Şimdi Ara

Seçimlere adaylığımı koyuyorum, vaatlerim ilginizi çekecektir içeri gelin >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçimlere adaylığımı koyuyorum, vaatlerim ilginizi çekecektir içeri gelin >

Fotoğraftaki benim, gidişata gore kendimi ifsalayabilirim :)

Ulusa sesleniş! Oyunuzu bana verin!
    Lütfen dikkatle okuyun, Seçim vaatlerim :
    Mazot 1 tl olucak, bu kez cidden... Bıçaklanmadan 12 yaşını dolduran her T.C vatandasina seçme ve seçilme hakkı tanınacak ve aylık 500 tl alkol sigara yardımı yapılacak
    Istanbul'da vapurlar, metro ve 500T harici butun toplu taşıma araçları kaldırılacak. 500T boş otobanda bile emniyet şeridini kullandığı için mevcut şartlarda ondan daha hızlı bir ulaşım aracı bulunmuyor. Bireysel bisikletlendirme protokolü uygulanacak. Motorsiklet de olabilir karar veremedim

Evlilik yasaklanacak, dost hayatı yaygınlaştırılacak. Sap ortamları bitirilecek, kızlı erkekli gruplar oluşturulacak

Okullarımızda eğitim sistemi olarak amerika menşeili sex&lahmacun&rock'n roll uygulanacak. I love rock'n roll!

Marijuana kullanımı yasal olucak ve devlet tarafından cüzi miktarda vergilendirilecek. Çiftçilerimize marijuana ekimi için özel fon oluşturulacak. Don't worry, be happy :) Ülkenin resmi dini olmayacak, bir tek budizm, rastafaryanizm ve ucan spagetti canavarı dinlerine mensup olanlara saygı duyulacaktır... Resmi dil olarak insanlık yeterli. Hayvanlar insanlarla eşit haklara sahip olacaktır. Secme ve seçilme hakkı dahil. Misal bir koyun başbakan olup çobanını yönetebilir... Kadınların üstün ırk olduğu gerçeği artık devlet tarafından kabullenilecek ve sırf kadın oldukları için aylık 1000 tl duygusal yardım alacaklar. Artik sizi üzemeyecekler hanimlar :') Ülkedeki bütün suriyeli ve afganları yakıp küllerinden sabun yapacağız, ya da Çorum'a yollarız karar veremedim. Yok canım kesinlikle faşist degilim... Seçim sloganım: Aşkım yutma tükür

Sloganı anlayabilen o seçilmiş kitle pusulada bana evet oyunu bastı bile ;) Şimdilik seçim vaatlerim bu kadar, sizlere yeter de artar bile. Zamanla yeni fikirler şekillendikçe güncellenecektir. Her türlü görüş ve önerilerinize açığım, mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz... Nev-i Şahsına Münhasır Cumhurbaşkanı Adayı Abazzers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 11 Haziran 2018; 7:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.