Şimdi Ara

Sedona 325 aldım sizce hata mı ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba carraro 227 veya carraro 330 mu almalıydım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KapıcıHamza kullanıcısına yanıt
    Beğenip aldıysanız hiç problem yapmayın çünkü en güzel bisiklet sizin olan bisiklettir.

Ben Carraro'ların kadro tasarımını ve renklerini açık söyleyeyim beğenmiyorum.

Carraro 227 ve Carraro 330 bana göre tarasım ve renk olarak vasat.

Sedona'nın ise tasarım ve kadro renkleri gözüme çok güzel gözüküyor eğer ben bu üç model arasında kalsaydım kesinlikle Sedona tercihim olurdu.

Sizede hayılı uğurlu olsun, tekerinize taş değmesin...
  • Carraro 227 i 100 km lik bi turda kullandım kullanımı gercekten hoştu.üstteki arkadaşın dediği gibi en guzeli sizin beğendiğiniz bisiklettir.hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arasında kaldığın markaların birbirinden çok büyük farkı yok ama olası bir sorunda sedona müşterisiyle ciddi anlamda ilgileniyor . Seçtiğin sedona 325 modelini geçen sene kullanıyordum boy seçimin doğru yaptıysan gayet güzel beklentileri karşılayan bir bisiklet . Carraro'ya binmedim o yüzden yorum yapamayacağım .

Ancak şunu söyliyeyim ki carraro-salcano gibi alt segmente ( küçükken mahallede kullandıklarımız ) bisiklet üreten firmalar çok iyi bisikletler üretse bile içime sinmiyor . Eski zamanlarda bir hayli hayal kırıklığına uğrattıkları oldu o çift amortisör ucuz dağ bisikletleriyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.