Şimdi Ara

SEÇİMLERDE OY KULLANACAK MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SEÇİMLERDE OY KULLANACAK MISINIZ?

(En Son Oy Tarihi: 11.1.2019)
Giriş
  • Demokrasi denen palavrayı çıkar odakları için yaşatıp,patronların zenginliğine zenginlik kattığı bu tiyatroda,4 yılda bir meşruiyet çıkarı için hatırlanıp,asli oyuncuların hayatında figüran olmaya devam edecek misiniz?

• Kullanmayı asla düşünmüyordum.Ama sosyal medyada ki CHP'liydik inadına AKP'ye vereceğiz diyen Aktrolleri gördükten sonra gidip inadına Millet ittifağına basacağım oyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Kullanmayı asla düşünmüyordum.Ama sosyal medyada ki CHP'liydik inadına AKP'ye vereceğiz diyen Aktrolleri gördükten sonra gidip inadına Millet ittifağına basacağım oyumu.
    Zaten onu sizin gibileri sinirlendirip,katılımı arttırıp meşruiyetı sağlamak için yapıyorlar.Yine de sen bilirsin.
  • Genel seçimlerde kullanmayı düşünmüyorum ama yerel seçimler farklı, yerel seçimlerde ulusal hile yapılmaz, çünkü partiler değil isimler yarışıyor o yüzden yerelde oyumu kullanmayı düşünüyorum.
  • Ne seçimi önümüze elma ve armut koyuyolar ikisinden birini seçince özgür hissediyoruz kendimizi
  • İyi Parti
  • Gecen sefer oy kullanmak icin ortalama 800 km yol gittim, sonra yapilanlari gordukten sonra bir daha da kullanmamaya karar verdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce hiç bir belediye ve genel seçimde oy kullanmadım, muhtemelen uzun sürede kullanmam

ama çevremdekilere yemin ettim olurda gidersem akpye vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda senin gibi akilli insanları görünce çok seviniyorum katılıyorum sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.