Şimdi Ara

Sedef hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba herkese geçmiş olsun acil şifalar dilerim.benim kızımda sedef hastalığından rahatsız.çörek otu yağı kullandık bir süre aktardan aldığım yağı bir süre sürdüm cildine gerçekten fayda etti pullanmalar temizlendi.ama bir kullanmayı bırakınca tekrar yeniledi.daha sonra eminönünde gezerken soğuk sıkım yapan birini gördük gözümüzün önünde yağı sıkıp verdiler.bu aldığım yağı her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içirdik bir ay kadar.sonuç sedefler iyileşti yenileri bir kaç adet hariç oluşmadı.gerçekten mucize mi bu bilmiyorum yüzü gözü açıldı tertemiz oldu.şimdi tekrardan alıp devam edicem yenilerirnin çıkmaması için çünkü bu hastalık kalıtsal ve ömür boyu süren bir rahatsızlık tamamen geçmesede uyutabiliyoruz.sedefin neden oluştuğu hakkında bir neden bulunamıyo ama immün sistem yani bağışıklığın zayıflamasıyla alakalı olabileceği düşünülüyor çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendiğini hem okuduğum araştırdığım bilgilenden hem de peygamber efendimizin hadisinden öğrenmiştim o nedenle uyguladım ve faydasını gördük.bu yüzden bu edindiğim tecrübeyi sizlerle paylaşmayı borç bildim kendime.bilgi paylaştıkça güzeldir tekrar acil şifalar dilerim herkese 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nilse

Merhaba herkese geçmiş olsun acil şifalar dilerim.benim kızımda sedef hastalığından rahatsız.çörek otu yağı kullandık bir süre aktardan aldığım yağı bir süre sürdüm cildine gerçekten fayda etti pullanmalar temizlendi.ama bir kullanmayı bırakınca tekrar yeniledi.daha sonra eminönünde gezerken soğuk sıkım yapan birini gördük gözümüzün önünde yağı sıkıp verdiler.bu aldığım yağı her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içirdik bir ay kadar.sonuç sedefler iyileşti yenileri bir kaç adet hariç oluşmadı.gerçekten mucize mi bu bilmiyorum yüzü gözü açıldı tertemiz oldu.şimdi tekrardan alıp devam edicem yenilerirnin çıkmaması için çünkü bu hastalık kalıtsal ve ömür boyu süren bir rahatsızlık tamamen geçmesede uyutabiliyoruz.sedefin neden oluştuğu hakkında bir neden bulunamıyo ama immün sistem yani bağışıklığın zayıflamasıyla alakalı olabileceği düşünülüyor çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendiğini hem okuduğum araştırdığım bilgilenden hem de peygamber efendimizin hadisinden öğrenmiştim o nedenle uyguladım ve faydasını gördük.bu yüzden bu edindiğim tecrübeyi sizlerle paylaşmayı borç bildim kendime.bilgi paylaştıkça güzeldir tekrar acil şifalar dilerim herkese 😊😊

Yıllar boyu birçok makale okuduktan ve ürün denedikten sonra şu an en etkili yöntemin
    UVB tedavisi olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle cilde dıştan sürmede hangi yağ olduğunun bir önemi pek yok gibi, yağlar genel olarak kabukları yumuşatıcı etki gösteriyor. Banyo sonrasında kullanım için balmandol banyo yağı kullanabilirsiniz. Önce kabukları yağ ile yumuşatıp yokedip banyoda kabukları dökebilirsiniz. Veya kullan at sauna eşofmanlardan alıp yağlandıktan sonra üzerinize giyip bir gün bekletebilirsiniz, sonra banyoda dökülüyor. Ondan sonra tedavi kısmını ise güneşlenerek veya UVB cihazları ile yapmanız gerekiyor. Yazın mutlaka belirli aralıklarla denize gidin, güneş ışığı ve iyotlu su tedavi edici etkiye sahip. Kışın ise sağlık merkezlerinde puva tedavisi yaptırabilirsiniz. Ben evime küçük handisol uvb cihazı almayı düşünüyorum, 400$ gibi fiyatlara iyi olanları satılıyor. Eminönünde sıktırıp içtiğiniz yağ çörekotu yağı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 11 Aralık 2016; 19:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nilse

Merhaba herkese geçmiş olsun acil şifalar dilerim.benim kızımda sedef hastalığından rahatsız.çörek otu yağı kullandık bir süre aktardan aldığım yağı bir süre sürdüm cildine gerçekten fayda etti pullanmalar temizlendi.ama bir kullanmayı bırakınca tekrar yeniledi.daha sonra eminönünde gezerken soğuk sıkım yapan birini gördük gözümüzün önünde yağı sıkıp verdiler.bu aldığım yağı her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içirdik bir ay kadar.sonuç sedefler iyileşti yenileri bir kaç adet hariç oluşmadı.gerçekten mucize mi bu bilmiyorum yüzü gözü açıldı tertemiz oldu.şimdi tekrardan alıp devam edicem yenilerirnin çıkmaması için çünkü bu hastalık kalıtsal ve ömür boyu süren bir rahatsızlık tamamen geçmesede uyutabiliyoruz.sedefin neden oluştuğu hakkında bir neden bulunamıyo ama immün sistem yani bağışıklığın zayıflamasıyla alakalı olabileceği düşünülüyor çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendiğini hem okuduğum araştırdığım bilgilenden hem de peygamber efendimizin hadisinden öğrenmiştim o nedenle uyguladım ve faydasını gördük.bu yüzden bu edindiğim tecrübeyi sizlerle paylaşmayı borç bildim kendime.bilgi paylaştıkça güzeldir tekrar acil şifalar dilerim herkese 😊😊

Nasil birşey kullandiniz? Detaylı pm alabilir miyim

• Aktardan kullandığım çörek otu yağından emin olamadım,daha sonra eminönünde tesadüf gezerken eşzamanlı çörek otunu sıkıp yağını verdiklerini farkettim ordan edindim en son en azından içim rahat gözümün önünde sıkıldı çörek otları.ben ce her sabah aç karnına içip bir tecrübe etmek lazım inanıyorum sizlerde faydasını görürsünüz..

• nilse kullanıcısına yanıt
    Hangi aktardan yaptırdınız acaba, biz de alıp deneyelim. Sedef cinsine ve bünyeye göre etkisi değişebilir tabi ama denemekte fayda var.
    Mısır çarşısı tarafından mı aldınız, tarif ederseniz daha iyi olur.
  • Tarif etmeye çalışayım;
    Yeni cami ve mısır çarşı solunuzda kalıcak şekilde ilerlerken kuruyemişçilerin karşı tarafıında kalan bankların olduğu boş bir alan var insanların olduğu kahveciye doğru yürürken kocaman bir oyuncakçı var onun bir kaç dükkan yan tarafında yani oyuncakçının solunda kalıyo lokum filanda satan bir kuruyemişçiydi sanırım.umarım anlatabilmişimdir çok basit ama karıştırmayı başardım 😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.