|
Sedat Peker'in videoları imdb'de yayınlanmaya başlandı (Imdb puanı: 9.9) (2. sayfa)

-
-
an itibariyle DÜNYA BİRİNCİSİ. Başlık değişsin
oscara aday olma hakkı oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 23 Mayıs 2021; 21:40:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saniye başı adı değişiyor
Sedat Peker vs AKP
Bir mafya liderinin itirafları
Sedat Peker: Cici Sülü
Çakıcı'dan kaçarken
Gayretullah'a Dokunmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 23 Mayıs 2021; 22:1:32 >
-
hadi ozısık
-
-
Tahtada İran ismi geçiyor 8. Bölüm ile oscar kazanma şansı olabilir.😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
troller 153 kişide kalmış hahahhaa
-
Birgün, season 1 episode 7 olacak demiştim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım imdb'yi hacklemişler ya da imdb için çalışan bir Türk yapmış bunu Başka bir açıklaması olamaz çünkü. Yakında silerler diye düşünüyorum. Komik ama saçma. Boşu boşuna rezil olmayalım dünyaya
İsteyen herkes imdbye ekleme yapabiliyor https://contribute.imdb.com/updates?update=title&ref_=czone_ra_new_title
Onaylama kısmında ya türk çalışanları yok çok detaylı girildiği için gerçek sanıp onaylanmış yada gören kişi can sıkıntısındn onaylamışyır belkide onuda yapay zekaya bağlamışlardır bilmiyorum
-
İsteyenin ekleme yapabildiğini bilmiyordum. Demek ki bu yüzden. Neyse umarım farkedip silerler yakında
-
Fethullah Gülen bile var garip bir liste.
-
Bugün gördüydüm hazırlayan eleman çok ince detay iş çıkarmış. Yorumlar da çok iyi.
Puanladık bakalım. Şu an 10/10 görünüyor bende.
La o değil de bundan sonra IMDb girilecek yapımlara ek tedbir koymasın, yasaklamasın bize.Neyse IMDb linkini de bırakalım.
https://m.imdb.com/title/tt14691614/
Edit: Oyuncu kadrosunu vs değiştirmişler, ben ilk hali için konuşmuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Mayıs 2021; 0:29:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cidden düzenlemelerden anladığım kimse bakmıyor botlar otomatik onaylıyor mesela şu an oyunculara bakın
-
Bu yorumun üzerine bakayım dedim aynen dediğin gibi salak salak şeyler yazılmış. Aktrollerinde işi var tabi. Jahrein'i filan yazmışlar. İlk hali çok iyiydi.
Sarsılarak güldüm
Ne muzip milletiz ya
Birgün bizi bu dünyadan kovacaklar her yerde sıkıntılıyız
lan breaking badi tokatlamış
-
Konudan bağımsız, an itibariyle 18 saat önce yayımlanan 7. bölüm 9 milyon izlenme almış. nasıl oluyor da Türkiye trendlerine girmiyor bu adamın videoları?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumadangeldim -- 24 Mayıs 2021; 2:17:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X