim bisikletin çemberini ücretsiz değiştirdikleri için memnunum.
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    acaba ön jantı sağlam bırakarak maşanın nasıl yamultabildiğinizi açıklayabiliyorlar mı? Saçmalığa bak yapmıycam de işime gelmiyor de ne biliyim ama arkadaş yalan söyleyip suçu, tek kabahati senin adına güvenip para veren kullanıcına atacaksanda bari mantıklı bir yalan bul. Hep derim düşmanın bile akıllısı lazım arkadaş. Jant kırılmadan (8 çizmesi bile değil) nasıl yamuluyormuş o maşa, yamulabiliyorsa o nasıl maşa birader? Hakkaten normal kullanımda maşa yamultan kimseyi bilmiyorum ben düşündüm de şimdi. Terbiyesiz insancıklar...
  • Bende söyledim aynı şeyleri.Çıldırmamak elde değil gerçekten.Söyledikleri şeyde şayet aldığımdan beri böyle olsa bile 5-10 gün içinde getirmediğim için birşey yapamayacaklarıymış.Dediğim gibi yasa gayet açık.Bİr kaç ay sürsede benim lehime sonuçlanır bu durum.Bisiklet alacak arkadaşlar umarım görürler bu konuyu.
  • Siz direkt aslı bisikleti arayıp sorunu tekrar dile getirin bence.
  • adını vermek istemiyorum bir kaç forumdada aynı konuları açıp duruyorsun varsa sıkıntın insan haklarını müşteri haklarını yani yasal yönden hallet durduk yere bi markayı kötüleyemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet de kötüler, sizi niye rahatsız ediyorki? Sedona denen firma, ki güya yerli, ohandiri fiyat çekmesini biliyor, kendi gibi yerli salcano firmasindan servis kalitesi ile ayrilmakla ovunuyor, sonra da arkadaşı magdur ediyor. Valla ayni konumda olsam ben de elimden geldigince bütün forumlarda konuyu açar, sikayetvar a durumu yazar ve mümkün oldugunca fazla sayida insanin ( potansiyel musterilerin) durumu öğrenmesi icin elimden geleni yapardım. Millet musteri memnuniyeti için alır iki aylik bisikleti sıfırı ile değiştirir (bknz decathlon-konusu forumda mevcut), güya yerliligi ve kalitesi ile ovunen firma sucu kullaniciya atar. Ya sabır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal haklarımın takipçisi olacağımı belirttim zaten.Ayrıca yaşadığım bir olayı istediğim yerde yazabilirim.Bu da yasal hakkım.Sedona dan bir çıkarın var sanırım böyle hararetle karşı çıktığına göre.
  • sizin muhattap olduğunuz servis kötüymüş, başlığa da kimse aldanmasın sedona'yı gözünüz kapalı alabilirsiniz
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    sorun bu aslında sedona süper bir bisiklet markası olabilir ama işte bir çuval inciri mahfeden çorbadaki sinek servisler oluyor. Sedonanın - Aslı Bisikletin bunu öğrendiği zaman gereğini yapması gerekir nedir gereği kullanıcıyı memnun etmek teskin etmek ve serivisini de sert uyarmak. Yapıyorlar mı? sanmıyorum yapsalar servisler bu kadar rezalet olmaz her marka böyle bisiklet hala çoluk çocuk oyuncağı görünüyor adamlara derdini anlatıyorsun cevap standart "biz zaten her yerine bakıyoruz" Yemin ediyorum zincir bile yağlamaktan aciz bir çoğu bu sedona da da böyle salcanoda da Carraroda da hepsi aynı al birini vur ötekine. Ama maşa yamukluğu da vakaymış yani arkadaş çok haklı bir dolu para ver bisiklete (alan adama 500 tl de değerli 5.000 tl de) maşa yamuk çıksın üstüne sen suçlan. Kim olsa sinirlenir aman sedona iyidir demektense kendilerini iyileştirmeleri için geri bildirim vermemiz gerekir. Daha iyisine layık olmalıyız. Servis dediği o markanın müsteri işe bütünleşen yüzüdür. Önemlidir vitrinidir bir de bunu anlayabilseler.

• Sedona aslı bisikletin markası.Yani sedona =aslı bisiklet.
  • Carraro'da önermez misiniz ? Force 530 düşünüyorum.
  • İki ay beklediğim aynı fiyatlardaki bisikleti, benzer bir sorun yüzünden almadığımı bilirim. O kadar para verince her yerini kontrol etmek lazım, ben de servis çalışanı olsam alındıktan bu kadar süre sonra (en az 1 yıl olmuştur modele bakılırsa) gelen bisikleti pek ciddiye almazdım. "Bir yıldır nerdesin, aldıktan sonra neden gitmedin madem?" diye sormak hakları.
  • Onu dedim zaten Sedona-Aslı Bisikleti arayın diyerek.

Carraro'da (Valles gibi serileri dışında) Türkiye'de Manisa'da Bianchi tarafından üretiliyor zaten whistle'da öyle. Şimdi sorun bisikletin kalitesi değil aslında servislerin kötü olmaları ki bu da marka bağımsız bir olay maalesef @osuruktanmadalya
  • geçmiş olsun fakat bu servisin suçu,sedona'nın değil.Sedona 300 s'im var gayet memnunum hiçbir sorunu da yok.Kaliteli hem de.Türk markaları arasında en mantıklı seçim sedona bence.
  • Servis eline düştün mü işin zor ama sedona candır.

• Valla benim kotu bir trek maceram olmustu ama trek-ortakoy yaptigi ayibi farkedince durumu telafi etmesini bildi. Iste o zaman anladim ev alma komsu al meselesini. Onenli olan bisiklet almak degil arkasindaki servisin kalitesi.

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    Kocaeli'de ki sedona bayisi, doğu kışla parkının üstünde bir bisikletçi var orası mı? Tavsiye etmiyor musunuz?

• Güven bisikleti diyorsanız. En son gittiğimde orası sedeona bayiliğini bırakmıştı. firma sedonanın bisiklet göndermediğini söyledi. Benim dediğim diğer servis yenişehir mah. bulunan. Sedona Kocaeli' nde yok desek daha doğru olur. Bende bisikleti Bursa' dan aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.